Отговори на тема
 Постоянно светещ POWER 
Автор Съобщение

Постове: 5
Автомобил: Subaru Legacy
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Колеги , постоянно ми свети POWER , разбрах ,чее грешка в автомата ... колата е легаси 2,5 2001 година .... карах я 600 км и нямаше проблем . направи ми впечатление докато карах изгасна лампата и после сама си светна , прибрах се спирах на няколко места загасих я , после си запали никакъв проблем , спрях пред блока и вечерта изленах седнах и неискаше да запали , върти все едно няма бензин ... разгледах по темите за този проблем и откачих акумолатора уж да изчисти грешката да видя дали ще иска да запали ама не стана .. направих самодиагностика обаче лампата не спира да мига , броих броих ама край нямаше .... докато правех процедурата ми направи впечатление като сменям скоростите се чува едно странно жужене и то само на 1,2,3,D,R на паркинг и свободна няма такъв звук ........ сега видях ,че са два вида самодиагностика , има ли някакво значение

Ако може някой да сподели защо постоянно свети POWER

като направих диагностиката после сменях скорости игра си нещо и завъртях да видя дали ще запали , тръгна да пали и спря

Съб Авг 06, 2016 6:42 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема