Правила за пускане на обяви в раздела
Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!
|
Страница 1 от 2
|
стр 1, 2 > |
| Автор |
Съобщение |
|
rado25
Регистриран на: Съб Ное 20, 2010 2:56 pm Постове: 446 Местоположение: Варна
Автомобил: SUBARU Legacy 2.5
Телефон: 0894 625 237
Рейтинг: 42
|
|
| Пон Мар 21, 2016 8:18 pm |
|
|
|
1040
|
|
Познавам колегата и определено не е измамник. Ти защо не провери джантите на гумаджия за да видиш какво взимаш? Не струват 100лв за да ги вземеш на доверие. Аз бих ги врътнал на баланс машина за да видя какво взимам.
_________________ 1040 Subaru Workshop - Обслужване и поддръжка на Субару. Тенчо Владев-0896404074
|
|
|
|
| Пон Мар 21, 2016 8:32 pm |
|
|
|
panchev.ivan
Регистриран на: Пет Дек 04, 2009 12:38 am Постове: 135 Местоположение: София
Автомобил: GC,BH,SF,BP,SG,BR,GD, BMW
Рейтинг: 56 
|
|
29.03.2013г. колегата ги е обявил за продадени, предполагам на теб, а ти сега се жалваш че са непоправимо криви, нима сега си разбрал???
Алекс го познавам от над 5 години, и сме доста близки, в НИКАКЪВ случай НЕ Е измамник.
между другото имам такива джанти на бройка, ако желаеш можеш да се свържеш с мен да се разберем
_________________ SuBarU
|
|
|
|
| Пон Мар 21, 2016 8:49 pm |
|
|
|
petko 69
|
7117 написа: 29.03.2013г. колегата ги е обявил за продадени, предполагам на теб, а ти сега се жалваш че са непоправимо криви, нима сега си разбрал???
Алекс го познавам от над 5 години, и сме доста близки, в НИКАКЪВ случай НЕ Е измамник.
между другото имам такива джанти на бройка, ако желаеш можеш да се свържеш с мен да се разберем 
|
|
|
|
| Пон Мар 21, 2016 9:01 pm |
|
|
|
rado25
|
|
Това, че го познаваш ти дава пълното право да го защитаваш, но има подробности който не знаеш. Въпросните джанти бяхаи и с други замъскирани проблеми. Не ми се мисли какво би се случило с мен и семейството ми ако не бях ги открил. Имам няколко комплект джанти с различни размери. Едни от джантите са алуминиеви 15-ки на който едната джанта е крива от основата. Тези джанти никога не бих ги продал комплект. Пазя ги само и единствено за да мога да помогна ня някой който е на зор като мен. Абсолютно никога не бих продал на когото и да било джанти в такова състояние, в което са тези които взех аз. Аз съм честен и корект човек и никога не ми е и минавало през ум, че някой ще ме набута с джанти годни само за скрап. Винаги съм си мислил, че тук във форума сме все коректни колеги.
|
|
|
|
| Пон Мар 21, 2016 9:03 pm |
|
|
|
rado25
|
7117 написа: 29.03.2013г. колегата ги е обявил за продадени, предполагам на теб, а ти сега се жалваш че са непоправимо криви, нима сега си разбрал???
между другото имам такива джанти на бройка, ако желаеш можеш да се свържеш с мен да се разберем Да аз ги купих, но едва сега им дойде реда да ги о оборудвам с гуми и да ги монтирам на колата. След малко ще ти пиша на лични.
|
|
|
|
| Пон Мар 21, 2016 9:08 pm |
|
|
|
petko 69
|
|
Щом така стои проблема ,е редно да си говорил с колегата за връщане на покупката,ако си говорил със продавача и той нее уважил твоите забележки това е друго.
|
|
|
|
| Пон Мар 21, 2016 9:33 pm |
|
|
|
Valio
|
1040 написа: Познавам колегата и определено не е измамник. Ти защо не провери джантите на гумаджия за да видиш какво взимаш? Не струват 100лв за да ги вземеш на доверие. Аз бих ги врътнал на баланс машина за да видя какво взимам. И как трябва да се случи това...Да ги вземе от куриера да ги занесе на гумаджия...или да си носи баланс машината да ги врътне...как го виждаш това?? И в отговор аз го познавам:аз пък познавам Радо и знам, че няма как да говори глупости и неверни неща..И какво трябва да означава това..?
