Отговори на тема стр <  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 104  >
 Някой има ли информация за този Форестър-обяви и коментари? 
Автор Съобщение

Постове: 7
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги, някой има ли наблюдения над този форестър?
http://www.cars.bg/c1375555

Пон Мар 28, 2016 3:10 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 225
Автомобил: Forester SH 2.5XS, AT
Рейтинг: 63
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Не съм го гледал наживо, но знам, че стои от над 3-4 месеца...
И тоя изтъркан волан при копчетата никак не говори за 111 000км...
Тунинга на фарове/стопове го оставям без коментар
:beer:

Пон Мар 28, 2016 3:40 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 229
Автомобил: outback 2.5 '00
Рейтинг: 17
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=d87x2p

Този мисля да ходя да го гледам, но някой нещо да каже преди това?

Вто Мар 29, 2016 2:02 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 10
Автомобил: Subaru outback 01
Телефон: 0876564422
Нов фен
Отговори с цитат
Привет колеги.Радвам се че дойде времето и аз да стана част от Форума на субару.По стечение на обстоятелствата от заклен фен на Ваг групата и по конкретно марката Ауди настъпи мигът в който ми предстои покупката на Първото ми субару.Имах възможност през последната една година да експлоатирам с брат ми един железен субру аутбек 2,5 с автоматична кутия който за 30000км така и не ме остави нито веднъж на пътя нито в големите снегове когато и където съм решил да мина и освен 2,3 биалетки,накладки и масла друго така и не се наложи да се сменя.От 3 дни съм постоянно във форума и събирам информация за набелязания от мен модел Форестър 2торо поколение от 2003 до 2005 с ръчна скоростна кутия 2.0 турбо двигател.Понеже винаги съм действал прибързано когато съм купувал автомобил и следователно съм си трошил нервите след това сега реших да запазя самообладание и да направя най точния избор.Ще ви помоля ако някой има информация или е ходил да гледа следните автомобили нека сподели тъй като смятам в понеделник да идвам към софия на оглед .... http://www.cars.bg/c1464341 и този който е в Монтана http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=d8bims Благодаря ви предварително.

Вто Мар 29, 2016 5:42 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 77
Автомобил: Outback 2.5 AT 2003
Рейтинг: 53
Отговори с цитат
snable написа:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11453477911072188&slink=d87x2p

Здравей, не съм гледал конкретния автомобил на живо, но обявата вече е на 3-4 месеца. Т.е. за този период доста хора са го гледали и ако беше читав да е отлетял. Иначе съм с лошо мнение за самата автокъща и собствениците, които са доста арогантни.

Сря Мар 30, 2016 7:45 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 23
Автомобил: Forester 2.0X AT 2006
Нов фен
Отговори с цитат
tuktu написа:

Колега, този 1ия е вече част от форума :)

Сря Мар 30, 2016 7:55 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 107
Автомобил: Legacy 2007 2.0R AT Spec Wagon
Телефон: 0887247480
Рейтинг: 65
Отговори с цитат
Колега isittaken купи ли я и ако да сподели как е колата :beer: ;)

Сря Мар 30, 2016 8:51 am
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 10
Автомобил: Subaru outback 01
Телефон: 0876564422
Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря колега maistora_1 за мнението ще го имам в предвид.Не че бързам но ми е и спешна покупката до някаква степен затова се надявам до седмица най късно да излезе някой нов екземпляр и да ходя на оглед.Притеснява ме обаче едно че все хубавите на пръв поглед в сайтовете за обяви са или в Горубляне или Враца Монтана а няма нужда да се коментира мнението ни за тези места.Имам няколко дни да реша въпреки че на сърце ми е 2.0 мотора с турбото но пък ако не излезе хубав в крайна сметка бих се задоволил и с 2.0 125к.с.Живея в малко градче и автомобила ще се кара главно в града и чат пат извън града но имам и нагласа за вбъдеще понеже имам приятел който няколко пъти вече ми е слагал няколко пъти чипове на тди тата и друг пък който е много добър в генерации евентуално след време ако всичко е наред да се направят и тези интервенции но първо да купим автомобила пък после ще я смятаме..

Сря Мар 30, 2016 12:57 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Днес звъннах за моят харесан форестър от обявата - автомобила няма номера, да се тества можело само в паркинга (имало място ?!?!). Казвам им , че те някои проблеми излизат над 60 км/ч - "ами това е положението". Репатрак за собствена сметка до сервиз.

Сря Мар 30, 2016 4:08 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
snable написа:
Днес звъннах за моят харесан форестър от обявата - автомобила няма номера, да се тества можело само в паркинга (имало място ?!?!). Казвам им , че те някои проблеми излизат над 60 км/ч - "ами това е положението". Репатрак за собствена сметка до сервиз.

Какво очакваш - да ти връчат ключовете на кола без регистрация и ГО и да ти кажат : "давай пълна газ"...
Даваш 50 кинта и я караш в сервиз за оглед, няма как.

Сря Мар 30, 2016 5:36 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 23
Автомобил: Forester 2.0X AT 2006
Нов фен
Отговори с цитат
tuktu написа:
Колега isittaken купи ли я и ако да сподели как е колата :beer: ;)

Колега, колата поне според мен е много добра. Нямаше за какво да се хванеш и да преговаряш за цена. Но ще видим следващите месеци

Сря Мар 30, 2016 7:06 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 773
Автомобил: Subaru Forester 2.0/125ps
Рейтинг: 84
Отговори с цитат
maistora_1 написа:
snable написа:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11453477911072188&slink=d87x2p

Здравей, не съм гледал конкретния автомобил на живо, но обявата вече е на 3-4 месеца. Т.е. за този период доста хора са го гледали и ако беше читав да е отлетял. Иначе съм с лошо мнение за самата автокъща и собствениците, които са доста арогантни.

Това в червеното не е точно така, от личен опит го казвам (и като клиент и като продавач)!

Чет Мар 31, 2016 11:09 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 12
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,
както може да се види от скоро реших да се сдобия със Субару. Преди да пиша доста и почетох :) За момента съм се ориентирал към Forester 2.0X 125кс, по възможност с ръчни скорости. Това, което ми попадна като актуална обява е: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=d8ly7a

Има ли някой наблюдения от конкретната кола и обява? Обявата е от скоро и правят впечатление малкото километри.

Благодаря,
Георги

Чет Мар 31, 2016 12:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 124
Автомобил: Subaru Forester 2.0XT
Рейтинг: 49
От звездите одобренОт звездите одобрен
Отговори с цитат
Azmanov написа:
Привет колеги.Радвам се че дойде времето и аз да стана част от Форума на субару.По стечение на обстоятелствата от заклен фен на Ваг групата и по конкретно марката Ауди настъпи мигът в който ми предстои покупката на Първото ми субару.Имах възможност през последната една година да експлоатирам с брат ми един железен субру аутбек 2,5 с автоматична кутия който за 30000км така и не ме остави нито веднъж на пътя нито в големите снегове когато и където съм решил да мина и освен 2,3 биалетки,накладки и масла друго така и не се наложи да се сменя.От 3 дни съм постоянно във форума и събирам информация за набелязания от мен модел Форестър 2торо поколение от 2003 до 2005 с ръчна скоростна кутия 2.0 турбо двигател.Понеже винаги съм действал прибързано когато съм купувал автомобил и следователно съм си трошил нервите след това сега реших да запазя самообладание и да направя най точния избор.Ще ви помоля ако някой има информация или е ходил да гледа следните автомобили нека сподели тъй като смятам в понеделник да идвам към софия на оглед .... http://www.cars.bg/c1464341 и този който е в Монтана http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=d8bims Благодаря ви предварително.

Здрасти колега, и двете машини на пръв поглед изглеждат ОК. Без да правя реклама просто казвам, че моето го взех от монтанския търговец и засега нямам оплакване (около 6000км) Говорих с него по телефона и каквото се разбрахме всичко беше изпълнил(не беше палена, не беше мита и тн.) За съжаления в Монтана няма читав сервиз, та диагностика на място, оглед на място и после тест драйв с повечко газ :)
Поздрави и успех
п.с. синьото ми е по-любим цвят :D :D :D

Чет Мар 31, 2016 3:32 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Vmax написа:
snable написа:

Какво очакваш - да ти връчат ключовете на кола без регистрация и ГО и да ти кажат : "давай пълна газ"...
Даваш 50 кинта и я караш в сервиз за оглед, няма как.

Не е ли нормално човек да иска да я тества. Ти как примерно ще разбереш дали има носене колата, ако не и вкараш едни 80км/ч. Автоматика как превключва всички скорости и тн и тн.

Чет Мар 31, 2016 9:33 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 351
Рейтинг: 151
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Никой няма да ти даде необслужена кола да й вкарваш км на магистралата.
Това са излишни рискове за джамбазите.
Плюс това - ако им се изредят 20 човека и всеки им направи едни км и им бръкне в джоба няма да им е приятно.
Да не говорим че и табелите от КАТ за подобни процедури са едни пари. Даже и на паркинг да ти дадат да караш пак е много.
Затова кола 2ра ръка само от частно лице!!!

Съб Апр 02, 2016 9:23 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 77
Автомобил: Outback 2.5 AT 2003
Рейтинг: 53
Отговори с цитат
momcho2000 написа:
Това в червеното не е точно така, от личен опит го казвам (и като клиент и като продавач)!

Като се замисля и аз в момента продавам перфектен мотоциклет, но никой не ми се обажда вече 3 месеца.
Но търсенето точно на такива Форите според мен е голямо и мястото на тази автокъща е доста възлово - при хубаво време съм бил свидетел как на всеки 5-10 минути пристига някой да оглежда.

Съб Апр 02, 2016 10:31 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 773
Автомобил: Subaru Forester 2.0/125ps
Рейтинг: 84
Отговори с цитат
maistora_1 написа:
Като се замисля и аз в момента продавам перфектен мотоциклет, но никой не ми се обажда вече 3 месеца.

Точно за това ти говоря, при мен се случва същото! ;) :beer:

Пон Апр 04, 2016 11:25 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Ходих да видя лилавият 2.0т - двигателят мит, запали от раз, нямаше шумуве странични, но интериора беше много надран (багажника особено!). Задна и предна броня бяха монтирани накриво и не пасваха. Това видях аз.
За каране - имало вариант да се пробва на паркинга на Метро.

Пон Апр 04, 2016 4:08 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 18
Автомобил: Subaru Forester 2.0
Нов фен
Отговори с цитат
Forester2003 написа:
Никой няма да ти даде необслужена кола да й вкарваш км на магистралата.
Това са излишни рискове за джамбазите.
Плюс това - ако им се изредят 20 човека и всеки им направи едни км и им бръкне в джоба няма да им е приятно.
Да не говорим че и табелите от КАТ за подобни процедури са едни пари. Даже и на паркинг да ти дадат да караш пак е много.
Затова кола 2ра ръка само от частно лице!!!

Моят Forester 2001 го купих от Габрово преди 2 години от малка авто къща. Продавачът ни връчи ключовете и сложи някакви оборотни транзитни номера, като ни ориентира къде да караме ,за да не ни засекат полицаи. Колата обаче не вървеше добре- прекъсваше. Човекът ни заведе на диагностика, после в сервиз- оказа се ,че кабелите на свещите са за смяна ,както и knock sensor-a. Нямаше как да я взема в този вид- можеше и да не ме докара до София. Търговецът плати сервизите, сипа гориво за теста, поръча нови кабели (хубави и скъпи) , а новият сензор се оказа в жабката на колата и го монтираха на място. След 2 дни отидохме пак и отново тествах колата - вече си вървеше отлично и я платих .... И продължавам да си я карам с кеф :)
Та има и такива търговци :beer:

Пон Апр 04, 2016 8:02 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 104  >