| Автор |
Съобщение |
|
Johnny Bravo
Регистриран на: Нед Апр 13, 2014 4:35 pm Постове: 225 Местоположение: София
Автомобил: Forester SH 2.5XS, AT
Рейтинг: 63 
|
Здравейте, Като цяло озвучаването на колата много ме радва - 6 колони + активен буфер под седалката, фабрично и стоковото стерео с чейнджър за модела. Направи ми впечатление обаче, че задните свирят МНОГО слабо... Като казвам много слабо имам предвид Фадера само на задни, усилвам до към 30 пункта от макс.възможни около 40 и музиката се чува като от мобилен телефон... Няма грачене или изкривяване, просто са много тихи... Сменям лява и дясна с Баланса - и двете свирят еднакво слабо. Въпроса е нормално ли е това, защото не ми се вярва, някой с такъв модел ако може да врътне копчето и да даде мнение... Не ми се мисли от какво може да е това, но... /за по-будните колеги - ползвах търсачката!/ 
_________________ www.expertmotors.bg
|
|
|
|
| Пон Юни 06, 2016 4:48 pm |
|
|
|
Alxx
|
|
Тръгнали намотки, тръгнали транзистори за задните...докато не измериш изходите по кабела, няма как.
_________________ Cogito ergo sum
|
|
|
|
| Вто Юни 07, 2016 6:26 am |
|
|
|
Johnny Bravo
|
|
Благодаря, Значи все пак трябва да свирят по-силно, колкото предните, нали? Поне на всички други коли ми е било така...
|
|
|
|
| Вто Юни 07, 2016 7:54 am |
|
|
|
vlado_74
Регистриран на: Нед Яну 31, 2010 7:57 pm Постове: 113 Местоположение: Sofia
Автомобил: Forester
Рейтинг: 32
|
|
На мойта от нова свирят слабо ... явно фабрично са си така
|
|
|
|
| Вто Юни 07, 2016 8:12 am |
|
|
|
slavckc
Регистриран на: Съб Апр 05, 2014 3:34 pm Постове: 176 Местоположение: Варна
Автомобил: Forester 2018, 2.5, CVT
Телефон: 08889566нулашест
Рейтинг: 122  
|
|
Моите и отпред и отзад си свирят еднакво силно. Ако не е от персонални настройки, трябва да търсиш проблема.
|
|
|
|
| Вто Юни 07, 2016 9:27 am |
|
|
|
Max4
Автомобил: subaru forester 2.0 2008
Рейтинг: 35
|
Здравей колега,вероятно ти е включена настройката CS-AUTO просто я изключи и пак провери как свирят.Почти съм сигурен че ще има промяна.Сега ще ти кажа как се изключва тази опция,от бутона мenu натискаш докато се появи на екрана CS-AUTO,след това с дясната врътка избираш OFF и пак пусни само задните колони и ще има разлика със сигурност...успех и да пишеш какво стана... 
|
|
20
|
|
| Вто Юни 07, 2016 5:50 pm |
|
|
|
Johnny Bravo
|
|
|
|
|
|
| Сря Юни 08, 2016 9:32 am |
|
|
|
Max4
|
|
Johni Bravo, в книжката на субаруто която вероятно имаш ,в раздел аудио система е описано каква е точно функцията на тази опция.Като цяло останах с впечатлението ,че е някакъв вид съраунд система.Аз усетих ,че отпред звукът идва като че ли малко отгоре и е по ясен,но за сметка на това задните се чуват по зле.Можеби при възпроизвеждане на музика която е записана с някъкъв съраунд ефект или нещо такова , ще се усети разлика.Но за тези които са отпред разлика почти не се усеща, просто е въпрос на вкус.Важното е че аудиосистемата и колоните са Ок....
|
|
15
|
|
| Сря Юни 08, 2016 12:16 pm |
|
|
|
Johnny Bravo
|
ЗАСВИРИХА !!! Изключих CS Auto и всичко си дойде на мястото. Четох в мануала, но там по никакъв начин не пише, че звукът от задните тонколони ще намалее. Ефекта е съраунд, който би трябвало да се чува "сякаш от предното стъкло". Още веднъж благодаря на Max4 и всички, които се отзоваха - затова се радвам, че има форуми и добри хора , с които да си помагаме! Даже го казах това и на един приятел с Аутбек, който страда от същия проблем! 
|
|
|
|
| Пет Юни 10, 2016 7:59 am |
|
|
|
Max4
|
|
Радвам се,че бях полезен ,това е смисълът на такива форуми.Всеки да споделя своят опит ,за да помогне на друг колега,в крайна сметка човек до човек опира....
|
|
|
|
| Пет Юни 10, 2016 11:12 am |
|
|
|