Колеги кажете дали кола с предно предаване може да стигне утре до точката, където се събираме? Пратете малко снимки и кажете каква е програмата за утре?
Колеги кажете дали кола с предно предаване може да стигне утре до точката, където се събираме? Пратете малко снимки и кажете каква е програмата за утре?
Колега, гледах снимки във Facebook където са качили колегите, имаше и една Мазда 6 с предно, само че с вериги, ако имаш вериги, мятай ги на рамо и идвай, няма да имаш проблеми!
Пътят през Белово е изчистен. Имаше всякакви коли нагоре и надолу. Само внимавайте, че горната половина на пътя може да има лед. Със Субару се кара спокойно 50-60км/ч. С друга кола просто по-внимателно Вериги няма да трябват за качването до Юндола.
Имаше колеги, които се бяха загрижили за отоплението в Лесото - ами аз се разхождам по тениска в стаята.
За голямо мое съжаление няма да можем да пътуваме с моето семейство поради здравословни причини Искам да помоля някой колега да поеме евентуалните разходи за стаята и кувертите, а в понеделник ще възстановя парите- по банков път, лично или някакъв друг начин, както се разберем. Извинявам се за причинените неудобства на организаторите и весело изкарване.
Колега vaker, има вариант да дойдат двама извънредни та ще ги напаснем ако дойдат. Ще се говоря и с Петко и ще ти пиша крайния резултат. Бързо оздравяване!
_________________ A simple act of caring creates an endless ripple that comes back to you.
Съб Яну 23, 2016 10:25 am
srg
Регистриран на: Вто Дек 03, 2013 12:08 am Постове: 790 Местоположение: София
Автомобил: VA STI
Мисля си да направя една импровизирана инспекция на колегите, които са се качили, та някой друг колега от София да има, които да е free, да му се въртят същите мисли в главата и да има възможност за тръгване ... до час примерно?
_________________ For every action there is an equal opposite malfunction!
Съб Яну 23, 2016 10:59 am
vaker
Регистриран на: Съб Юни 21, 2014 6:53 pm Постове: 28 Местоположение: София
Автомобил: Forester 2.0 MY99
Колеги, благодаря за прекрасния уикенд, прекаран сред такава красота, сред толкова много съмишленици и симпатяги! Благодаря и на организаторите и до нови срещи!
Страхотно си прекарахме , много сняг , емоции , алкохол и приятни запознанства .....ето и едно клипче от мен ....конвоя към хижата и накрая се катеря по дик-чето до хижата