Отговори на тема
 Разлика в AWD - то при форестър 1 и 2 ? 
Автор Съобщение

Постове: 3
Автомобил: форд ескорт
Телефон: 0899815353
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, колеги ! Нов съм и имам въпроси. Търся нещо свесто до към 8к и съм се спрял на форестър 2 или аутбек. Та въпроса ми е: има ли разлика в трансмисията между 1 и 2 форесър ? Коя е по добра и с кое. Предварително благодаря !

Съб Май 07, 2016 4:58 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 226
Автомобил: Субару Импреса 2,0
Рейтинг: 116
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
dimitar nikolov 1975 написа:
Здравейте, колеги ! Нов съм и имам въпроси. Търся нещо свесто до към 8к и съм се спрял на форестър 2 или аутбек. Та въпроса ми е: има ли разлика в трансмисията между 1 и 2 форесър ? Коя е по добра и с кое. Предварително благодаря !

Няма разлика.Ориентирай се към Форестер-не турбо.

Съб Май 07, 2016 10:34 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
dimitar nikolov 1975 написа:

Има разлика в автоматичните трансмисии - новата е по-добра естествено и при двата модела ( Фори / Аутбек )
 2

Нед Май 08, 2016 9:10 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 161
Автомобил: Forester
Рейтинг: -23
Кофти...
Отговори с цитат
Не знам дали при всички или ако са си платили проблема с диагоналното увисвана е решен през ABS при форестер 2. При някой ако се натиска спирачката и газта също минавал диагоналния тест но трябвало да има някаква електронна система. Говоря по спомен, ако някой е по наясно нека обясни по ясно

Съб Май 14, 2016 6:26 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема