Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)?
| Автор |
Съобщение |
|
denz
Автомобил: Outback BH
Рейтинг: 0
|
|
При мен при проверката не извади ВИН, затова не успях да я видя назад. Сега опитах пак, пак не вади. Рядко ми се случва да изпише и ВИН.
Прикачени файлове:
Untitled.jpg [ 125.71 KiB | Прегледано 1170 пъти ]
|
|
|
|
| Пон Май 02, 2016 4:20 pm |
|
|
|
goros
|
|
| Вто Май 03, 2016 11:22 am |
|
|
|
vmetodiev
Регистриран на: Чет Май 12, 2016 3:17 pm Постове: 4 Местоположение: Варна
Телефон: 0886039057
Рейтинг: 11
|
|
| Чет Май 12, 2016 3:37 pm |
|
|
|
vektra35
Автомобил: Subaru Forester
Рейтинг: 8
|
|
| Чет Май 12, 2016 8:48 pm |
|
|
|
tuktu
Регистриран на: Сря Яну 27, 2016 12:24 pm Постове: 107 Местоположение: гр.Сандански
Автомобил: Legacy 2007 2.0R AT Spec Wagon
Телефон: 0887247480
Рейтинг: 65 
|
|
| Вто Май 24, 2016 7:43 am |
|
|
|
opelcrumper
Автомобил: Outback
Рейтинг: 39
|
Здравейте, Първо мнение в форума... надявам се да стана редовен читател/писател в форума. Както много други от тази тема обмислям смяна на текущият автомобил със Outback H6 III (2004-5-6) година. Прочетох доста теми за най-честите проблеми, за какво да се вминава и най-вече... че трябва да се закара на диагностика преди покупката в оторизиран сервиз. Като ценови диапазон гледам вървят 10-12к. В този ред на мисли някой да е преглеждал това: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=dzv5awИзглежда подозрително евтино, но пък запазено... Също така кои са предпочитаните сервизи в София, където може да се разчита на обстоен и реален преглед/диагностика срещу съответната сума?Споменават се разни имена на собственици на сервизи може би, но реален адрес/телефон, макар и на ЛС може би ще ми е повече от полза... Поздрави.
|
|
|
|
| Сря Май 25, 2016 10:57 pm |
|
|
|
viksanlg
Регистриран на: Чет Яну 26, 2012 12:58 am Постове: 104 Местоположение: Варна
Рейтинг: 15
|
|
Абе на снимки добте изглежда ама като гледам протрития волан в ляво и протърканата кожа на ръчната спирачка не вярвам колата да е на реалните километри.То моята ладичка е почти на 280 000 км и не е протъркана по този начин на въпросние места.
|
|
|
|
| Сря Май 25, 2016 11:07 pm |
|
|
|
kerekovski
|
Тази съм я гледал още януари месец. От всички, които гледах, по-голям кенеф не намерих. Изключително уморена, изтормозена, протрита, гадно боядисван салон, а на снимките са я докарали да изглежда много добре. Имаше някакви шумове при мотора, не помня вече всички подробности, но и за 7к да ми я даваха, нямаше да я взема.
|
|
|
|
| Чет Май 26, 2016 7:22 am |
|
|
|
valeri_vachev
Регистриран на: Пон Окт 06, 2014 4:01 pm Постове: 496 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Outback B14, 2.5 AT 2010
Телефон: 0895674665
Рейтинг: 145   
|
|
_________________ Subaru Outbаck II, 2.5 АТ 2001, 2014-2021 Subaru Forester III, 2.0 AT 2008, 2021-2023 Subaru Outbаck III, 2.5 АТ 2008, 2023-2025 Subaru Outbаck IV, 2.5 АТ 2009, 2025-...
