Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)?
| Автор |
Съобщение |
|
xargs
Регистриран на: Вто Авг 05, 2014 4:23 pm Постове: 264 Местоположение: София
Автомобил: Outback 3.0 2006
Рейтинг: 238     
|
Две теми по-надолу има същият въпрос: viewtopic.php?f=5&t=21599За коли от щатите - CarFax. Плащате си абонамент за една седмица/месец и проверявате колите по ВИН.
|
|
|
|
| Сря Юни 22, 2016 10:15 am |
|
|
|
DJ-Stenly
Регистриран на: Вто Апр 29, 2014 9:29 am Постове: 359 Местоположение: Бургас
Автомобил: SUBARU OUTBACK 2.5 2007
Рейтинг: 43
|
Колега това че някоя кола има лек луфт в бронята не е задължително да е блъскана . Това са коли на по 10-15 години нормално някъде да си подпрял бронята и малко да се е разместила . Или някой да е свалял и да не е напаснал добре после 
|
|
13
|
|
| Сря Юни 22, 2016 11:12 am |
|
|
|
k0diak
|
|
| Пет Юни 24, 2016 3:45 am |
|
|
|
opelcrumper
Автомобил: Outback
Рейтинг: 39
|
|
| Пет Юни 24, 2016 10:23 am |
|
|
|
Constantine
|
|
5000 лв разлика.. както и да се гледа поне 3000лв печалба си е сложил този
Жалко.. изглежда много добра бройка
|
|
|
|
| Пет Юни 24, 2016 10:44 pm |
|
|
|
pantera666
|
|
| Съб Юни 25, 2016 7:03 am |
|
|
|
Constantine
|
|
| Пет Юли 01, 2016 7:59 am |
|
|
|
kerekovski
|

Constantine написа: http://www.cars.bg/c1427250 Тази да е гледал някой ? Да, преди 6 месеца още, когато беше на 11 000 лв. Без извинение такъв кенеф друг просто няма. Писал съм за нея, или в тази тема или съм отговарял на колега на лично, но не го намирам сега. Моторът не беше никак добре, блъскаше яко при включване на задна (предполагам карета на кардана), по оборудването имаше неработещи неща, салонът беше ужасен и тук-таме боядисвана с баданарката, вече не помня всичко, но с две думи много огрухана. А и фактът, че при тоя глад за такива автонмобили стои мисля 8+ месеца вече на обява и постоянно й се намаля цената, си говори достатъчно. И за 7к да я дават, не бих я гледал. Не знам, как очаквате да намерите читав Outback B13 (особено 3.0 H6) на такава цена. Видя ли B13-ка нов внос преди фейслифта под 12-13 000 лв, да не кажа и повече, директно знам, че няма никакъв смисъл да я гледам. А карана тук и поддържана добре е още нагоре. Евтино и хубаво няма, коментирано е в ТАЗИ тема, второто и последното мнение са много верни: quietriot написа: Всеки сам си е сайбия на задника и решава къде е как да си дава парите и къде го клатят. Българина е недоверчив и понеже сме проклета и лъжлива нация и не си вярваме , всеки подхожда с едно наум и си мисли, че сам може по-добре.
Няма тайна за евтин бек , щом е евтин значи му има нещо , щом не го виждаш значи е достатъчно добре скрито за да не го виждаш....но пък всеки мераклия е свободен да пробва дали той няма да е късметлията, който ем ще купи евтино ем нищо няма да пипне по колата.
|
|
|
|
| Пет Юли 01, 2016 8:37 am |
|
|
|
mita4eto
|
|
Без да съм в темата, няколко факта ще доложа само: 1. Беците са определено доста търсени и интересът към тях расте; 2. Изборът определено не е голям в БГ; 3. Особено пък за H6-цата, единици са бройките.
Бъдете УБЕДЕНИ, че има ли читава бройка, заминава много бързо. Застояла ли е - има закакво да се замисли човек ... За мен е абсолютно безсмислено да се пести в началото - след това става като лавина. Но, както Васко е казал - "всеки сам си е сайбия на задника ..."
|
|
|
|
| Пет Юли 01, 2016 8:48 am |
|
|
|
opelcrumper
|
Constantine написа: http://www.cars.bg/c1427250 Тази да е гледал някой ? И аз ходих да я гледам... само отвън и щях да повърна. Защо изобщо си играят да преправят снимки и да разхождат хората до там, за да видят какъв кокошарник е  Не мога да си обясня. Погледнах я отвън за 2 минути и заваля като изведро... та направо си тръгнах... Общо взето прегледах всички аутбеци в София и вече 3-ти месец продължавам даси търся аутбек... 
