Здравейте,
Продавам си второто Субару Импреза, което имам удоволствието да притежавам вече почти три години.
Колата съм я докарал лично на ход на 92 000км. Има налични всички документи по покупката и може да се проследи. Видяла е много любов и грижа, както и не малко форумни срещи.
Прикачени файлове:
cover_photo.jpg [ 42.73 KiB | Прегледано 9737 пъти ]
Снимки:
https://drive.google.com/open?id=0BwvuR ... 3ctYjIzZm8Произведена е 2006-та година, мотор 2.0R (160 к.с.), ръчна скоростна кутия, седан с цвят сив металик.
В момента е на
135 788 км, напълно обслужена за още 5000км.
Колата е в напълно оригинално състояние освен задният спойлер от WRX. Инсталацията му е вързана, така че винаги да може да се върне към оригиналното състояние, ако някога реша, че искам да сваля спойлера.
Платени каско и ГО, годишна винетка, данък и др.
Има комплект OEM джанти с гуми Uniroyal RainSport 3 - 205/55/16 (виждат се на снимките).
Има комплект от четири железни джанти и зимни гуми на тях Goodyear Ultragrip 8 на три сезона (195/65/15).
Газовата уредба е слагана от дилър на Субару в Германия. Бях готов да я заменя с италианска, но все още работи безотказно. Ходил съм един път при Янис в Септември и той потвърди, че работи добре.
Части за обслужване съм пазарувал от mimo13 с малки изключения.
На 100 000км направих пълно обслужване както пише в ръководството: масла, течности, ремъци, ролки и т.н. Всичко закупено от mimo13.
Наскоро смених всички спирачки с ATE дискове и накладки (това е едно от изключенията за OEM части, но ATE спират по-добре).
Пълначката на газовата съм я изнесъл при бензина. В Германия имат навика да ги слагат на калника.
Когато я взех в Германия беше с Shell Helix масло. От тогава аз я обслужвам само с продукти на
Xenum. След промивка на мотора вече втора смяна е с
Xenum VX 5w30 керамично естерно масло. Досега не съм доливал никога, освен едни 300гр когато за първи път сипах естерна синтетика, но това е разбираемо за всеки прочел дългата тема за маслата

Има цялостно пребоядисване в следствие градушката от 2014г в София. Тогава чаках година, за да я ремонтирам в сервиз, който да я направи качествено.
Купих колата с ремонтиран в чужбина лек удар (отпред вляво). При ремонта са сложили фар ДЕПО и под ръба на фара предната броня не е напасната, защото има счупена щипка. Наскоро стъклото на фара се напука отвътре. Купил съм нов, но не съм го монтирал. За предната броня ми предложиха да я напаснат като я захванат с рапидки и подобни, но отказах докато не измисля по-културен вариант за ремонт.
Всички документи за колата са налични - фактури, бележки, сервизна книжка до преди да я купя, excel таблици за всичко което аз съм правил. Имам дори и касовите бележки за горивото, ако случайно някой се интересува.
Цената на колата е 10 500лв.
За връзка: лични съобщения, тази тема или телефон (от 9.00 до 21.00 часа):
Прикачени файлове:
phone.jpg [ 2.82 KiB | Прегледано 9737 пъти ]
П.С. Със сигурност съм пропуснал нещо, но се надявам да ми подскажете в темата и ще допълвам.
Снимки:
https://drive.google.com/open?id=0BwvuR ... 3ctYjIzZm8