Отговори на тема
 Почистване на дебитомер... 
Автор Съобщение

Постове: 66
Автомобил: Subaru Forester 2.0 S-Turbo
Телефон: 089409522*
Рейтинг: 28
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Не можах да намеря темата, за това пуснах нова... :pardon:
Исках да попитам и помоля, ако някой може да ми помогне с почистването или просто да ми каже как да го направя или при кого да отида, ще съм много благодарен! :)

Сря Май 04, 2016 5:00 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
vzidarov написа:
Не можах да намеря темата, за това пуснах нова... :pardon:
Исках да попитам и помоля, ако някой може да ми помогне с почистването или просто да ми каже как да го направя или при кого да отида, ще съм много благодарен! :)

Спрей за почистване на контакти ( да не е мазен, пръсни си на пръстите ), сваляш дебитомера внимателно ( да не загубиш кръглото уплътнение ), пръскаш 2-3 пъти и чакаш да изветрее ( 20-30 мин ).
Ако не ти треперят ръцете и си внимателен, може с туфичка за уши мноого внимателно да тръкнеш леко камбанката, но мноого внимателно и предварително да си намокрил памука със спрея.

Ако ти се вижда сложно мини през някой от Софийските сервизи.

Сря Май 04, 2016 7:19 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 162
Автомобил: Forester
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,за да не отварям нова тема пиша тук ,като се надявам колегата да не се сърди.Колата ми е Форестър 2007 158кс. Между 2500-3000 оборота се усеща леко придърпване ,като го прави на газ и на бензин.Аз също си мислех дали не е дебитомер .Колега със същият форестър спомена ,че е имал същият проблем и след като е почистил дросела нещата са се оправили.Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем да помага.:)

Сря Май 04, 2016 9:27 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 66
Автомобил: Subaru Forester 2.0 S-Turbo
Телефон: 089409522*
Рейтинг: 28
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Предполагам много колеги са се сблъсквали с този проблем... Определено, решение има. Просто трябва да си сигурен и по медода на изключване да намериш къде е проблема. При мен стана така, че съм с нови свещи, кабели, пробвах с друга бобина, проблема остана. Откачих дебитомера и забавянето, което имаше при рязко подаване на газ изчезна. Затова ще търся сега проблема в дебитомера, пък да видим какво ще излезе. Ще пиша дали има подобрение. :good:
Благодаря на Vmax, тези дне ще си поиграя... :giggle:
 10

Чет Май 05, 2016 8:21 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема