Отговори на тема
 Outback хвалебствена история 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 98
Автомобил: Subaru Outback H6-3.0 2001
Рейтинг: 10
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравейте,
не видях да има отделна тема за хвалба..

Страшен автомобил, продължава да ме изненадва и радва
Днес 1 час го рия, и със снега от другите автомобили беше натрупал сняг почти до горната част на гумите. Включих зимен режим напред на 1 назад на R и излязох без абсолютно никакъв проблем, просто прегазих всичко. Вчера цял ден ги слушам колите как въртят гуми и а напред, а назад, а настрани на един лек баир зад блока, където живея, Valeri_Vachev го знае :hello: . На него изпробвах потеглянето в зимен режим (от втора). Колата не отиде назад като пуснах спирачката (Hold-a работи) и си тръгнах автоматично на втора и едно колело не се е превъртяло :bow:
Вечерта на един светофар, три коли бяхме първи на светофара и един джип се правеше на тарикат [-X . Светна жълто, зелено , кикдаун и тези двамата останаха в точка отзад. Пътя нямаше сняг, беше мокро и кишаво, но пак нито едно колело не се приплъзна и ме залепи ускорението , все едно е на сухо.

:subaru_rulz:

Пон Яну 18, 2016 12:03 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 220
Автомобил: Subaru Forester XT
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Такива тарикати с жипките на сфетофара и аз ги наказвам както си му е редът(Форко2,0xt) :D .Относно ситуацията пред блока днес специално много се смях всеки втори слагаше вериги,но уви и те не помагаха. ROFL Става дума за София м/у блоковете

Пон Яну 18, 2016 12:32 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 496
Автомобил: Subaru Outback B14, 2.5 AT 2010
Телефон: 0895674665
Рейтинг: 145
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Subaru power! ! ! :beer: :beer: :beer:

Subaru Outbаck IV, 2.5 АТ 2009, 2025-...

Пон Яну 18, 2016 6:50 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 255
Автомобил: Subaru Outback H6.0 2001
Рейтинг: 172
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Да - това с излизането от преспите и аз го тествах вчера. Нямаше никакви проблеми :)
Иначе аз бях решил да си изровя колата от 50-та санта сняг, което не отне малко. Изчистих снега изкопах коридор до врата, влязох и тръгнах да си търся стъргалката за стъклата, която се оказа че съм загубил. Между временно бях запалил двигателя, и пуснал отопление задно стъкло и режима за размразяване на предно. Докато търсих търсих загубената стъргалка, колата се беше стопила и се оказа, че не ми и трябва, защото леда си падна сам от всичките стъкла почти без усилие :) След това се сетих че имам и подкрев на огледалата - та и там така !
А пък междувременно побутах и едно БМВ дето се мъчеше да обърне на улицата и после да паркира на един бордюр - не му се получаваше много добре. Аз там принципно имам да им връщам, че нали от БМВ форума ми помогнаха да си намеря колата :)

Пон Яну 18, 2016 12:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 205
Автомобил: легаси 2002
Телефон: 0898735912
Рейтинг: 40
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Здравейте, и мен днес ме гледаха като извънземно на два паркинга. Прегазих коловози и натрупан сняг , качи се върху тях от раз. :bow:

Пон Яну 18, 2016 2:05 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 243
Автомобил: Outback 2.5 AT 2002 и 2.5 2016
Рейтинг: 85
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
:bow: :bow: :bow: Оооо Даааа Супер Кеф
Няма такава кола. Днес намерих един път, опитвайки се да избегна задръстване и попаднах на един път между блоковете в София, където не беше чистено.
Жестоко в супер дълбок сняг с галошите на които в момента е колата, просто пресъздадох пътя.
Не се замисли дори. Добре че е танк и оцеля преди 2 дена ](*,)
Върна ми се настроението на 100%
Мислех че е проходима ама чак пък толкова :bow:

Пон Яну 18, 2016 9:33 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 98
Автомобил: Subaru Outback H6-3.0 2001
Рейтинг: 10
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
boricha написа:
:bow: :bow: :bow: Оооо Даааа Супер Кеф
Няма такава кола. Днес намерих един път, опитвайки се да избегна задръстване и попаднах на един път между блоковете в София, където не беше чистено.
Жестоко в супер дълбок сняг с галошите на които в момента е колата, просто пресъздадох пътя.
Не се замисли дори. Добре че е танк и оцеля преди 2 дена ](*,)
Върна ми се настроението на 100%
Мислех че е проходима ама чак пък толкова :bow:

Да да и аз съм страшно учуден :good: :good:

Дори в снега като карам с около 80 и се наложи да изпреваря някой меко казано тъпак, където си мисли, че пътя е негов, с кикдаун и две предавки надолу ме залепва , без да пребоксува , все едно сме на сух път. :good:

с нови зимни гуми съм ама все пак...

Пон Яну 18, 2016 9:45 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2507
Автомобил: Танк EJ22'94; EJ20G ; D15Z3
Рейтинг: 721
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Само да кажа, преди да го установите сами. :giggle:
Като спре на кофти място, доста често, ситуацията е: "Е сега стана, каквото стана" - трябва помощ от приятел (4х4) или дооста копане ROFL
Иначе и мен днес ме гледаха странно едни ученици, които заобикалях през буците сняг. :beer:
А за кефа - няма такъв, просто! Колегите ме гледат умно, като им кажа, че искам да навали още :shock: :-~ ROFL

Вто Яну 19, 2016 3:01 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 124
Рейтинг: 41
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Както много пъти съм казвал, Няма такава кола!!! :beer: :beer: :bow:

Вто Яну 19, 2016 9:29 pm
Върнете се в началото
Профил