Колеги, налага се да се разделя с Форито. Причината за продажбата на колата е заминаването в чужбина на човека който я кара (gerial)
http://www.cars.bg/c1068394Колата я имам от август 2014г. внесена от Италия. В нея не е пушено! Още на първата седмица след като я купих влезе в сервиз за шлайфане на глави, смяна на гарнитури, реглаж на клапани и прочее. От ремонта до сега проблем с колата не съм имал. Давам я с комплект железни джанти + зимни гуми Фулда с дот 14, карани сезон и половина, и комплект оригинални 17-ки лети джанти със зимни гуми Мишелин (с които я карах миналото лято). Навигацията работи с диск за България. Форито е с каско, ГО и преглед до 08.2016г. Пазя документация за почти всичко, което е правено по колата.
Забележки:
1. Свети ЧЕК-а, като проблема е окабеляването на ТГВ клапаните (трябва да се прозвънят кабелите и да се установи кой точно е проблемния).
2. Форито има монтирана газова бутилка (събира 48 литра газ), пълначка при тази на резервоара и тръби до коша на мотора. Беше с газово Ланди Ренцо, което Pradabg демонтира с цел да сложим ново газово, но така и не стигнах до там
3. Има драскотина на левия калник и бронята които трябва да се минат през каското.
4. За смяна са предните дискове и накладки, както и маслото в скоростната кутия и диференциалите.
5. Дисплея на радиото премигва.
6. Десния фар е пожълтял.
7. Левия халоген има малка дупка от камъче, но това не пречи на работата му.
8. Шофьорското стъкло не се сваля и вдига (предполагам че моторчето е заминало).
9. Салона има нужда от пране.
Автомобила се намира в София.
Цената за Форума е 13 500лв. като подлежи на разумен коментар, само на място след оглед. Бартери не ме интересуват.
Форито може да се закара на оглед в сервиз по желание на купувача.
За повече информация на ЛС или тел: 0898 865 927 - Марто
п.с. По-късно ще кача още снимки на колата и на забелжките по нея.