DSC_0642-Panoм.jpg [ 1.05 MiB | Прегледано 996 пъти ]
Прикачени файлове:
DSC_0646м.jpg [ 1.39 MiB | Прегледано 996 пъти ]
Прикачени файлове:
DSC_0649м.jpg [ 1.56 MiB | Прегледано 996 пъти ]
Прикачени файлове:
DSC_0667м.jpg [ 1.26 MiB | Прегледано 996 пъти ]
Прикачени файлове:
DSC_0678м.jpg [ 1.45 MiB | Прегледано 996 пъти ]
Прикачени файлове:
DSC_0679м.jpg [ 1.9 MiB | Прегледано 996 пъти ]
_________________ Lesson for beginners: Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Speed is how fast you hit the wall.
DSC_0701-Panoм.jpg [ 494.38 KiB | Прегледано 995 пъти ]
Прикачени файлове:
DSC_0703м.jpg [ 721.6 KiB | Прегледано 995 пъти ]
Прикачени файлове:
DSC_0704м.jpg [ 1.62 MiB | Прегледано 995 пъти ]
Прикачени файлове:
DSC_0711м.jpg [ 1.94 MiB | Прегледано 995 пъти ]
_________________ Lesson for beginners: Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Speed is how fast you hit the wall.
та на Узана може да се бухнеш някъде, ако ще ходиш
Като гледам от 2 дена "снегояда" на Емо Чолаков как сдъвка снега, пък и на връщане от Юндола не 1, ами цели 3 щъркела видях, мислим да се бухам у преспи чак догодина .
_________________ ---------------------------------------
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА .....ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА......
Като гледам от 2 дена "снегояда" на Емо Чолаков как сдъвка снега, пък и на връщане от Юндола не 1, ами цели 3 щъркела видях, мислим да се бухам у преспи чак догодина .
след зимна идва Пролеттна среща Ще има барбекю ще има вино . пак и кал някаде ще намерим
Повярвай ми колкото да закъсаш все ще се намери миналогодишната среща е потвърждение
Колеги ,по- добро от времето когато бяхме горе едвали ще се повтори тази зима,сняг в съчетание със слънце и пивки температури.Качвай те снимки ,клипове не се стискай те. Дано на Узана случим на време и там да се по-кефим на Субарините.
да кажа за всички колеги, които си взеха комплектите. Печатницата беше направила гаф с магнитите и стикерите, за което се извинявам. Аз не ги бях виждал, отидоха директно при Петко. Направил съм новите както трябваше да бъдат - днес ги взех лично и ги проверих. На узана ще сменя на всеки бройките с новите. Извинявам се отново за случката.
_________________ www.karcher-cleanteh.com
Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"
да кажа за всички колеги, които си взеха комплектите. Печатницата беше направила гаф с магнитите и стикерите, за което се извинявам. Аз не ги бях виждал, отидоха директно при Петко. Направил съм новите както трябваше да бъдат - днес ги взех лично и ги проверих. На узана ще сменя на всеки бройките с новите. Извинявам се отново за случката.
И аз си мислех че нещо не е наред ,но след като аксесоарите бяха подарък към покупката ,почти приех ,че лилавия връх е нормален ,а лепенката за Форума е като лятната , лепяща се от-вън.