Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Търся Forester 2003-2005 2.0 XT АТ 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 229
Автомобил: outback 2.5 '00
Рейтинг: 17
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравейте,

Искам да сменям колата и съм се спрял на тази модификация. Гледам постоянно сайтовете, обявите и форум - но нищо конкретно не излиза. Искам запазен екземпляр от този модел, бюджета ми е около 8-9к. Автоматика е защото съм с проблеми в лявото коляно, и няма смисъл да го товаря със съединителя. Не искам да е тунингован, а ако е - да е нещо минимално.

А бартер за мойта с доплащане от моя страна е най-добрият вариант!

Сря Мар 30, 2016 2:55 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 1179
Автомобил: Subaru Forester XT
Рейтинг: 706
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Същото го играх с коляното :( Същата кола взех и аз. Много съм доволен и започнах доста сериозно да се възстановявам от когато не карам ръчката. Дори играя в момента доста тежки мачове и тренирам и нямам грижи.

Успех с намирането на колата! ще намериш, но гледай за проблеми, че не са от най-прекрасните и безпроблемните коли на света.

Чет Мар 31, 2016 2:57 pm
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.