Правила за пускане на обяви в раздела
1. В този раздел се допускат обяви на сервизи и магазини пряко свързани с автомобилите Субару. 2. Нова рекламна тема на дадена фирма се допуска само след предварителна заявка за това към модераторите на форума. Те решават коя обява да бъде допусната по собствена преценка. 3. Обява, която не съответства на правилата ще бъде изтрита.
MITAKA performance service, София, шосе Банкя 3 0888 544 999
| Автор |
Съобщение |
|
joanna
Subaru Helper
|
|
| Сря Юни 25, 2008 6:22 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
plcb написа: Не съм привърженик на сценария идвам-в-сервиза-ви-и-вдигам- скандал!!! Да насърчаваш някой да се оплаква е нелепо а в наше време явно си е модерно. А, по повод форума, точно тук е мястото за изказвания, и ако смяташ че моя пост по случая е лъжа, ок, нямам нищо против! Все пак благодаря за вниманието по въпроса 
като казвам скандал - тва е на шега. нямам предвид истински скандал  но пак ти казвам - колкото и да се старае човек, винаги може да стане някоя свинщина. напълно възможно е да има нещо забравено, недогледано - затова има комуникация между клиентът и този, който извършва услугата. уверявам те, че практиката да се слага менте и да се плаща за оригинално, или уж да се сменя нещо а то да не се сменя(и да се вземат парите) изобщо не се прилага при нас! тва ти го гарантирам. и въпреки това - при теб може да има нещо такова. има двигатели, които съм правил по 4 пъти само защото нещо не се получава. едно легаси 2.2 го правих 3 пъти само защото шлайфистът беше кривнал едната глава с 5 стотни и постоянно издухваше гарнитурата на главата. на един диференциал забравих да му сипя масло - и след половин час блокираха и 4-те колела на колата, голям цирк беше. всичко това беше оправено НЕ за сметка на клиента, а за сметка на Митака. това са само примери за гафове - които стават навсякъде и който твърди, че има сервиз без грешка - просто не е наясно. става дума за рекламации за хиляди, а не за някакви 50-100лв - та затова игричките с части втора ръка, ментета или липси при нас не се прилагат. просто защото 90% от клиентите са постоянни, а на паркингът висят и коли за 50-100 хил лв. свинщините си ги оправяме без изобщо да правим номера. и точно затова хората, при които са станали гафове обикновено след това ни стават много близки - защото разбират че не сме имали за цел да ги прекараме. примерно човекът с диференциалът много често минава само да ни види и да почерпи по кафе, а моторчето за пръскалките които си сложих е подарък от него. момчето, на което три пъти му духваха гарнитурите вече по цял ден виси в сервизът просто за кеф и даже помага.
ако при теб има нещо - непременно се обади да видим за какво става дума. най-лошото, което можеш да направиш е просто да го споменеш мимоходим и после да си траеш. клиентът трябва да си търси правата, но ние също. по една кола могат да се осерат много неща. затова звъниш на телефона, пускаш лично или както там ти харесва - ама не си трай, прави рекламация на всяка цена.
zpenevich, импресата на СЕКДОР отдавна не сме я виждали. след последните ремонти и след като я мапнаха хубаво май не се е чупила.
_________________ SUBARULAND Ltd Диагностика, ремонт, обслужване и tuneup на SUBARU от 2007г насам. 0878 207 541 - Красимир 0899 612 719 - Венци https://www.facebook.com/redlineoil.bg
|
|
|
|
| Сря Юни 25, 2008 9:51 pm |
|
|
|
ATUDITU
Регистриран на: Пет Фев 16, 2007 8:13 pm Постове: 802 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Impreza
Рейтинг: -3
|
|
Тук мислех да опиша някои неща но няма да бъде коректно,всеки си има някакво мнение като и всеки има плюсове и минуси.
_________________ 0878146602 0888146602 power tuning repair and maintenance for Subaru бъди един от нас Daniel S powered by Dkperformance http://www.facebook.com/profile.php?id=100002365657539 http://dkperformance.com/
|
|
|
|
| Сря Юни 25, 2008 10:41 pm |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 9:32 pm Постове: 6482 Местоположение: BG, Горна Оряховица
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219    
|
Легасито ли е на 300 000 ? Какво му правите ?
А Нисана е супер, само дето по ме радва купе версията. Спирачните му дискове ми се виждат странно малки 
_________________ All-Wheel-Drive
|
|
|
|
| Пет Юни 27, 2008 10:53 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
|
ми на легасито на 300к км:
измиване на радиаторите - профилактика за през лятото за добро охлаждане. когато се кара много извънградско с по-високи скорости, ламелите на радиаторите се задръстват с мръсотия и трябва да се опочистят
смяна на ангренаж и всички масла
преден капак и броня за тенекеджия че има малко поражения
реглаж клапани - на всеки 100к км се проверяват и се регулират
и монтаж на газов инжекцион че тия с бензинът нещо се пооляха напоследък
докато направим легасито, дамата ще си кара нисанчето
_________________ SUBARULAND Ltd Диагностика, ремонт, обслужване и tuneup на SUBARU от 2007г насам. 0878 207 541 - Красимир 0899 612 719 - Венци https://www.facebook.com/redlineoil.bg
|
|
|
|
| Пон Юни 30, 2008 12:15 am |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
най-новите бигачки на паркинга пак са боксери, но от най-висока класа. имаме си две поршета под тополите  Carrera 911 964 1993г, и Carrera 911 996 Turbo 2001г.
964 е абсолютна класика, атмосферен боксер, със сух картер, въздушно охлаждане, железен мотор. любов от пръв поглед на Митачето-руснака. колата е изключително красива - но е с леки удари и Митачето ще си я реставрира. за два дена успя да наскубе доста неща от нея. маслени кулери, въздушни радиатори - всичко изпокрито в калниците
996 е тежката артилерия, битурбо, 4х4, водно охлаждане, не е със сух картер. над 400кс. екстри има всякакви - квото се сетиш. има едно лостче ис него направо си лафиш с бордовият компютър. с този Порш проведох известна битка да му извадя алтернаторът че не зареждаше - оказа се по-лесно отколкото разправяха феновете  засега не сме открили щеката за проверка на маслото - а ще го сменяме. опитах да го проверя с бордовият компютър - има там разни алгоритми ама не ми стигнаха нервите
на въпросът ми към момчетата - къде ще си обслужвате поршетата - отговориха - ми пак е боксер - при вас начи  опитах да им обясня че такава кола сме виждали само по списанията, ама не се впечатлиха и ни връчиха ключовете
боксер - ама страхотия. и двете коли са адски машини. значи с Митака 996 го вдигнахме на крика и го огледахме хубаво. изключителна бигачка. няма нещо дето да не е направено като хората. оправихме му спирачките - предните и задните спирачни апарати и дискове са еднакви - то нали е със задно разположен двигател. всичко му е отзад, отпред има място за един куфар с плажни кърпи и толкоз. иначе изглежда като субарата - ама наопъки. нали на Порша му викат обърнат наобратно пантоф, все едно гледаш субару, ама отзад напред  и целият му аспух е една педя дълъг  два пъти по 3 цилиндъра(шестак), две турбини, една педя тръба и крайно гърне. страшна икономия на железа. тази кола е як мотор и малко пластмаси около него. нещо прекъсваше и обмислихме вариант със смяна на свещите. ама бързо си намерихме друго занимание - то на тва да му смениш свещите е по-трудно от основен ремонт на турбо легаси  дори не успях да открия къде се намират
та който е наясно с поршетата да свирка че го закъсахме 
|
|
|
|
| Вто Юли 15, 2008 12:59 am |
|
|
|
ATUDITU
|
амбе Вуичоми и Митачето ми говореха за тези коли явно са вече тука,те се чудеха каде да ги остават докато им се отстранят някои външни козметични проблемчета.Краси ако се загледаш в Карерата 1993г тя е лимитирана серия има доста малко броики точно от този модел 
_________________ 0878146602 0888146602 power tuning repair and maintenance for Subaru бъди един от нас Daniel S powered by Dkperformance http://www.facebook.com/profile.php?id=100002365657539 http://dkperformance.com/
|
|
|
|
| Вто Юли 15, 2008 8:22 am |
|
|
|
galino
Регистриран на: Пон Мар 05, 2007 10:37 pm Постове: 1016 Местоположение: Gotham City
Автомобил: Impreza1.6, Legacy2.2, Forester2.0
Рейтинг: 14
|
Айде и аз да се похваля малко......
