Отговори на тема стр <  1, 2
 ПОМОЩ - Гръмна въздушната възглавница Легаси -97 - 2.5АТ 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 174
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Само да споделя, че сега колата е с по-ниска предница от преди.
Не знам дали е защото пружините са омеканли или има няква регулировка която може да се направи.
Бях чел някъде, че е рядко явление това да омекнат пружините на японските коли (по принцип).

Поздарви

Пон Авг 18, 2008 2:32 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 90
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Най-вероятно просто отзад е по-висока, и затова е забола нос...
а предното ми легаси с нормално окачване наистина беше драстично по-ниско от това, и стойката и визията му бяха несравнимо по-зле...

Пон Авг 18, 2008 2:35 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Съживявам темата, адски ми е интересно в крайна сметка какво съдържа комплекта за конверсия, имам възможност да го взема, ама Флат не казва става ли, не става ли...

Пон Авг 25, 2008 4:24 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Ето извадка от кореспонденцията с americanairsuspension:

Цитат:
Hello and thank you for contacting American Air Suspension. ...."are they interchangeable with OEM parts?" No, but the kit has a Lifetime warranty on the original parts, so you would really have to worry about buying parts anyway.
...."And are the parts new, or rebuild?" All of our conversion kits consist of brand new parts.
...."And my last question is - how long will it take for my order to ship after I place it?" The kit will go out the same day if ordered before 3p.m.(eastern), but if its going to be shipped out of the Cont. USA, it'll need to be shipped from the manufacturer to here first.

As always, if you have any other questions or concerns, don't hesitate to contact me. Have a great day and thank you again for contacting American Air Suspension.

Поне има отговори на въпроси, въпреки че не ми харесват много :)
Слагам го, ако на някой му е интересно :)

Пон Авг 25, 2008 8:29 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW
Аватар

Постове: 1040
Автомобил: '98 Legacy 2.5 Limited II
Рейтинг: 22
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Пост 
marin написа:
Съживявам темата, адски ми е интересно в крайна сметка какво съдържа комплекта за конверсия, имам възможност да го взема, ама Флат не казва става ли, не става ли...

Колега, кита ще бъде при мен до края на тази седмица и ще знам със сигурност, какво включва. Ще сложа и снимки, ако мога...
Но по принцип, приятеля, който ми го взе от САЩ ми сподели, че всичко необходимо е вътре. Направен е така, че всеки малко по-сръчен американец да може да си го монтира пред гаража. Гледах по нета и цели фотосесии на такива конверсии с китове от тази фирма и хората споделиха, че всичко е било ток...
За доставката изпозлвам ето тази фирма:
http://usavnos.com/
До момента са повече от коректни, но имаше стачка на пристанището в Истанбул и се счупих да чакам. :(
Та... Живот и здраве, до края на седмицата или началото на следващата се надявам да монтираме частите и да кажа какво-що...

Вто Авг 26, 2008 8:43 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Аз да докладвам - сложих предни макферсони от първото поколение легаси, без проблеми дотук - височина и поведение са идеални :)
Да видим дали ще се потвърди отново максимата, че няма нищо по-постоянно от временните неща... :)

Съб Сеп 06, 2008 9:08 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Пост 
И аз да докладвам - ще се разтоварва във Варна на 10.09. :(

Пон Сеп 08, 2008 9:47 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Пост 
Пристигнаха :!: :!: :!: :!: :D :D :D :D
Всичко е екстра по доставката. Горещи благодарности на Мария от USvnos за бързата реакция след разтоварването!
Ще докладвам след монтажа... :wink:

Пет Сеп 12, 2008 8:45 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Отговори на тема  стр <  1, 2