Отговори на тема
 Тракане при отделяне на съединител 
Автор Съобщение

Постове: 2
Телефон: 0878839611
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Привет колеги, от скоро съм притежател на Subaru Legacy 2.0 Дизел 2010г. Констатирам шум при отделяне на съединителя на първа и втора предавка в ниски обороти, споделете някакво мнение ако сте имали подобен проблем, благодаря за информацията!

Вто Мар 15, 2016 8:19 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 237
Рейтинг: 130
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ако шумът е тракане, както си писал в заглавието, най напред проверете тампоните на двигателя да няма някой скъсан и вътрешните карета за луфтове .
Ако всичко това е ОК, ще трябва да се извърши проверка на двумасовия маховик .

Сря Мар 16, 2016 9:22 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2
Телефон: 0878839611
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря,колега!!! Отидих за консултация, при Любо в Люлин!!!Каза ми,че е маховик!!! Подмени ми съединителя,но този щум си остана....При първата визитация ми спомена,че имам проблемна дюза!!! Притеснява ме,този шум!!! Чета за проблеми с коляновите валове!!! Направо ме втриса!!! Какви са симптомите за тия колянови валове!!! Любо ми сподели ,че при това поколение мотори ...проблема е,отстранен....но притеснението ми остава!!!
https://www.youtube.com/watch?v=-cuZM1YZBzM
https://www.youtube.com/watch?v=A_zhAnRL5MI

Чет Мар 24, 2016 10:23 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема