Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)?
| Автор |
Съобщение |
|
haplio
Регистриран на: Пет Май 10, 2013 10:05 am Постове: 49 Местоположение: София Рейтинг: 0
|
@Lazarus Не знам дали са му сменяли фаровете. Доколкото аз знам въпросната пластмаса е системата за измиване на фаровете. Може просто тази да няма въпросната екстра(аз честно казано за първи път виждам такава след фейса, но аз не съм особен капацитет) П.с. Ето легаси с въпросните пластмаси http://m.cars.bg/c1489175
_________________ http://bgprospector.com/phpbb/index.php
|
|
|
|
| Нед Мар 06, 2016 1:42 pm |
|
|
|
takev
Автомобил: Subaru Legacy 2.5 GX 00`
Телефон: 0878934770
Рейтинг: 83 
|
boricha написа: В Ник Ауто не даваха да се кара колата на сервиз. Оттогава не съм ги посещавал, дали в все още така? Направо си беше леко грубо отношението след като попитах. Аз ходих преди 2 месеца, и исках да карам един бек в STI.bg. Твърдо не! Ако искаш ще я караме при Любо няма ядове.  Да ама в колата имаше фактура на стойност 2200 лв. ремонти при Любо (вкл. гарнитури глави) , пък маншона на вътрешното каре не го сменили, защото не го били видяли сигурно. Нали тя колата е със сменявани гарнитури при Любо, и обслужена при Любо... Ама помпата на сервото свири та се къса... От преливното казанче излизаха мехурчата... И ми идва малко ясна картинката с Любо... Та не исках да я карам там. За всеки друг сервиз, много трудно ще им се откъсне от сърцето да се откара колата:) Та дотам с Ник Ауто. Аз лично не бих се навил на такава схема, само при майстор с който се познаваме !;)
|
|
|
|
| Нед Мар 06, 2016 4:51 pm |
|
|
|
yanmarbg
Регистриран на: Съб Фев 21, 2015 5:36 pm Постове: 22 Местоположение: Варна
Автомобил: търси се :)
Телефон: 0883308373
Рейтинг: 0
|
Не съм и предполагал,че ще е толкова трудно да си намериш читаво субу... Да чакам още 1г евентуално някой субарист от форума да си продаде бижуто. Толкова много се навивах ,че прегорях вече. Видях какви ли не боклуци в последните месеци... Ако някой ми беше казал,че ще е толкова трудно щях да му се смея много  До края на март последен шанс ако не излезе нещо с поносими забележки край с мечтата субару... П.П. http://www.cars.bg/c1398149 Това шега ли е? Ако не е съм готов с парите  Странното е,че говорих преди 2 дни с въпросния Петър. Каза миии,че и двете са продадени и под 20 бона да забравя. Пожела ми успех и чао... 2 дни по късно от него обява за баха 10 бона... страшен артист е тоя Сори за спама писах и в "Купувам" .
|
|
|
|
| Нед Мар 06, 2016 10:48 pm |
|
|
|
takev
Автомобил: Subaru Legacy 2.5 GX 00`
Телефон: 0878934770
Рейтинг: 83 
|
yanmarbg написа: Не съм и предполагал,че ще е толкова трудно да си намериш читаво субу... Да чакам още 1г евентуално някой субарист от форума да си продаде бижуто. Толкова много се навивах ,че прегорях вече. Видях какви ли не боклуци в последните месеци... Ако някой ми беше казал,че ще е толкова трудно щях да му се смея много  До края на март последен шанс ако не излезе нещо с поносими забележки край с мечтата субару... П.П. http://www.cars.bg/c1398149 Това шега ли е? Ако не е съм готов с парите  Странното е,че говорих преди 2 дни с въпросния Петър. Каза миии,че и двете са продадени и под 20 бона да забравя. Пожела ми успех и чао... 2 дни по късно от него обява за баха 10 бона... страшен артист е тоя Сори за спама писах и в "Купувам" . Тя тази се продава повече от год. и половина;) Те бяха две, имаше и една жълта без хардтоп . Ама след всичкото изписано във форума за тоз търговец и тема с 10+ страници само за него, заслужава ли си?
|
|
|
|
| Нед Мар 06, 2016 11:46 pm |
|
|
|
lokum17
Автомобил: Impreza 2.0R Sport
Рейтинг: 4
|
Silvergreen написа: Здравейте колеги, от няколко седмици има една обява на един екземпляр от 2009г бял, 2,5 vtd. Някой дали го е гледал, тъй като по снимките ми изглежда доста добре. Ако е този до Петрола аз го видях една привечер без обаче да го палим. Отвънка е лъснат но вътре нещата не изглеждат толкова добре поне на пръв поглед. Спомням си, че копчето за аварийните беше доста изхабено. Отвънка по десния калник май имше следи от китосване. На снимки и отдалече изглежда трепач. Продавача казва че е на 120к километра но ... 99% съмнение. Май нямаше книжки и документи, което е странно за тези километри. Като цяло за тези пари очаквах малко повече. Иначе пак казвам колата е много красива.
|
|
|
|
| Пон Мар 07, 2016 12:20 am |
|
|
|
OFFROADER
|
Lazarus написа: Днес обикалях цял ден Горубляне и мернах няколко Аутбека 3то поколение. Само един от тях имаше пластмаска до фара, всички останали нямаха. Поправете ме, ако греша, но без пластмаска ... Това е системата за измиване на фаровете, при включване излиза напред и пръска. Води се като екстра и затова малко модели я имат.
_________________ Ремонт на ръчни скоростни кутии. Петър Иванов-нула886495045
|
|
|
|
| Пон Мар 07, 2016 9:37 am |
|
|
|
petko 69
|
petko 69 написа: Мога да разгледам колата ,но в понеделник .Ще дам инфо, ако все още се интересувате.Гледам че има и транзитни номера ,така че ,ако автомобила си заслужава бъдещия купувач може да го закара за по обстоен преглед в Субару Пловдив при Павлин. Колега видях колата,добра е.За повече инфо ще се чуем по тел.Поздрави Петко.
|
|
|
|
| Пон Мар 07, 2016 5:26 pm |
|
|
|
petko 69
|
|
Съгласни са за преглед в Субару сервиз при Павлин.
|
|
|
|
| Пон Мар 07, 2016 5:27 pm |
|
|
|
BLUE 1
Регистриран на: Нед Яну 13, 2013 10:49 am Постове: 269 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Subaru Outback 2.5, `05, TLC `02
Рейтинг: 59 
|
|
Този автосалон е на мой приятел, мога да съдействам.
|
|
|
|
| Пон Мар 07, 2016 6:43 pm |
|
|
|
yanmarbg
|
Черното субу от тая обява е мое не пипайтееееееееееееееееееееееееееее Организирал съм преглед утре, ако всичко е ок я взимам. Ако някой мисли да ме изпревари да си го избие от главата 1г. търся субу! Надявам се да няма некоректни и алчни сред вас, колата ми легна на сърце искам я 
|
|
|
|
| Пон Мар 07, 2016 7:33 pm |
|
|
|
petko 69
|
BLUE 1 написа: Този автосалон е на мой приятел, мога да съдействам. Съдействието може да бъде собствени като да закара колата на ход до Павлин за преглед.
|
|
|
|
| Пон Мар 07, 2016 8:52 pm |
|
|
|
BLUE 1
|
|
Не, може да бъде направо истината за произхода на колата.
|
|
|
|
| Пон Мар 07, 2016 8:57 pm |
|
|
|
yanmarbg
|
BLUE 1 написа: Не, може да бъде направо истината за произхода на колата. Това би било чудесно, но все пак преглед при Павлин няма да ми е излишен. И тук е момента в който искам да благодаря за загриженоста на Петко! Човека не ме познава ,а взе при сърце нещата и се ангажира с мойте глупости. Благодаря ти Петко! Благодаря и на Blue също , дано колата е читава. Ще се радвам да стана част от сектата 
|
|
|
|
| Пон Мар 07, 2016 9:14 pm |
|
|
|
BLUE 1
|

Павлин е много добър майстор, даже утре ще си оставям колата за смяна на един чарк, но има неща които няма как да се проверят. Собственика на този автосалон се ползва с добро име, преди години вкарваше коли само от Германия и Швейцария с доказан пройзход, но конкуренцията го принуди да се захване и с италианските морги, това субару не знам от къде е, не е задължително да е морга, но това ще разбера утре. Преди две години взехме от него една зафира 7~8 годишна, италианка на 180К км. както каза той колата е за приятели...и сега го потвърждавам, колата се оказа читава. Във връзка с номерата, този временен номер не е за конкретен автомобил, а е служебен и се води най-вероятно на собственика, дали той ще може да закара колата до сервиза на Павлин в другият край на града не знам, по-лесно е Павлин да бъде докаран до салона където има сервиз, т.е. условия за преглед.
П.П. Току що говорих със собственика, сподели някой подробности , като че ли е бива колата ,поне с такова впечатление съм аз без да съм я виждал.
|
|
|
|
| Пон Мар 07, 2016 9:37 pm |
|
|
|
yanmarbg
|

BLUE 1 написа: Павлин е много добър майстор, даже утре ще си оставям колата за смяна на един чарк, но има неща които няма как да се проверят. Собственика на този автосалон се ползва с добро име, преди години вкарваше коли само от Германия и Швейцария с доказан пройзход, но конкуренцията го принуди да се захване и с италианските морги, това субару не знам от къде е, не е задължително да е морга, но това ще разбера утре. Преди две години взехме от него една зафира 7~8 годишна, италианка на 180К км. както каза той колата е за приятели...и сега го потвърждавам, колата се оказа читава. Във връзка с номерата, този временен номер не е за конкретен автомобил, а е служебен и се води най-вероятно на собственика, дали той ще може да закара колата до сервиза на Павлин в другият край на града не знам, по-лесно е Павлин да бъде докаран до салона където има сервиз, т.е. условия за преглед.
П.П. Току що говорих със собственика, сподели някой подробности , като че ли е бива колата ,поне с такова впечатление съм аз без да съм я виждал. Качва се на пътна помощ и се кара при Павлин аз ще се договоря с продавача утре сутрин. Ако всичко е ок съм пратил човек който ще я капарира веднага.
|
|
|
|
| Пон Мар 07, 2016 9:56 pm |
|
|
|
yanmarbg
|
|
| Сря Мар 09, 2016 5:04 pm |
|
|
|
yanmarbg
|
|
| Сря Мар 09, 2016 5:04 pm |
|
|
|
kerekovski
|
|
Какво й е, че ми стана интересно?
|
|
|
|
| Сря Мар 09, 2016 5:10 pm |
|
|
|
enselmmo
Регистриран на: Пон Яну 04, 2016 10:26 am Постове: 4 Местоположение: Велико Търново
Телефон: 0883409859
|

Здравей те... от известно време Съм пасивен участник във форума, запознавайки се теоретично с информацията написана и споделена от вас, за което ЕВАЛА  Та реших да сменя сегашната ми кола и изискванията ми са - да има голям багажник(детски колички, чанти, багажи и тн.) да е по-височка(писна ми да задирам бордюри и картери) и да е 4х4 понеже имам вила и зимата достъпа е малко проблем... следователно от зададените параметри се появи Outback-а. Почетох доста и ще съм ви благодарен да споделите вашите мнения по следните въпроси: 1.Аз съм от Велико Търново и искам да замоля, някой собственик на Outback да ми отдели малко време и да си поговорим малко за автомобила т.е. да се запозная малко по-отблизо практически, защото до сега не съм имал възможност да припаря до автомобили от тази марка 2.Да кажете какво мислите за тази обяваhttp://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11457447490143135&slink=cxqqxg 3.Да препоръчате някой сервиз или майстор във Велико , който да е надежден и да може да се разчита при евентуална покупка на Subaro. Благодаря предварително!
|
|
|
|
| Сря Мар 09, 2016 5:30 pm |
|
|
|
yanmarbg
|

enselmmo написа: Здравей те... от известно време Съм пасивен участник във форума, запознавайки се теоретично с информацията написана и споделена от вас, за което ЕВАЛА  Та реших да сменя сегашната ми кола и изискванията ми са - да има голям багажник(детски колички, чанти, багажи и тн.) да е по-височка(писна ми да задирам бордюри и картери) и да е 4х4 понеже имам вила и зимата достъпа е малко проблем... следователно от зададените параметри се появи Outback-а. Почетох доста и ще съм ви благодарен да споделите вашите мнения по следните въпроси: 1.Аз съм от Велико Търново и искам да замоля, някой собственик на Outback да ми отдели малко време и да си поговорим малко за автомобила т.е. да се запозная малко по-отблизо практически, защото до сега не съм имал възможност да припаря до автомобили от тази марка 2.Да кажете какво мислите за тази обяваhttp://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11457447490143135&slink=cxqqxg 3.Да препоръчате някой сервиз или майстор във Велико , който да е надежден и да може да се разчита при евентуална покупка на Subaro. Благодаря предварително! Колата е на колега от форума, момчета е пич говорих с него по телефона. От това което разбрах колата не е никак лоша самоче за жалост ми е слабичка  П.П. Черното и ходи много!Ако няма да дърпаш лодки като мен иди да я прегледаш и действай 
|
|
|
|
| Сря Мар 09, 2016 7:05 pm |
|
|
|