|
|
|
|
| Чет Май 26, 2016 7:33 am |
|
|
|
Urlappi
|
Nikko написа: Здравейте на всички, Търсим си семеен автомобил и като цяло Outback ни допада. Ще пусна и едно запитване за един Forester, но в съответния раздел. Нямам никакъв опит със Субару и затова питам на място тук във форума. Продължавам да чета, когато ми остане време за моделите. Някой интересувал ли се е от този Outback? Бих отишъл да го погледна, но за момента нямам толкова време, от Варна съм. На пръв поглед има ли някакви външни/вътрешни несъответствия с конкретната модификация за годините на производството си? http://www.cars.bg/c1539322Благодаря предварително! Точно тази я гледах. Ако искаш да си купиш цялостно пребоядисана кола, ама калпаво, със стекла се боя по пластмасовите раздувки, можеш да продължиш огледа, аз я подминах.
|
|
|
|
| Нед Май 29, 2016 9:39 pm |
|
|
|
pantera666
|
|
| Пон Май 30, 2016 8:01 am |
|
|
|
quietriot
|
pantera666 написа: http://olx.bg/ad/subaru-legacy-outback-4x4-ID5ZrgQ.html#80b1bd301b здр  колеги някой да има информация за тази кола ?! мерси предварително  не е 2000 , а е предполагам 1999 и е с демпферен притискател, гаранция е на поне 200 000 да не кажа 250 000.....другите изводи сам ще си ги направиш......
_________________ SUBARU LEGACY 2,5 AT 2001 GX limited
|
|
|
|
| Пон Май 30, 2016 9:19 am |
|
|
|
pantera666
|
мерси и аз си имах съмнения че е 99 година  а иначе хич не вярвам че има коли на по 10 години + на под 200 000 км  твърде много приятели имам които са майстори или се занимават с внос на коли и сам виждал какви ли не измами 
|
|
|
|
| Пон Май 30, 2016 7:17 pm |
|
|
|
opelcrumper
Автомобил: Outback
Рейтинг: 39
|
Ходих вчера да гледам този outback h6: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=e26xljПри студен старт стрелката варираше в оборотите и играеше доста, което не знам как да тълкувам? Погледнах под капака (не че разбирам много де... нямаше видни течове или нещо от сорта)... Предните 2 седалки ми се струва бяха пребоядисани и доста свежи, а волана претапициран. Задните седалки не толкова "свежи"...
|
|
|
|
| Пон Май 30, 2016 9:47 pm |
|
|
|
kerekovski
|

Тази стои отдавна, аз лично я гледах януари месец, преди мен я беше гледал колега от форума и я беше карал на оглед при Любо. Колата е доста уморена и има за смяна доста неща, но на фона на останалите кенефи, на които се нагледах по това време в автокъщите, тази тогава беше може би "най-малкото зло". Преди огледа при Любо цената й дори е била по-ниска, но от декември някъде си е все такава. Само от време на време сменят снимките на обявата, но си има специфични белези тази кола, по които я познавам  Ето ти и малко извадки от огледите на конкретната бройка: lostm1nd написа: Миналата седмица ходих за тази: http://www.cars.bg/c1433664Добре се гледа. Претапицирана е - волан, седалки. За съжаление, мисля че е с изкуствена кожа. Копчетата на уредите са сравнително изхабени. Двигателят работи добре. Има за смяна предни амортесьори, предни накладки и някаква щанга отзад и тампони. Взето от ТУКkerekovski написа: В тази връзка днес ходих да гледам една конкретна бройка 3.0 H6 в София, внос от Италия, но сякаш не съм особено очарован. Общо взето беше мисля единствената, която беше с прашен мотор, наистина не бяха го мили, което за мен беше плюс. Търговецът се кълнеше, че е на 211 000 км реални, което на мен лично ми е много съмнително. Воланът беше претапициран, доста качествено, направен съвсем като оригиналния, но все пак претапициран. Таблото пред пасажера имаше някаква малка пукнатина в района на въздушната възглавница (предполагам е яко напичано от слънцето), но това са дреболии. Като цяло салонът беше в доста прилично състояние. Но с този претапициран волан някак си не вярвам на тези километри, въпреки че търговецът се кълнеше, че е поддържана само в Субару и по VIN би излязла пълната й история в официалното представителство. Има ли реално възможност да ми изкарат историята на този автомобил в представителството