Никога не съм си представял,че ще ми се наложи да пускам тема тук но уви се налага. Катастрофирах и колата беше обявена за тотал щета. Става дума за Форестенр 98 година, черен, 122 кс мотор, автоматик. За продажба не стават- от ляво- калник,врати, стоп, шофьорска седалка. Продадени- предна броня, десен фар , десен мигач, десен калник с мигача, лайсната под десният фар. Имам щора за багажника, алуминиеви степенки, булбар, комплект оригинални пласмасови калобрани и вежди за калниците. До инцидента колата е обслужвана при Любо, сменените части са или от него или от колегата Лио от Варна.Двигателя е на 240 000 реални километра, обслужван е редовно с масло Мотул, агренажа има още 20 000 км живот. Автомата е перфектен. Поради невъзможността често да влизам във форума моля търсете ме на този телефон- 0888474924. На работата е малко шумно и дори да не вдигна ще върна обаждане при първа възможност.
Темата беше преместена в "Кошче" преди да успея да направя и кача снимки-причина за мен неясна. Както съм написал-колата се продава на части, частите са на колата, всичко се продава и се питам мога ли да снимам всяка една част, но както и да е, ще се опитам да спазя правилата точка по точка.
1.Частно лице съм, не фирма, не търговец на части втора ръка. Колата е Субару ФОРЕСТЕР 98 година и е пряко свързана със Субару защото е произведена в FH
2.Това ми е заглавието, " продавам си Субаруто, Форестер-98 на части" и от него ако не се разбира че се продава Субару- здраве му кажи
3.
цена-по договаряне
населено място-София
състояние-употребявано с любов
произход-Япония, поживяло около 14-15 години в Германия и убито в България от опел

и с надежда да стане донор на други като него-сега сериозно-колата е закупена от мен и внесена от Германия, аз съм трети собственик, имам всички документи, преди инцидента само моторчето на помпата за пръскалките на фаровете и автоматичната антена не работеше.
А ТОВА Е ЗА МОДЕРАТОРИТЕ- ако искате пак ми махнете темата но преди това искам да ви кажа някои неща. Говорих с няколко човека които имат морги, предложиха ми прилични цени имайки предвид състоянието на колата. Да ме прощават тези с които говорих но взех решение да обявя колата само във форума, само за хора от форума които нямат търговски интереси, моля с мен да се свързват само собствениците на автомобилите или ако е някой майстор да е от името на колега от форума.
сега по същество- предните амортисьори и пружини и левият мигач вече не са налични, гумите не се продават, от джантите само две са ок- другите две са криви. За информация на телефона който съм дал- не е импулсен.