Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)?
| Автор |
Съобщение |
|
madjosan
Регистриран на: Пон Дек 02, 2013 10:57 pm Постове: 109 Местоположение: Варна
Автомобил: legacy 2.0R
Рейтинг: 37
|
|
| Пет Фев 19, 2016 11:50 am |
|
|
|
ivo totev
Автомобил: Legacy EJ25 02 & Outback H6 05
Рейтинг: 51 
|
|
| Съб Фев 20, 2016 5:24 pm |
|
|
|
tsonio denchev
Регистриран на: Сря Окт 14, 2015 7:38 am Постове: 98 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Outback 2024 Premier XT
Телефон: 0899190962
Рейтинг: 180    
|
По принцип целия форум съм го преровил и съм наясно с намирането на резервни части за основните агрегати които са еднакви като двигател, трансмисия и т.н. Неправилно зададох въпроса- имах впредвид ламарините и всички останали по които се различават от европейските. Както и да е, идеята ми беше евентуално ако някои колега им е правил оглед да изкаже мнение, преди да се набивам за проверка на историята по вин, сервизи и т.н. Благодаря
|
|
|
|
| Съб Фев 20, 2016 9:11 pm |
|
|
|
tsonio denchev
|
|
| Сря Мар 02, 2016 2:43 pm |
|
|
|
tsonio denchev
|
Баси кога ги пуснах, кога изтриха обявите.  не са били за мен. А за тази какво ще кажете: http://www.cars.bg/c1532477. Има още една фейсова в къщата, ама доста време се задържа без никои да я вземе.
|
|
|
|
| Чет Мар 03, 2016 12:14 am |
|
|
|
lovetz
Автомобил: Субару Аутбак 2005 H6
Рейтинг: 22
|
|
Колега, тази автокъща нали е в Перник.Що не отидеш да ги видиш...
|
|
|
|
| Чет Мар 03, 2016 8:13 am |
|
|
|
icoshterev
Регистриран на: Съб Фев 06, 2016 1:03 pm Постове: 19 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Forester S-Turbo
Телефон: +359879582225
Рейтинг: 0
|
|
| Чет Мар 03, 2016 7:28 pm |
|
|
|
tsonio denchev
|
lovetz написа: Колега, тази автокъща нали е в Перник.Що не отидеш да ги видиш... Ходих ама днес нали е национален празник и джамбазите са го ударили на почивка. 
|
|
|
|
| Чет Мар 03, 2016 7:37 pm |
|
|
|
lovetz
|
tsonio denchev написа: lovetz написа: Колега, тази автокъща нали е в Перник.Що не отидеш да ги видиш... Ходих ама днес нали е национален празник и джамбазите са го ударили на почивка.  Знаеш ли по какво си приличат депутати и джамбази. Като се пенсионират работят...пак нищо Айде пък като отидеш пак да видиш двата бека, ще споделиш мнение,ако искаш. Но трябва да си достатъчно подготвен,за да се довериш на очите си, а не на това което ще ти наговорят. Във форума има доста инфо за това ,на което трябва да се обърне внимание при първоначален оглед.Успех !
|
|
|
|
| Чет Мар 03, 2016 11:01 pm |
|
|
|
yanmarbg
Регистриран на: Съб Фев 21, 2015 5:36 pm Постове: 22 Местоположение: Варна
Автомобил: търси се :)
Телефон: 0883308373
|
И аз го гледам ама няма кой да пратя да го провери, а разходки до Пловдив ще ми дойдат в повече 
|
|
|
|
| Пет Мар 04, 2016 5:45 pm |
|
|
|
petko 69
|
Мога да разгледам колата ,но в понеделник .Ще дам инфо, ако все още се интересувате.Гледам че има и транзитни номера ,така че ,ако автомобила си заслужава бъдещия купувач може да го закара за по обстоен преглед в Субару Пловдив при Павлин.
|
|
|
|
| Пет Мар 04, 2016 6:07 pm |
|
|
|
icoshterev
Регистриран на: Съб Фев 06, 2016 1:03 pm Постове: 19 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Forester S-Turbo
Телефон: +359879582225
|
petko 69 написа: Мога да разгледам колата ,но в понеделник .Ще дам инфо, ако все още се интересувате.Гледам че има и транзитни номера ,така че ,ако автомобила си заслужава бъдещия купувач може да го закара за по обстоен преглед в Субару Пловдив при Павлин. Ще съм ти благодарен
|
|
|
|
| Пет Мар 04, 2016 8:47 pm |
|
|
|
tsonio denchev
|

Цитат: Баси кога ги пуснах, кога изтриха обявите.  не са били за мен. А за тази какво ще кажете: http://www.cars.bg/c1532477. Има още една фейсова в къщата, ама доста време се задържа без никои да я вземе. Днес след 2 часа загубено време мога да кажа, че нито едно Субару в тази автокъща не става. Сивата фейсовата 2,5 двигателя нямаше течност в разширителното казанче. Викам му на джамбаза дай да я запалим ама първо сипи антифриз а тоя ми вика Кво? Двигателя е лъснат до безобразие, стори ми се, че работи неравномерно ама не съм на 100% сигурен. Имаше някакви следи от наслоено масло и боклуци по лявата глава( там където не са могли да бръкнат и да зачистят). Автомата превключваше без някакви особенни блъскания, според мен нормално. Не съм го пробвал в движение, че нямало как. Газовото е BRC, това може би е единствения му плюс. По интериора бе същото положение, волана на последни издихания, кожата беше толкова грапава като четина, боядисван, замазан и т.н. Сменен кожения маншон на ръчната ама пък дръжката яко обелена. Има слънце на предния прозорец, шибидаха не работи и т.н. С черната 2,5 беше горе-долу същото положението. Все още не са я лъснали за търговски вид, прашасала яко вътре, двигателя и автомата по същия начин работеха. При нея поне всичко по интериора работеше, но волана и останалите кожи бяха под всякаква критика. Общо взето коли на по 350-400 хиляди км. и грам не си заслужават исканите пари. Само хвърлих едно око и на черната 3.0 но в момента в които видях салона и се отказах от по-нататъшни проби. Иначе била карана от клиент при Любо в Люлин за проверка ама не станал пазарлъка щото видиш ли главите били тръгнали. Ама след месец или година било Божа работа. И другия бисер беше- зяпам аз в разширителното казанче за бълбучки а тоя ми вика: Нали в сервиз ще я водиш там с едно шише слагат на радиатора с една тръбичка и ще си покаже майчиното мляко. Та толкова като инфо каквото можах да видя за тези трите. Надявам се да съм бил полезен на някого поне да не се разкарва залудо до Перник.
|
|
|
|
| Съб Мар 05, 2016 12:27 am |
|
|
|
Lazarus
Регистриран на: Пет Апр 25, 2014 9:31 am Постове: 416 Местоположение: София
Автомобил: Outback '99 AT, B14, 3.6 Executive
Рейтинг: 79 
|
Днес обикалях цял ден Горубляне и мернах няколко Аутбека 3то поколение. Само един от тях имаше пластмаска до фара, всички останали нямаха. Поправете ме, ако греша, но без пластмаска не са ли само Легасита? Прилагам две снимки, за да се види разликата. Поздрави, Лазар
_________________ If in doubt.......FLAT 6
Не карам пил и не пия карал.
... важно е да знаеш числата колко са ти...
