Отговори на тема
 предно вътрешно каре и помпа обратен въздух/съвместимост 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 261
Автомобил: Forester 2.0X,MT,158hp
Рейтинг: 36
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Здравейте колеги,
Търся въпросните части,но въпроса ми е дали трябва да са точно за моя модел или са съвмесими с някои други-2005г,фейслифта,ръчна скоростна кутия,бензин,158к.с. е моята.Благодаря много предварително

Чет Фев 25, 2016 10:48 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 295
Рейтинг: 209
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега, какъв е мотора? EJ204 ли е? Виж съседната тема. Помпата не е за обратен въздух, а си духа през ауспуха.

Чет Фев 25, 2016 11:11 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

От звездите одобрен
Отговори с цитат
Корекция към заглавието: та въпросната помпа била така наречената ”прахосмукачка”.
Простете на невежите :pardon:

Пет Фев 26, 2016 1:59 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
По точно "духачка", нейсе. Вариантите са два. Или правиш залъгалката по руската схема от другата тема viewtopic.php?f=4&t=20603&start=40 или ти продавам помпата, която изолирах :pardon:
За карето, какво да ти кажа, май е слабо място, аз сменях цяла предна лява полуоска заради вътрешното каре. Външното си беше читаво. Търси second hand.

Пет Фев 26, 2016 10:04 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

От звездите одобрен
Отговори с цитат
topzip написа:
По точно "духачка", нейсе. Вариантите са два. Или правиш залъгалката по руската схема от другата тема viewtopic.php?f=4&t=20603&start=40 или ти продавам помпата, която изолирах :pardon:
За карето, какво да ти кажа, май е слабо място, аз сменях цяла предна лява полуоска заради вътрешното каре. Външното си беше читаво. Търси second hand.

Благодаря колега,просто тази другата тема е с друго заглавие и не й обърнах внимание много като я прелиствах :)
За карето и аз натам се насочих...просто исках да знам дали стават от други субара.А дали да не сложа чисто ново вътрешно каре-там ми е проблема?!
Твойта помпа доколкото разбрах е проблемна нещо,а ти ще ми я продаваш? :-? На моята явно релето й залепна и...взема,че екплоадира :D ](*,)

Съб Фев 27, 2016 12:15 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 954
Автомобил: Impreza 2,0
Рейтинг: 470
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега, мисля че Пламен (зад Метро) има оригиналната диагностика. Разходи се до там или му звънни по телефона и си поговорете по темата.

Съб Фев 27, 2016 5:37 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
[quote=
Твойта помпа доколкото разбрах е проблемна нещо,а ти ще ми я продаваш? :-? На моята явно релето й залепна и...взема,че екплоадира :D ](*,)[/quote]

Първо, не бих си позволил да продавам нещо проблемно на когото и било, а още повече в този форум. Второ, помпата си е абсолютно изправна, направих си "залъгалката" от интерес, а и да не чакам да се скапе помпата и тогава да се занимавам. Трето, предложението ми за продаване беше с намигане, а сериозния съвет - да я махнеш системата.
За каретата, мисля, че стават само от американски и европейски Форестър S11(почти всички модели) и американска Baja 2,5 турбо B12
Със здраве! :hello:

Съб Фев 27, 2016 8:10 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

От звездите одобрен
Отговори с цитат
topzizitop написа:
[quote=
Твойта помпа доколкото разбрах е проблемна нещо,а ти ще ми я продаваш? :-? На моята явно релето й залепна и...взема,че екплоадира :D ](*,)

Първо, не бих си позволил да продавам нещо проблемно на когото и било, а още повече в този форум. Второ, помпата си е абсолютно изправна, направих си "залъгалката" от интерес, а и да не чакам да се скапе помпата и тогава да се занимавам. Трето, предложението ми за продаване беше с намигане, а сериозния съвет - да я махнеш системата.
За каретата, мисля, че стават само от американски и европейски Форестър S11(почти всички модели) и американска Baja 2,5 турбо B12
Със здраве! :hello:[/quote]
Първо-забравих да сложа емоиконка смигване.Второ-благодарен съм.за съвета ти и съвети приемам винаги.Трето-смятам да направя така както ме посъветва но ми казаха ,че за моя модел за мое съжаление не ставало да се залъже компа,но ще дерзая по въпроса защото никак не ми се дават към 280лв ;)
Поздрави и :beer:

Нед Фев 28, 2016 5:04 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

От звездите одобрен
Отговори с цитат
deadman написа:
Колега, мисля че Пламен (зад Метро) има оригиналната диагностика. Разходи се до там или му звънни по телефона и си поговорете по темата.

Мерси колега,ще взема да се разходя да видим дали ще измисли нещо

Нед Фев 28, 2016 5:05 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
И кой Ви каза, че не става за Вашия автомобил? И по какви причини? Гледам го на снимката - същия като моя, модел, мощност, че и на цвят :) - при мен си работи "залъгалката".

Нед Фев 28, 2016 7:30 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

От звездите одобрен
Отговори с цитат
topzizitop написа:
И кой Ви каза, че не става за Вашия автомобил? И по какви причини? Гледам го на снимката - същия като моя, модел, мощност, че и на цвят :) - при мен си работи "залъгалката".

:) еднакви вкусове явно.Така,такаа...става ми интересно -а дали не можете на лични да ми изпратите схемката на ”залагалката”Ви ,та да хвана някой вещ в занаята да ми я направи? :)

Последна промяна Ивайло Добрев на Нед Фев 28, 2016 8:12 pm, променена общо 1 път

Нед Фев 28, 2016 8:03 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 127
Автомобил: Subaru Outback 3.6R 2010
Рейтинг: 16
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Предполагам, че компютъра му е Хитачи, който неможе да бъде манипулиран и затова така са му казали :)

Outback 2010 3.6;
Outback 2015 3.6;
Outback 2017 3.6;
Outback 2005 2.5;
Outback 2006 3.0;
Outback 2010 2.5 ....

Нед Фев 28, 2016 8:06 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
В този форум всичко е явно. Вижте в тази тема, която върви почти паралелно viewtopic.php?f=4&t=20603&start=40. Можете да си направите руската схема или доработената от мен по-назад в темата. И двете са пробвани. Не знам колко е вярно, че показанията на датчика налягане, който е в лявата клапа се ползват постоянно от ЕКУто. Има твърдения в нета, ама все си мисля, че не са от инженерите от FHI ;) Ако искаме да се застраховаме, правим втората схема. Тогава не махаме тотално лявата клапа. Дясната и помпата - може. Добре е да се запушат дупките в главите.

Нед Фев 28, 2016 11:02 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

От звездите одобрен
Отговори с цитат
topzizitop написа:
В този форум всичко е явно. Вижте в тази тема, която върви почти паралелно viewtopic.php?f=4&t=20603&start=40. Можете да си направите руската схема или доработената от мен по-назад в темата. И двете са пробвани. Не знам колко е вярно, че показанията на датчика налягане, който е в лявата клапа се ползват постоянно от ЕКУто. Има твърдения в нета, ама все си мисля, че не са от инженерите от FHI ;) Ако искаме да се застраховаме, правим втората схема. Тогава не махаме тотално лявата клапа. Дясната и помпата - може. Добре е да се запушат дупките в главите.

:bow: :bow: :bow: благодарско

Пон Фев 29, 2016 7:39 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема