|
Страница 1 от 1
|
|
Износени копчета на дистанционно за отключване
| Автор |
Съобщение |
|
portwood
Регистриран на: Вто Мар 08, 2016 6:12 pm Постове: 5 Местоположение: Sofia, Bulgaria
Автомобил: Subaru Forester 1999
Рейтинг: 0
|
Здравейте колеги, от вчера съм горд собственик на Субару Форестър,2.0, 1999г. Голям фен съм на марката и модела. Сега малко за проблема който имам. Копчетата за отключване и заключваме на дистанционното за централното са се износили до степен че е невъзможно извършването на манипулациите за които са предназначени. Отидох на ключар, той замери дистанционното и се оказа че всичко му работи, проблема е в износените гумени копченца. От колега на баща ми ( също собственик на Субару Форестър ) разбрах че е срещал някъде по форумите вариант в който се продава само пластмасовата обвивка в комплект с въпросните копченца. Дали сте чували за нещо такова, ако да,бих била много благодарна ако споделите информация от къде мога да поръчам, или магазин в който мога да намеря в София. Благодаря ви. 
|
|
|
|
| Сря Мар 09, 2016 1:08 pm |
|
|
|
quietriot
|
|
Снимай си дистанцинното и го покажи да се види кой модел е. По моргите имат гаранция.
_________________ SUBARU LEGACY 2,5 AT 2001 GX limited
|
|
|
|
| Сря Мар 09, 2016 3:47 pm |
|
|
|
portwood
Регистриран на: Вто Мар 08, 2016 6:12 pm Постове: 5 Местоположение: Sofia, Bulgaria
|
|
Ето от този тип е.
Прикачени файлове:
Foresternotus1.JPG [ 10.01 KiB | Прегледано 496 пъти ]
|
|
|
|
| Чет Мар 10, 2016 9:12 am |
|
|
|
quietriot
|
portwood написа: Ето от този тип е. Провери по субару моргите , изпитателя , Вакко, Вепара , гаранция имат от кола за части ще ти придадат цяло. Може да поръчаш и при Марин , Мимо но цената няма да ти хареса , гаранция.
|
|
|
|
| Чет Мар 10, 2016 9:18 am |
|
|
|
BAlexandrov
|
|
| Чет Мар 10, 2016 9:35 am |
|
|
|
SuBaRu_FoReSteR
Регистриран на: Вто Сеп 01, 2009 9:41 am Постове: 344 Местоположение: Стаpа Загоpа
Автомобил: Subaru Outback MY15, 3.6 R
Рейтинг: 23
|
quietriot написа: portwood написа: Ето от този тип е. Провери по субару моргите , изпитателя , Вакко, Вепара , гаранция имат от кола за части ще ти придадат цяло. Може да поръчаш и при Марин , Мимо но цената няма да ти хареса , гаранция. При Марин няма, миналата година търсих такова дистанционно същото, но не се предлага ново.
_________________ Случайността е среща на две необходимости !
|
|
|
|
| Чет Мар 10, 2016 9:56 am |
|
|
|
quietriot
|
|
значи останаха моргите.
|
|
|
|
| Чет Мар 10, 2016 10:05 am |
|
|
|
portwood
|
Благодаря ви много за съветите  . Проблема обаче се оказа по-сериозен, платката на дистанционното взе че се счупи, за това сменихме всичко.
|
|
|
|
| Пон Мар 21, 2016 1:42 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|