|
|
|
|
| Пет Юли 01, 2016 8:55 am |
|
|
|
Constantine
|
|
| Пет Юли 01, 2016 2:09 pm |
|
|
|
kerekovski
|
|
Ако някой е ходил да я гледа, нека сподели. Но само по снимки като я гледам и я сравнявам с моята (а и без да я сравнявам с моята), километрите й са поне двойно, а и газовата уредба течна фаза също свидетелства за много голям пробег. Волан и шоф. седалка - много зле.
|
|
|
|
| Пет Юли 01, 2016 2:14 pm |
|
|
|
lostm1nd
Регистриран на: Съб Дек 12, 2015 10:40 am Постове: 26 Местоположение: София
Автомобил: 2008 Outback H6
Рейтинг: 22
|
Тази седи от доста време - преди нова година още. Някаква върната/взета от някъде уж беше. Май тече от покрива, защото вътре беше доста влажнично като я гледахме. Не я взехме, не бих я препоръчал също.
|
|
|
|
| Пет Юли 01, 2016 11:00 pm |
|
|
|
xargs
Регистриран на: Вто Авг 05, 2014 4:23 pm Постове: 264 Местоположение: София
Автомобил: Outback 3.0 2006
Рейтинг: 238     
|
|
Аз съм ходил. Мисля че бях писал. И да ми я подаряват ще се чудя дали да я взема. Когато я гледах имаше липсващ подкалник (счупен) и доста неща по боята - щели да я оправят по Каско. Моторът работеше зле, тресеше а салона супер износен.
|
|
|
|
| Нед Юли 03, 2016 9:21 am |
|
|
|
opelcrumper
|
Прегледах това: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=enqap0 и е може би едно от най-заслужаващите си в момента предложения... Външно много добро състоние, обслуждава е при Любо от Люлин. Реални километри около 230к+ км. Най-сериозни забележки има по шофиорската седалка (кожата) - страшно нацепена е и не знам изобщо това как може да се оправи... може би с претапициране на цялата седалка, но това какви пари би струвало... нямам си идея? Едва ли с боядисване може да се мине... Ето снимка: 
|
|
|
|
| Пет Юли 15, 2016 8:35 am |
|
|
|
SUBR
Регистриран на: Съб Сеп 14, 2013 11:48 pm Постове: 221 Местоположение: София
Автомобил: Метрополитен
Рейтинг: 16
|
Най-сериозни забележки има по шофиорската седалка (кожата) - страшно нацепена е и не знам изобщо това как може да се оправи... може би с претапициране на цялата седалка, но това какви пари би струвало... нямам си идея? Едва ли с боядисване може да се мине... Ето снимка:  [/quote] Пребоядисването е абсолютна загуба на време и средства..след третото сядане вече ще се е напукала отново цялата седалка.За по-леко и недълбоко захабяване и напукване може и да си заслужава но само ако смяташ да я продаваш скоро примерно:D .Относно цялостното претапициране около 90 лева за долната част на седалката беше преди около година и малко но може цените вече да варират  . viewtopic.php?f=1&t=15111 може да погледнеш този линк. Тук съм си правил волана и стана доста добре.Претапицират всички детайли по салона. По-добър вариант може би само Вилнер 
|
|
|
|
| Съб Юли 16, 2016 11:14 am |
|
|
|
Ritmus
|
|
| Вто Юли 19, 2016 4:34 pm |
|
|
|
bikezilla
|

Здравейте (сефте мнение във форума), Искам да се оборудвам с Аутбек: 1. Фейслифтовото поколение 2007-2008 2. Ръчна скоростна кутия (въпрос на вкус, просто искам да карам ръчка) 3. Мотор 2.5 (друг избор при горните условия няма а и ми е достатъчен като performance/economy) 4. Не газифицирана (мисля да я карам бензин). 5. Без кожен салон (то за щастие с кожения са много редки доколкото се ориентирах). В момента офертите на БГ пазара са: 1. http://www.cars.bg/c1672233 - за тази информацията е, че е купувана в БГ, обслужвана гаранционно до 100к - после не ми е известно къде. Продава се от втори собственик - затрахователния брокер на колата, който твърди че не е имала инциденти и я продава понеже не го кефи ръчната с.к. Колата по километраж е на 142000, въпреки че е обявена на 174. Като външен вид и салон е доста запазена, но с видимо износен скоростен лост, волан и бутон аварийки. Моторът работи тихо и спокойно. Съединителят е леко твърд - може би върви към смяна. 2. http://www.cars.bg/c1672233 - не съм я проучвал, но километража ми се струва доста а и мненията за въпросната автокъща във форума са предимно негативни, та незнам дали има смисъл 3. http://www.cars.bg/c1630744 - италианска, карана 6-7 месеца във варна, продажба поради "твърде голяма за жената". Скоро газифицирана. Не е поддържана в специализиран субару сервиз. Та - по темата - информация за някоя от колите / мнение по този избор? Или да минавам на "бат буби" 
