Отговори на тема стр <  1, 2
 Молба помощ за диагностика за Варна 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 181
Автомобил: фориSG 2005г.
Телефон: 0889657666
Рейтинг: 14
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
благодаря ,не ми е оферта.програмиране =разходи->работи,не работи....връщане на компа->програмиране=разходи.компютър с патрон и ключ ми е по- изгодно да намеря.питането ми беше дали може да се изключи имобилайзера.ако не става,значи не става.ще действам по друг начин

Пон Апр 04, 2016 3:10 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
къде се намира имобилайзера на този модел.питам защото първия път ми пратиха компютър без ключ(съответно чип в него)и не тръгна .сега взех комп с ключ,чип,гривната и патрона.смених компа и първо само чипа дето е в ключа-не стана,грешка 53 неразпознат ключ.сменях гривната,после целия патрон-неще и не ще.варианта да са ми дали друг ключ не е малък(говоря за мегапартс)питам ,понезе ако имобилайзера е в компа трябва да стане с ключа си (ако е той),а ако е отделен,би трябвало да тръгне с моя ключ.помагайте че колата отива на части.нямам вече нерви ](*,) :-~ и ще я прежаля

Съб Апр 30, 2016 12:55 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 92
Автомобил: subaru impreza и legacy twin turbo
Рейтинг: 10
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
На някой коли , като Опел Пежо Форд фиат трябва да се смени компютъра, чипа, гривната , боди компютъра и таблото, за да запали колата, иначе изписва грешка в ключа. Много пъти съм я правил тази манипулация и действа

Нед Май 01, 2016 9:18 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
на други коли не ме интересува какво става,интересва ме за субару,извинявам се за рязкия отговор,ама така никой да не е сменял комп не вярвам.първия работен ден отивам на ключар.ако той не го подкара го връщам и колата се нартязва за скраб и субару като марка я забравям,егати капризните коли.сменил съм не една марка ама такова чудо не бях виждал...............

Нед Май 01, 2016 10:17 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 79
Автомобил: Forester 2.0X MT'03 ,Forester 2.5i
Рейтинг: 35
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Колега отиди при компетентен ключар и еладжия. Пропоръчвам ти Иван - сервиза му е по продължението на ул.Мир към новия хлебозавод на около 100м преди това в ляво. Ако нещо не греша, имаше рекламна табела авто електроника пред сервиза. Мисля, че той може да ти помогне.

Нед Май 01, 2016 10:34 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2