Вчера с Агента сложихме така дългоочакваните от мен полиуретанови втулки/тампони на моя Горски  . Голямо блъскане беше, но момчетата си свършиха добре работа, за което съм и много благодарен.
Голяма гъзария е тоз полиуретан, а сега следва стен-менд и тест колко ще издържи:D
А колегата Vamx постави щит на задния дифф, и Импресата му стана още по маняшка. 
|
|
|
|
| Съб Авг 16, 2008 8:03 am |
|
|
|
zloto69
Регистриран на: Сря Юни 14, 2006 4:48 pm Постове: 1637 Местоположение: Бургас Рейтинг: 27
|
Искам и аз
От'де ги взе бря 
_________________ Legacy"90 2.2 GX 4WD
РОДЕН ЗА РИБОЛОВ,ПРИНУДЕН ДА РАБОТИ
Бесен куриер в Спиди
|
|
|
|
| Съб Авг 16, 2008 8:16 am |
|
|
|
galino
Регистриран на: Пон Мар 05, 2007 10:37 pm Постове: 1016 Местоположение: Gotham City
|
 От нагазимЪ...Английски са, комплекта излиза към 600лв.
|
|
|
|
| Съб Авг 16, 2008 8:23 am |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
imprezaWRX написа: galino написа: комплекта излиза към 600лв.  
плюс още 600 евра за монтаж и черпене  който иска бигачка трябва да вади кинта - големи сте скръндзи  форито на галино е много джиджано - щото не пести пари и си го прави с кеф. тва е първият форестър в БГ с монтирани качествени железа по него - гаранция много дълго време возията му ще е стегната и уникална. плюс това подобен ребилд на окачването излиза доста по-евтино, отколкото ако се слагат оригинални тампони - и е много, много по-здраво. галино видя на какво подложих полиуретана докато го набивах във втулките - не мръдна! материалът е изключително здрав. аз още като си купих тойотата веднага смених всичко с полиуретан - произведена 1984г, а стои на пътя като закована, без никакво скръцване и потропване. слагали сме полиуретан дори на нови коли - STi - ефекта е незабавен.
щитовете, които галино продава, се монтират за няколко минути, пасват идеално - и са добър повод да извадите малко пара за субаруто. вече го споменах - не бъдете скръндзи. спестявате от две-три кръчми и суби получава бонус. галино видя как изглежда субару, правено с много мерак - даже седна във WRX-a на landikar. по-нататък ще има и возене с тази кола - но само за тези, които не пестят пари за суби. обещавам, че всеки, който наслага мераклийски неща по субаруто си, ще има възможността да се повози и на WRX-a на landikar - да усети истинският характер на суби.
|
|
|
|
| Съб Авг 16, 2008 7:55 pm |
|
|
|
zodias
Subaru Extremist
Регистриран на: Нед Яну 06, 2008 1:48 am Постове: 1099 Местоположение: Sofia Рейтинг: 0
|
zloto69 написа: Искам и аз От'де ги взе бря 
С тези втулки няма да можеш така лесно да мачкаш офроуда, адаш. Колата става доста стегната.