|
|
|
|
| Вто Юли 19, 2016 10:50 pm |
|
|
|
Greg4o
|

bikezilla написа: Здравейте (сефте мнение във форума), Искам да се оборудвам с Аутбек: 1. Фейслифтовото поколение 2007-2008 2. Ръчна скоростна кутия (въпрос на вкус, просто искам да карам ръчка) 3. Мотор 2.5 (друг избор при горните условия няма а и ми е достатъчен като performance/economy) 4. Не газифицирана (мисля да я карам бензин). 5. Без кожен салон (то за щастие с кожения са много редки доколкото се ориентирах). В момента офертите на БГ пазара са: 1. http://www.cars.bg/c1672233 - за тази информацията е, че е купувана в БГ, обслужвана гаранционно до 100к - после не ми е известно къде. Продава се от втори собственик - затрахователния брокер на колата, който твърди че не е имала инциденти и я продава понеже не го кефи ръчната с.к. Колата по километраж е на 142000, въпреки че е обявена на 174. Като външен вид и салон е доста запазена, но с видимо износен скоростен лост, волан и бутон аварийки. Моторът работи тихо и спокойно. Съединителят е леко твърд - може би върви към смяна. 2. http://www.cars.bg/c1672233 - не съм я проучвал, но километража ми се струва доста а и мненията за въпросната автокъща във форума са предимно негативни, та незнам дали има смисъл 3. http://www.cars.bg/c1630744 - италианска, карана 6-7 месеца във варна, продажба поради "твърде голяма за жената". Скоро газифицирана. Не е поддържана в специализиран субару сервиз. Та - по темата - информация за някоя от колите / мнение по този избор? Или да минавам на "бат буби"  Съединителят на Субару по принцип си е по-твърд. Най-важно за едно Субару е сервизната му история. Ако няма такава си е голям риск. Иди покарай автомат с перки на волана и ръчка ,и тогава вземи решение. Успех.
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Сря Юли 20, 2016 7:50 am |
|
|
|
kerekovski
|

Привет, Като за начало - за 1) и 2) си дал еднакъв линк, вероятно техническа грешка. Аз лично бих те посъветвал да проучиш по-внимателно първата - там може да има някаква надежда. Ако съединителят върви към смяна, може и да е реален този пробег, не вярвам да й е втори съединител. Лично съм се убедил, че износването по волан и скоростен лост почти нищо не означава. Преди малко повече от 3 години си закупих фейслифтова Лагуна 2 автомат от Германия на реални 175 000 км с пълна сервизна история, която може да се провери при всеки дилър на Рено, беше поддържана до последно в Рено и пробегът й отговаряше до последния метър, отделно, че си я избирах, пазарих и докарах лично. Воланът беше поизносен доволно, толкова много, че не бях виждал и по автокъщите такива необработени волани за двойните пробези на автомобилите, които се предлагаха там. Същото беше и с топката на скоростния лост, а колата беше с автоматична кутия все пак. Баща ми изтърка волан на Кашкайчето, което е закупено ново от магазина, на 60 000 км. Явно много зависи от препаратите, които се ползват по автомивките, също и честотата на измиване. Зависи много и от кожата на този, който кара колата. Когато избирах моя Аутбек, също ми направи впечатление, че има много такива автомобили с изтрити бутони на аварийните. Моят беше перфектен - ТУК, на реални тогава 152 000 км. Половин година и 7-8 000 км по-късно вече е наполовина изтрит, а не я мия толкова често, особено отвътре. И воланите преди фейслифта се изтриват по-лесно поради архитектурата, която са им измислили, та и моят е позатрит от лявата страна. Та ето ти още един пример, че това нищо не означава. Втората - щом ти се струват много километрите и има негативни отзиви за автокъщата, може да хвърлиш един поглед отгоре-отгоре и да прецениш, но вероятно ще я подминеш. Всяка измама от търговец после излиза доста скъпо. Третата - аз не бих повярвал на това, че е "твърде голяма за жената". Това винаги е можело да бъде преценено и преди покупката. По-скоро съм склонен да мисля, че има нещо, което на този етап все още е скрито, но предстои да се обади и да излезе сложно и скъпо. В заключение - ако продължава да има нещо съмнително в тази, която е купувана, карана и поддържана тук, по-добре потърси наистина услугите на bat bubi, според мен ще има много голяма полза, въпреки и заради по-високата цена на читавите автомобили, които се продават навън.
|
|
|
|
| Сря Юли 20, 2016 7:55 am |
|
|
|