Отговори на тема стр <  1, 2
 Бързи / Бавни 1.6 1.8 2.0л 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 2200
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Явно наистина трябва да усетя тръпката да шьофираш тази кола. В Сарафово има едно 99 или 00г ръчка (аз клоня към автомат) на 10 000лв. тия дни ще отида да го погледна и да покарам че да видим. Честно казано предпочитам по гладка возия, щото предния ми ровър 216 97г. беше ужас макар че в класа си возеше добре.
Ако возията не ми гареса може да се насоча към Аутбак 98-02г. макар по високата цена.

Вто Юли 01, 2008 9:43 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 20
Автомобил: Impreza
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Oт личен опит, формулата на успеха е:

Wagon (за да има бавни) + Ръчни = Пистова японска "виетнамка"! (как звучи само :) )

Казвам го на шега, но истината е, 4е бавните скорости са ме намъквали и измъквали в и от такива ситуации, в които освен нещо верижно, не знам какво друго би могло да ме натика или извади .... тръпка .... а за зимата или за оффроуд да не говорим.

... just my 2 cents!

Нед Авг 17, 2008 12:57 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW
Impreza Owner

Постове: 310
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Как ти идват на ум такива бисери =D>

Нед Авг 17, 2008 1:28 pm