|
|
|
|
| Пон Мар 21, 2016 9:57 pm |
|
|
|
petko 69
|
Затова е форума да си помагаме.Очакваме отговора на колегата Spike ,всеки има право на защита.Не вземам никоя страна ,но бих искал истината да изплува в спора. ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
|
|
|
|
| Пон Мар 21, 2016 10:05 pm |
|
|
|
1040
|
Valio написа: 1040 написа: Познавам колегата и определено не е измамник. Ти защо не провери джантите на гумаджия за да видиш какво взимаш? Не струват 100лв за да ги вземеш на доверие. Аз бих ги врътнал на баланс машина за да видя какво взимам. И как трябва да се случи това...Да ги вземе от куриера да ги занесе на гумаджия...или да си носи баланс машината да ги врътне...как го виждаш това?? И в отговор аз го познавам:аз пък познавам Радо и знам, че няма как да говори глупости и неверни неща..И какво трябва да означава това..? Ти сериозно ли ме питаш? С уговорка бе Вальо. Толкова ли е сложно или невъзможно. Вдигаш телефона разбираш се и правиш каквото поискаш. Като не се съгласи на твоите условия не ги купуваш и това е. Може да ги врътне за собствено успокоение след като са се разбрали преди това, че са перфектни. Няма какво да се месим в техните неща след като вече е станала случката.
_________________ 1040 Subaru Workshop - Обслужване и поддръжка на Субару. Тенчо Владев-0896404074
|
|
|
|
| Пон Мар 21, 2016 10:10 pm |
|
|
|
Valio
|
|
Може Тенчо....само дето аз такова упражнение няма да направя,а и не знам кой би направил.Все пак като ти кажат че нещата са ток и жица очакваш да са така,нали..има се предвид че тук повечето членове са точни хора,естествено всеки греши..както и да е станалото станало,здраве да е.
|
|
|
|
| Пон Мар 21, 2016 10:31 pm |
|
|
|
1040
|
|
Така е, доверчивите си патим. Очакваме включване на Спиров за да се компенсира.
|
|
|
|
| Пон Мар 21, 2016 10:37 pm |
|
|
|
petko 69
|
|
Очакваме отговор от колегата продал джантите,все пак има право на отговор.Нека отговора бъде бързо ,защото и обвинението е сериозно ,замаскирана пукната джанта.
|
|
|
|
| Пон Мар 21, 2016 10:41 pm |
|
|
|
Greg4o
|
|
Джанти се поръчват с доставка на адрес , на гумаджия, където да ги врътне пред Куриера. Малко по- скъпо или пък мнооого по-евтино. Жалко за Радо и чакаме развитието.
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Вто Мар 22, 2016 12:58 am |
|
|
|
steling
|

С уговорка бе Вальо. Толкова ли е сложно или невъзможно. Вдигаш телефона разбираш се и правиш каквото поискаш. Като не се съгласи на твоите условия не ги купуваш и това е. Може да ги врътне за собствено успокоение след като са се разбрали преди това, че са перфектни. Няма какво да се месим в техните неща след като вече е станала случката.[/quote]
Приятелю, то е така ама не точно, защото с Еконт опция преглед и тест върви с плащане на куриера в двете посоки предварително, и ако ги откаже, клиента е минимум 100лв. назад за добър ден. За това си купуваме от форума и се надяваме да са коректни хората. Последните джанти, които пратих в София, дори ги пратих без платеж за да не се ускъпява на колегата транспорта, после ги оправихме - начини много.
А относно това кога са купени и кога сложени?!? Какъв е проблема да ги сложи след година? Моите 15ки седят с гаража, от лятото сложих ги преди месец. Намираш каквото търсиш, купуваш, като му дойде времето слагаш. Никой не те задължава да ги монтираш след ден. То не е халва да се стопли и да изтече нали?