в София? Запалих я, нямаше ток, но с бустер бързичко запали. При около -3 градуса започна от 1500 оборота на празен ход и имаше леки вибрации в мотора, това нормално ли е за този мотор? Съвсем студена кутията имаше лек удар при включване на D и R, но след не повече от 5 минути изчезнаха. Маслото в кутията не беше напълно прозрачно, но все пак не изглеждаше зле. Общо взето беше студено и не я гледах сериозно, а по-скоро исках да видя, какво се предлага в този ценови диапазон. Не съм проверявал, какво работи по оборудването, не съм я карал. Попитах търговеца за оглед в сервиз, каза, че няма нищо против. Дори тя вече е ходила в Люлин на оглед, водена от друг клиент, но нещо не се разбрали за цената, което също не ми се вярва, при това търсене на тези автомобили, тази стои вече близо 2 месеца. По-вероятно е според мен да са открили някакви проблеми с нея, които да са ги отказали. Това, което търговецът сподели за въпросния оглед в сервиз е следното: - отпред има биалета и тампон на носач за смяна; - отзад имало някаква щангичка изкривена, която можела да се изправи и да й се смени тампончето (а дано, ама надали); - кардана бил сменян в Италия, но тампоните на задния диференциал били за смяна, което на мен ми говори, че доста време е карана с разбито каре. Това всъщност трябва ли да ме притеснява? - педалът на спирачката беше доста дълбок; - търговецът спдели, че имало малък теч от масления охладител; - ЕГР клапан - бил за смяна на някакъв меден дихтунг; - това, което на мен лично ми направи впечатление - пред водния радиатор под капачката по голяма ширина има една уплътняваща подложка от някаква микропореста материя. Беше подгизнала яко, но по-скоро беше кална. А търговецът твърдеше, че са проверявали антифриза и са я оляли. Ако почнат проблеми с гарнитура на глава и почне да надува охладителната система, от там ли започва да изхвърля антифриз?
Взето от ТУКВсъщност после като видях на живо, как Любо проверява за балончета в охладителната система, определено ми се обясни това последното с подгизналата изолация пред водния радиатор. Отделно има още и предни амортисьори за смяна (които на тия коли са си бая цифра), предни накладки (това е консуматив и не трябва в никакъв случай да е решаващо) и кой знае какво още, което не се е установило при първия оглед. При това положение цената й е доста висока. Ходил ли си да гледаш тази, която ispitatela продава - ТУК?
|
|
|
|
| Вто Май 31, 2016 7:54 am |
|
|
|
Strori
|
|
| Вто Май 31, 2016 4:13 pm |
|
|
|
pantera666
|
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=e2fpp1преди около месец я видях на живо видя ми се добре на прав поглед но не сам говорил с собственика;) но мисля че цената беше 1000-2000 лв на горе което за мен значи че идва време за ремонт или е дошло вече по малко вероятно е да е решил да бърза да я продава  вече година и нещо си търся моето subaru  и по натрупах опит с огледите надявам се скоро да спирам с тях 
|
|
|
|
| Вто Май 31, 2016 9:54 pm |
|
|
|
DJ-Stenly
Регистриран на: Вто Апр 29, 2014 9:29 am Постове: 359 Местоположение: Бургас
Автомобил: SUBARU OUTBACK 2.5 2007
Рейтинг: 43
|
Това субару една жена май го пусна за продажба във ФБ групата на Субару и доколкото разбрах е бързат да е продават .
|
|
|
|
| Вто Май 31, 2016 9:59 pm |
|
|
|
pantera666
|
почти сигурен сам че се продава от поне миналата есен да не е от лятото само че обявата беше с други снимки  може да им е писнало да чакат  най-добре звъниш оглед и след това я карате до габрово да я видят в фирмения сервиз и то ще си покаже 
|
|
|
|
| Вто Май 31, 2016 10:17 pm |
|
|
|
Strori
|
pantera666 написа: почти сигурен сам че се продава от поне миналата есен да не е от лятото само че обявата беше с други снимки  може да им е писнало да чакат  най-добре звъниш оглед и след това я карате до габрово да я видят в фирмения сервиз и то ще си покаже  Май така и ще се случи живот и здраве  Благодаря за бързите отговори!!
|
|
|
|
| Сря Юни 01, 2016 12:03 am |
|
|
|