kener написа:
Хубаво провери за луфтове и ако има ще трябва смяна и задължително реглаж.
Тук за къде имаш предвид?
Какво стана сега:
Взимам маншона от магазина(по рама и т.н.)Тръгвам си започвам да разглобявам и да монтирам новия маншон и.......ужас,не иска да влезне в рейката(по-малък диаметър е)след много псуване реших да измеря с шублера диаметъра му и се оказа,че с 6мм диаметъра му е по-малък спрямо стария който свалих.
Отивам в магазина разказвам и отговор - няма как това го дава по рама - питам - имате ли друг ами не това е само....

(за заместител говоря иначе си има и оригинален но цена е нереална за прост маншон)
Отивам в друг магазин пак по рама и т.н. и ми предлагат пак същия маншон(който просто няма как да го нахлузиш понеже е с малък диаметър)тука момчето даже и той се зачуди как така,явно са объркали още от самото начало при доставка или производство - казвам все ми е тая мен 25-те лева няма кой да ми ги върне.
В крайна сметка му казах просто ми дай някакъв който е със същия диметър на стария ми маншон - след търсене на размери взех маншон за голф4 - 12лв(явно размера на рейката е колкото при субаруто)
Та казвам моята случка да предпазя някой,който реши да си го сменя сам - да гледа размерите още преди да се захване с монтажа - после няма кой да ви го вземе обратно в магазина.
Опитах с пистолет с горещ въздух - така и така нямаше връщане назад - не става,деформира се и просто не стана така както си мислех.
В крайна сметка тръгнах с нагласата за проста/бърза смяна на маншон а то излезна къде къде повече нерви от предвиденото и 25лв загуба.