Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Subaru Legacy Turbo RS 
Автор Съобщение

Постове: 899
Рейтинг: 266
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Продавам си колата, а именно Субару Легаси Турбо - комби, произведена 1992 11 месец.

Колата е пребоядисана преди 4-5 месеца - графит, това й е оригиналният цвят.
Двигател 2.0 турбо, клоузд дек блок с маслени пръскалки, правен е преди около 20 000 км само с нови части - ковани бутала Мале, биели от СТИ, колянов вал, лагери АСЛ рейс, маслена и водна помпа и тнт. В момента е с оригиналните си глави, които са с хидравлични повдигачи, като всички са прегледани и сменени проблемните, гарнитури Кометик на 1.37 - метални, нови болтове за главите - не са шпилки! Маслените пръскалки са подменени с нови оригинални при ремонта. 440 сс дюзи, Ихи ВФ24 турбина, Интеркулер от N12 - СТИ след 2008 г е подобен, АЕМ драйфлоу филтър в калника, Електрониката е Мега - Микроскуърт - запалването е моторкрафт - двойна бобина с комутатор и кабели към свещите, няма дебитомер, няма нок сензор, няма ламбда сонда, има температурен датчик малко преди дросела в кулера. Горивна помпа АЕМ 320 л, предна стабилизираща щанга 24 мм, задна 20 регулируема - и двете са на Whiteline, окачването е Каяба спорт с пружини H&R, предни 4 бутални и задни 2 бутални апарати, генерация на 76 мм с крайно гърне от Екстрийм, уреди за налягане и темп на маслото, налягане на компресора, темп на въздуха в колектора.
Няма климатик - махнат е, няма АБС - махнат е, няма шибедах и той е махнат, колата е с 2 комплекта джанти - 16х7 - оригиналните на субару, които пасват на 4 буталните апарати - едните са тези на снимката другите са със 6-е спици, доста леки, единия комплект е от 6 джанти другия е 4.

Колата е проект, всъщност не знам дали някога ще бъде завършен, тъй като постоянно нещо се прави и пипа - в момента е на 1.0 бар се кара и то само с ЕКО 100 октана с добавка на бардал - мисля беше 250 лв - 1 л добавката.

Части към нея, които си чакат времето да се монтират има много - външен гейт Tурбосмарт - оригинален, в комплект с изпускателни тръби и ъп пайп с фланеца за него, глави от СТИ v3, фланци на 15 мм с 56.1 отвор външен и вътрешен с комплект по-дълги болтове и гайки, като болтовете са на 12х1.5, соленоид на МАС, комплект полиуретанови тампони за цялото окачване, предни алуминиеви носачи и тнт.

Колата се продава засега само тук, комплект с всичко, което ще бъде нагледно снимано в близките дни като се прибера, засега само малко снимки, след боядисването.

Причина за продажбата - не мога да я карам или поне, не както трябва да се кара тази кола. Миналото лято катастрофирах с мотора и остана проблемно лявото ми коляно, като се надявах след 6-8 месеца да се пооправят нещата, но уви вече 9 месеца минаха и няма изгледи, а и вече и обещания от докторите.
Притискателят е доста усилен и трябва здраво да се натиска левия педал, в общи линии жена не може да кара колата или ще е голяма мъка.

Колата е във Варна, за информация - тук или на ЛС - на телефона трудно ще ме намерите, доста често съм извън страната.

Имала е удар отпред в левия калник, преди да я купя, но не е било нещо сериозно, смея да твърдя, че е единствената в България в това състояние и доработки и външен вид.

Цена 8000 лв

Прикачени файлове:
subie1.jpg
subie1.jpg [ 141.67 KiB | Прегледано 1318 пъти ]
subie2.jpg
subie2.jpg [ 140.97 KiB | Прегледано 1318 пъти ]
subie3.jpg
subie3.jpg [ 99.24 KiB | Прегледано 1318 пъти ]
Чет Апр 07, 2016 3:19 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2507
Автомобил: Танк EJ22'94; EJ20G ; D15Z3
Рейтинг: 721
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колата е УНИКАЛНА! Успех с продажбата.
С удоволствие бих я взел, но за съжаление и аз ще я карам от дъжд на вятър, а трябва да се кара.
Не знам на теб какво ти е, ама мен ми стана криво, като видях обявата и като знам с какъв мерак, труд и пари си я правил...

Пет Апр 08, 2016 11:27 am
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 226
Автомобил: Subaru Forester 2.0 XT 177к.с 2003г
Телефон: 0896107191
Рейтинг: 30
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Колата е Уникалана

И на мен ми стана мъчно като я видях за продажба. След първото ми возене на този автомобил адреналина беше на макс и една такава налудничава усмивка ми стоеше на лицето, не можех да я скрия :giggle: .. че и следващите няколко седмици само при мисълта и стоях и се усмихвах...от тогава и аз съм в сектата :D

На тази цена изглежда като подарък и едва ли ще се застои много, но пък ти пожелавам да се оправиш по-бързо отколкото някой ще я отнесе ;)

Пет Апр 08, 2016 3:26 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 899
Рейтинг: 266
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колата се спира от продажба! Благодаря!

Сря Май 04, 2016 7:05 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
proscrip написа:
Колата се спира от продажба! Благодаря!

Браво - с кеф ще я заключа тази тема :beer:

Сря Май 04, 2016 7:15 pm
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.