_________________ www.karcher-cleanteh.com
Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"
|
|
|
|
| Вто Мар 22, 2016 8:14 am |
|
|
|
Unufri
|

steling написа: С уговорка бе Вальо. Толкова ли е сложно или невъзможно. Вдигаш телефона разбираш се и правиш каквото поискаш. Като не се съгласи на твоите условия не ги купуваш и това е. Може да ги врътне за собствено успокоение след като са се разбрали преди това, че са перфектни. Няма какво да се месим в техните неща след като вече е станала случката. Приятелю, то е така ама не точно, защото с Еконт опция преглед и тест върви с плащане на куриера в двете посоки предварително, и ако ги откаже, клиента е минимум 100лв. назад за добър ден. За това си купуваме от форума и се надяваме да са коректни хората. Последните джанти, които пратих в София, дори ги пратих без платеж за да не се ускъпява на колегата транспорта, после ги оправихме - начини много. А относно това кога са купени и кога сложени?!? Какъв е проблема да ги сложи след година? Моите 15ки седят с гаража, от лятото сложих ги преди месец. Намираш каквото търсиш, купуваш, като му дойде времето слагаш. Никой не те задължава да ги монтираш след ден. То не е халва да се стопли и да изтече нали?[/quote] Така е ,аз ги купих джанти с гуми-колегата ги прати на доверие и всичко си им е наред 
|
|
|
|
| Вто Мар 22, 2016 8:43 am |
|
|
|
Valio
|
То щом ъкъл трябва да се дава ,всеки полива колкото си щеш... ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
|
|
|
|
| Вто Мар 22, 2016 9:53 am |
|
|
|
panchev.ivan
Регистриран на: Пет Дек 04, 2009 12:38 am Постове: 135 Местоположение: София
Автомобил: GC,BH,SF,BP,SG,BR,GD, BMW
Рейтинг: 56 
|
|
Не искам да обидя никой, но идеята ми беше, че не може да вземеш нещо и след 3 години (не месец, два, а 3 години) се сещаме, че им е дошъл реда. съгласен съм, че точно тук трябва всеки да е коректен, но съм сигурен, че дори и след седмица две три месец, ако колегата rado25 ги беше закарал или прегледал по рано, СИГУРЕН съм че колегата продавач щеше да му върне парите и да поеме всички разходи, знам как се пукат тези джанти и наистина трябва да се загледаш много. Хора сме, всеки допуска грешки, всеки може да не догледа, за това всеки проблем си има решение. Но пак казвам, ако съм аз на мястото на която и да е от двете страни, няма да направя нищо по въпроса, все пак са 3 години
_________________ SuBarU
|
|
|
|
| Вто Мар 22, 2016 10:31 am |
|
|
|
1040
|
Цитат: Последните джанти, които пратих в София, дори ги пратих без платеж за да не се ускъпява на колегата транспорта, после ги оправихме - начини много. Точно за такъв начин говорех и аз. И понеже форума се гради на доверие нямаше да има проблем да ги пратят без пари или поне аз така си мисля. 
|
|
|
|
| Вто Мар 22, 2016 10:40 am |
|
|
|
rado25
|

Темата не съм я пуснал за да си търся парите а за да си намеря друга читава джанта. Дори и да получа предложение за връщане на пари, аз няма да се съглася. До тук иначе изгодните джанти, са ми на реална стойност, ако не и от горе. За мен продавача постъпи некоректно. Какво значение има дали ще е след три месеца или след три години. Навремето джантите ги взех не защото ми бяха спешни, а защото исках такива а и бяха на добра цена. Няколко дена преди да бъде публикувано обявата, си бях взел чисто нови 16-ки. Реших първо да изтрия тях и чак тогава да се занимавам с 17-ките. Тази пролет дойде и техния ред. В началото на месеца ги разопаковах от стреча и кашона с който ги бе опаковал и започнах да се занимавам с тях и от началото на месеца ми запонаха мъките. Когато го попитах дали са боядисани прахово, той ми отговори, че не са и, че това бялото е обикновена боя. Още тука е първата измама. Балата боя е най-обикновен бял спрей, под който има два слоя прахова боя, един оранжев и един бял. След като почистих боята, се видя, че на една от джантите и е спукан двойния лъч. В първия момент се вбесих много, но после си викам майнатаму, по добре, че ги видях сега, защото не ми се мисли какво може да се случи с мен и семейството ми ако са бе строшила в движение. До тук въпреки очевадно наредените джанти аз не написах нищо във форума. Това което ме провокира е, че след като дадох сумати и пари да си закупя, почистя, заваря, боядисам и да им монтирам гуми, се останови на последната джанта, че е непоправимо крива. В крайна сметка в гаража имам струпани над 1500 лв и нямам какво да сложа на колата за летния сезон. А това дали след три години, аз си измислям някакъв филм за да си възстановя никаквиси 400 лева си е право на всеки един страничен наблюдател. Аз се почувствах длъжен да си изкажа проблема, а кой какво ще си помисли си е негова работа и изцяло негово право.
Вече е намерена друга джанта и темата може да се заключи.
|
|
15
|
|
| Вто Мар 22, 2016 12:52 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 2
|