|
|
|
|
| Съб Мар 05, 2016 9:10 pm |
|
|
|
haplio
Регистриран на: Пет Май 10, 2013 10:05 am Постове: 49 Местоположение: София Рейтинг: 0
|
Не, просто едното е преди фейслифта, другото е след 
_________________ http://bgprospector.com/phpbb/index.php
|
|
|
|
| Съб Мар 05, 2016 9:18 pm |
|
|
|
lovetz
|

tsonio denchev написа: Цитат: Баси кога ги пуснах, кога изтриха обявите.  не са били за мен. А за тази какво ще кажете: http://www.cars.bg/c1532477. Има още една фейсова в къщата, ама доста време се задържа без никои да я вземе. Днес след 2 часа загубено време мога да кажа, че нито едно Субару в тази автокъща не става. Сивата фейсовата 2,5 двигателя нямаше течност в разширителното казанче. Викам му на джамбаза дай да я запалим ама първо сипи антифриз а тоя ми вика Кво? Двигателя е лъснат до безобразие, стори ми се, че работи неравномерно ама не съм на 100% сигурен. Имаше някакви следи от наслоено масло и боклуци по лявата глава( там където не са могли да бръкнат и да зачистят). Автомата превключваше без някакви особенни блъскания, според мен нормално. Не съм го пробвал в движение, че нямало как. Газовото е BRC, това може би е единствения му плюс. По интериора бе същото положение, волана на последни издихания, кожата беше толкова грапава като четина, боядисван, замазан и т.н. Сменен кожения маншон на ръчната ама пък дръжката яко обелена. Има слънце на предния прозорец, шибидаха не работи и т.н. С черната 2,5 беше горе-долу същото положението. Все още не са я лъснали за търговски вид, прашасала яко вътре, двигателя и автомата по същия начин работеха. При нея поне всичко по интериора работеше, но волана и останалите кожи бяха под всякаква критика. Общо взето коли на по 350-400 хиляди км. и грам не си заслужават исканите пари. Само хвърлих едно око и на черната 3.0 но в момента в които видях салона и се отказах от по-нататъшни проби. Иначе била карана от клиент при Любо в Люлин за проверка ама не станал пазарлъка щото видиш ли главите били тръгнали. Ама след месец или година било Божа работа. И другия бисер беше- зяпам аз в разширителното казанче за бълбучки а тоя ми вика: Нали в сервиз ще я водиш там с едно шише слагат на радиатора с една тръбичка и ще си покаже майчиното мляко. Та толкова като инфо каквото можах да видя за тези трите. Надявам се да съм бил полезен на някого поне да не се разкарва залудо до Перник. Благодаря за инфото. За съжаление почти навсякъде нещата са идентични, Толкова много " кочини" в " перфектно" състояние вече видях,че почнах да се отчайвам. Не ми се иска да разчитам на случайността и може би ще мина на режим търсене извън България.
|
|
|
|
| Нед Мар 06, 2016 10:46 am |
|
|
|
takev
Автомобил: Subaru Legacy 2.5 GX 00`
Телефон: 0878934770
Рейтинг: 83 
|
Дъвкано но пак да кажа. Те в чужбина читавите за това са по 7-8хил. евра За мен варианта от автокъща да си го купиш е: обявена за 13х.лв. читав екстериро и интериор , той ти я дава за 9-10хил. лв . Така имаш едни 3к. да я оправяш ако не е много зле положението и всички останали агрегати си работят нормално. В читав сервиз , едно обслужване на H6 със смяна на гарнитури на глави е някъде около 2000-2400 лв. Ама имаш мотор на който вече можеш да разчиташ . Остават ти някви пари, дали за гуми, дали за обслужване на автомата, ти си преценяваш Иначе ако знаеш немски, палиш към "братска" Германия (там също трябват пари, защото няма да намериш на 2-рия ден), обикаляш търсиш и намираш мечтаното возило за 8хил. евро... Пазариш се и се прибираш  Щастлив!
|
|
|
|
| Нед Мар 06, 2016 10:59 am |
|
|
|
Silvergreen
Регистриран на: Нед Окт 25, 2015 10:51 pm Постове: 180 Местоположение: Варна
Автомобил: Outback
Рейтинг: 44
|
|
Здравейте колеги, от няколко седмици има една обява на един екземпляр от 2009г бял, 2,5 vtd. Някой дали го е гледал, тъй като по снимките ми изглежда доста добре.
|
|
|
|
| Нед Мар 06, 2016 11:35 am |
|
|
|
Lazarus
Регистриран на: Пет Апр 25, 2014 9:31 am Постове: 416 Местоположение: София
Автомобил: Outback '99 AT, B14, 3.6 Executive
Рейтинг: 79 
|
haplio написа: Не, просто едното е преди фейслифта, другото е след  http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=cw1b4wЗначи това FACELEFT-товото са му сменяни фаровете. Стоповете му са от фейслифта, но фаровете са грешните. Така ли? Поздрави, Лазар
_________________ If in doubt.......FLAT 6
Не карам пил и не пия карал.
... важно е да знаеш числата колко са ти...
|
|
|
|
| Нед Мар 06, 2016 12:35 pm |
|
|
|
boricha
Автомобил: Outback 2.5 AT 2002 и 2.5 2016
Рейтинг: 85 
|
|
В Ник Ауто не даваха да се кара колата на сервиз. Оттогава не съм ги посещавал, дали в все още така? Направо си беше леко грубо отношението след като попитах.
|
|
|
|
| Нед Мар 06, 2016 1:00 pm |
|
|
|