Именно, аз затова връчих фотото на навигаторката и резултата е на лице, над 500 снимки
Имаш навигатор-имаш снимки,а при нас навигатор няма ,ние с Мартин само се карахме кой да кара колата. и снимки няма, Другата година всеки с колата си и с навигатор.
_________________ Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно.
Срещата протече с много емоции и имаше от всичко. .сняг, адреналин, барбекю, форумни торти,нови запознанства . Благодаря на всички за подкрепата към Тихия .Благодарско на Деси за споделяне на своя опит при организиране на срещи.Благодаря на колегите от Бургас за помоща към организацията. .Жокер.БГ ,Натрапник и Майора. ЕваЛа на всички които уважиха срещата и направиха купона дълго да се помни. До нова среща на Узана.
То бива, ама да съм по-добре от теб fixallot с тази техника не бива
_________________ Lesson for beginners: Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Speed is how fast you hit the wall.
Ето и друго клипче на колегата fixallot Надявам се да няма нищо против все пак дупето на моето Фори е главен герой
_________________ Lesson for beginners: Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Speed is how fast you hit the wall.
Сря Яну 27, 2016 2:29 pm
evg3
Регистриран на: Нед Фев 21, 2010 10:05 am Постове: 1217 Местоположение: София, Троян
Автомобил: предишен: Impreza 2.0R
Пак благодаря на колегата, че ме измъкна от канавката.
И кво сега, тебе те теглиха, пък на мен само ми обещаваха, знаех си аз, че сте сектанти . Страхотна среща, страхотни хора, чудесна природа и много фън .
_________________ ---------------------------------------
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА .....ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА......
Смея ли, като гледам на клипчето колегата с какъв ентусиазъм го излашка втория път, както нЕам теглич и куките са на дъното на багажника, ще ми направи коНбито къса база .
_________________ ---------------------------------------
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА .....ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА......
Смея ли, като гледам на клипчето колегата с какъв ентусиазъм го излашка втория път, както нЕам теглич и куките са на дъното на багажника, ще ми направи коНбито къса база .
Ами да, то и брата като вадих от пряспата пред хижата, пробвахме на опънато въже, ма си седим и двамата на едно место. Трябваше да го излашкам, за да успее да излезе. На клипчето като гледам е същата история.
_________________ A simple act of caring creates an endless ripple that comes back to you.
Няма как да е по друг начин когато си по тумбаче и си се пробвал сам да излезеш !!! Колата от 1.5т. става поне 4 заради триенето на снега под купето и вдълбалите се гуми. Та лашкане му е майката и здрави въжета че....... PS: Ако не си с 20 годишен Опел не е проблем, че куката ти е за купето та на Узана може да се бухнеш някъде, ако ще ходиш
Пет Яну 29, 2016 9:54 am
evg3
Регистриран на: Нед Фев 21, 2010 10:05 am Постове: 1217 Местоположение: София, Троян
Автомобил: предишен: Impreza 2.0R
Ето и останалите снимки, които са повече лични отколкото групови, но..... се надявам да ви хареса поне природата наоколо
Прикачени файлове:
DSC_0534м.jpg [ 1005.66 KiB | Прегледано 582 пъти ]
Прикачени файлове:
DSC_0539м.jpg [ 1.19 MiB | Прегледано 582 пъти ]
Прикачени файлове:
DSC_0542м.jpg [ 1.7 MiB | Прегледано 582 пъти ]
Прикачени файлове:
DSC_0556м.jpg [ 1.88 MiB | Прегледано 582 пъти ]
Прикачени файлове:
DSC_0564м.jpg [ 1.98 MiB | Прегледано 582 пъти ]
Прикачени файлове:
DSC_0566м.jpg [ 1.41 MiB | Прегледано 582 пъти ]
Прикачени файлове:
DSC_0567м.jpg [ 1.59 MiB | Прегледано 582 пъти ]
Прикачени файлове:
DSC_0607м.jpg [ 1.59 MiB | Прегледано 582 пъти ]
Прикачени файлове:
DSC_0615м.jpg [ 1.43 MiB | Прегледано 582 пъти ]
Прикачени файлове:
DSC_0616м.jpg [ 1.41 MiB | Прегледано 582 пъти ]