_________________ --------------------------------------------------------------------------
Subaru Outback 2.5 AT 2000 US
|
|
|
|
| Съб Авг 16, 2008 10:42 pm |
|
|
|
ATUDITU
|
е са ние неразбираме 
|
|
|
|
| Съб Авг 16, 2008 10:46 pm |
|
|
|
marin
Регистриран на: Вто Окт 03, 2006 10:46 pm Постове: 90 Местоположение: ~София Рейтинг: 0
|
Galino от кой сайт ги взе, аз искам за легасито да си взема, малко ми е 2ро в списъка след конверсия на окачването, но потропвам и трябва да се мисли отсега
Краси, навремето като карах леонето турбо ти ми разказа за твоите на Тойотата, аз си бях зарибен и тогава, и после Митака ме отказа, а после - когато бащата на неговия форестър смени всички биелетки и му бях казал да дудне там за полиуретан - и него го бяхте отказали
А на него Митака му беше казал и че на 10 000км трябвало да ги маже с нещо ? Отделно че ще вози като каруца, това е само за състезатели, и така нататък  Аз му бях казал на човека че просто ще сменя много по -рядко, ако изобщо, след това  Амааа...
А офроуд никой не кара от нас
Но вече на това Легаси ще се слагат де, поне има смисъл да се прави каручката, най-накрая кола която ме кефи (след Леонето разбира се ) 
|
|
|
|
| Нед Авг 17, 2008 12:47 pm |
|
|
|
galino
|
|
| Нед Авг 17, 2008 4:43 pm |
|
|
|
ico_tech
|
|
Ами аз в момента водя кореспонденция с тази фирма да си купя, ако има други колеги можем да обединим поръчката да ни излезе по - тънко транспорта.
На Проспийд пратих запитване и още нищо. На другите се обадих - пак не можаха дами дадат цена за доставка. Абе изобщо несериозна работа.
Аз ще си поръчвам само за стабилизатора и биалетки. Ако и тези ме изклатят - ще си ги правя сам вече нямам избор.
_________________ Legacy GT, Subaru Impreza 2.0
|
|
|
|
| Вто Авг 19, 2008 5:06 pm |
|
|
|
galino
|
|
В момента се нуждая само от 2бр.: Bumsptop от Powerflex
Прикачени файлове:
Коментар на файл: Foam Bumsptop
SAF005.jpg [ 43.19 KiB | Прегледано 1004 пъти ]
|
|
|
|
| Вто Авг 19, 2008 6:22 pm |
|
|
|
ico_tech
|
Е ще кажеш ли как ги поръча
На мене вече трети ден не ми отговарят и предполагам са ме пратили вече на дистрибутора тука да ме зарибява.
_________________ Legacy GT, Subaru Impreza 2.0
|
|
|
|
| Сря Авг 20, 2008 8:19 am |
|
|
|
galino
|
|
По принцип става само чрез дистрибутора за дадена държава.
За БГ мисля ,че има един. Аз моите ги купих от Швеция, от магазин , но и там ги поръчаха от дистрибутора.
|
|
|
|
| Сря Авг 20, 2008 8:47 am |
|
|
|
marin
Регистриран на: Вто Окт 03, 2006 10:46 pm Постове: 90 Местоположение: ~София Рейтинг: 0
|
Това е каталога на някакви, които ги представляват от Хеед тук
http://203.31.191.243/fulcrumCat/
Вижда се кое за кои модели става точно, май всичко е доста универсално
Само интересно цените какви ли ще са  :) Трябва да мина да си поговоря там с който отговаря за тези неща, поне да ми отпаднат като вариант
ЕДИТ:
т.к. май оспамихме темата, ако има някакви възражения - и има модератор в форума, може да ги махне оттук и да ги сложи в нова тема ?
и се извинявам за спама 
|
|
|
|
| Сря Авг 20, 2008 11:11 am |
|
|
|