Отговори на тема
 Бекове в София 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 98
Автомобил: Subaru Outback H6-3.0 2001
Рейтинг: 10
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Аз съм нов собственик на бек, но нещо напоследък гледам в София са се увеличили. В 2 през нощта събота срещу неделя се разминах с 3 бека, два като моя. Днес в задръстванията след работа махнах на трима, а видях още двама, на всеки булевард имаше по един аутбек. А и колко други модели минаваха. Кефя се , че има толова много. Горе долу на всеки 3-5мин минава субару ако седиш и гледаш на кръстовище. На срещи в София сигурно е страхотно да видиш на куп бековете.

Вто Фев 09, 2016 7:28 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2448
Автомобил: STI
Телефон: 0886119703
Рейтинг: 729
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
=D> Наистина много си се впечатлил щом си публикувал темата три пъти. ROFL ROFL :beer:

Вто Фев 09, 2016 8:11 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
petko 69 написа:
=D> Наистина много си се впечатлил щом си публикувал темата три пъти. ROFL ROFL :beer:

Как три пъти? Аз от телефона я писах, бре... верно. Не знам как е станало, не е нарочно , нека който може да изтрие другите две

Вто Фев 09, 2016 8:26 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 19
Автомобил: Subaru Forester S-Turbo
Телефон: +359879582225
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Абе и на мен от 2 дена ми праве страшно впечатление,че има доста

Вто Фев 09, 2016 10:05 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 640
Автомобил: Forester 2.5XT '06AT;Outback B13 H6
Телефон: O8985O54I4
Рейтинг: 346
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Като падне сняг още повече стават тея през нощта :D Връщайки се от някоя поляна или заснежена пътека :good:

Вто Фев 09, 2016 10:55 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Днес пак се заглеждах, страшно много легасита и аутбеци има и то от 2001 до 2007 моделите. Вчера видях едно жълто легаси, страшно изглеждаше по "раковска" мина.

Сря Фев 10, 2016 10:34 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 111
Автомобил: XV 2.0D, H6 2002, LPG
Рейтинг: 30
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Не знам дали са повече напоследък, ама повече забелязваме след като си купим Субару :)
:beer:

Чет Фев 11, 2016 12:03 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 243
Автомобил: Outback 2.5 AT 2002 и 2.5 2016
Рейтинг: 85
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Жълтото Легаси и аз днес го загледах на паркинга на Експо Центъра.
Много красив цвят.
Ставаме повече и аз от съвсем скоро съм със Суби и само зяпам и поздравявам колеги.
Малко имам драми с висок разход и светещи чекове, но колкото повече го карам, толкова повече ме радва =D> =D> =D>

Чет Фев 11, 2016 10:56 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Не винаги отсрещната кола те поздравява! Вчера махнах на едни с по-стария аутбек и нищо. Гледахаме все едно още малко и ще се бием едва ли не. Не могат да разберат за какво им махам и поздравявам :D

Пет Фев 12, 2016 8:56 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 478
Автомобил: Subaru Outback, H6, 2005
Рейтинг: 117
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Днес за първи път ме поздравиха, на Велчо Атанасов, присветнах на един червен бек и човекът вътре ми махна:)

Иначе и аз напоследък засичам много субита, обаче сякаш в многоголям прожент, са карани от по-възрастни хора - пенсионери. Предполагам, че децата им минават на по-нов модел и дават на родителите си старата кола, защото, както знаем, като поостарае едно суби, си вложил толкова много в него, че не ти се продава за никакви пари и е по-добре да си остане в семейството:)

Пет Фев 12, 2016 2:07 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 353
Автомобил: Субару Легаси 2,2 1996; Аутбек 2,5
Рейтинг: 16
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Вероятно процентът се увеличава, в нашия квартал се появиха още 1-2 (вече на всяка улица има, засякох и едно варненско), но понякога ходя в кварталите, където съм живял преди, и там субарутата са на пръстите на едната ръка, а понякога не виждам ни едно.
И на мен ми прави впечатление, че доста стари хора ги карат, ама то сигурно е да могат да стигнат до вилата зимата, а и по друго време, като завали дъжд и стане кал :D Изобщо май по градове и квартали имат превес определени марки. Във Варна Младост е валяло френски коли, всяка трета е Пежо, а четвърта Рено, пък и в други квартали, на повечето места май е Опел.

Пет Фев 12, 2016 2:44 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 171
Автомобил: кален Outback H6 '01
Рейтинг: 30
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Не е само до това, че се заглеждаш повече по даден автомобил, като си вземеш такъв. От доста време се заглеждам по Бекове. Сигурно 4-5 години преди да си взема. Определено бяха по-малко. Преди да го взема моя бях виждал само един единствен черен. Сега виждам редовно. Зелени и сини са бол. А с Легасита е пълно.
Като цяло и цената в БГ на тези автомобили за спадна до масовите покупки. БН-тата са по 5-6 к. Легаситата са още по-евтини. Следващата генерация също вече е в сравнително масовия сегмент на покупателната способност. Просто повечето народ си купува коли между 3 и 12-13 бона. А за тия пари Бекове, Легасита и Форестъри колкото щеш. И като се повозиш в Бек за 8к и някоя пластмасова сапунерка за 8к почваш да търсиш Субару. Същата причина да е пълно със стари Мерцедеси, БМВ-та и Аудита. Хубава кола за малко пари.

Пон Фев 15, 2016 11:47 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 4380
Автомобил: SF5 S turbo/Mazda RX8/E84 18d
Телефон: нула89669393четири
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
В Княжево откак се помня е имало, но сега е масовка :) Само на моята улица(вече бивша) има над десет коли. И само две Импреси :D Всичко друго е бекове и горски. :subaru_rulz:

Пон Фев 15, 2016 12:12 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 416
Автомобил: Outback '99 AT, B14, 3.6 Executive
Рейтинг: 79
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Не е учудващо, че Аутбек (а и други модели Субару) е предпочитан модел у нас. Ние балканците водим доста близък начин на живот до този, за който е предвиден модела. Ходим на море, планина, ски, пикници, на село, на екскурзии по път и извън път. Носим много багаж - плажни чадъри, лопатки, хавлии, палатки, скари, буркани, дамаджани и дърва на покрива. Тук имаме 4 сезона и то доста изразени последните години. За всеки модерен човек водещ активен начин на живот е немислимо без SUV. Цената му последните години е паднала и доста хора са се сдобили (малко ме е яд де). И освен това искаме след като приключим с дейностите за деня да минем през автомивката и да отидем до Хипермаркета/Мола и да напазаруваме без да ни е срам от колата ни.

Според мен точно начина ни на живот в България ни подтиква да мислим така и да купуваме правилната кола. Да се возим в кожен салон, докато паркираме в калта.

Поздрави,
Лазар

Не карам пил и не пия карал.

... важно е да знаеш числата колко са ти...

Пон Фев 15, 2016 5:01 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 478
Автомобил: Subaru Outback, H6, 2005
Рейтинг: 117
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Интересно виждане, не се бях замислял за точно тези апсекти при избора на кола:) - т.е. че са характерни за много от нашенците;)

Единственото, на което не отговаря е да харчи малко:) Щото нали, за БГ иделаната кола е да е евтина, запазена, да не се чупи и ако може да хари 5/100 при 150:)

Пон Фев 15, 2016 5:41 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема