Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Заек с питанка - AV IN? 
Автор Съобщение

Постове: 6
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,

Преди три седмици се оборудвах с 2008г. :bow: Impreza WRX :bow: и ми остана само едно единствено нещо което не мога да разбера как/какво/защо прави
Колата е с навигация и в подлакътника разполагам със следното нещо:
Изображение

До колкото успях да разбера от разни уебсайтове, чрез AV IN можело да си пускаш видео освен аудио...но информацията се изчерпа до там

Някой може ли да ми помогне с малко повече информация, как и с какво да експлоатирам тази екстра и какво точно прави?

Сря Авг 24, 2016 9:58 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 72
Автомобил: subaru impreza subaru forester '10
Телефон: 0883304033
Рейтинг: 4
Нов фен
Отговори с цитат
Това е вход или изход зависи какво си избрал от менюто с настройки. Там където е бутона аудио влизаш на настройки (сетинг) и има икона чинчове избираш дали да е вход или изход и на коя цветна система да работи пал или нтфц. Ако избереш вход може да ползваш за камера на заден ход ако е изход ти трябва монитор и хората ще виждат това което и ти на предния дисплей.

Поздрави.

Сря Авг 24, 2016 10:37 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
А как мога ли да включа телефон/таблет/mp3 player или ми трябва задължително AUX вход за тази цел? :-?

Сря Авг 24, 2016 11:17 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 273
Автомобил: 2005 Impreza STI на 1.5бар газ
Рейтинг: 188
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
nyTuHka написа:
А как мога ли да включа телефон/таблет/mp3 player или ми трябва задължително AUX вход за тази цел? :-?

Трябва ти един преход от 3.5мм жак към 2 чинча за ляв и десен канал и БИ трябвало да можеш да си пуснеш музика от телефона.

Сря Авг 24, 2016 4:11 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря за информацията, намерих в технополис за 5 лева :beer:

Сря Авг 24, 2016 5:09 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 394
Автомобил: STI
Рейтинг: 300
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Има една уловка. Не можеш да гледаш докато караш. Мисля, че когато се дръпне ръчната се подава сигнал към навигацията и това и казва, че колата не се движи - направено е с цел безопасност и против отвличане на вниманието на шофьора. Трябва да се намери кабела, който подава този сигнал и да се шунтира.

Сря Авг 24, 2016 6:03 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Пътя и без това ми е по-интересен :D
Мерака ми беше за музиката :)

Сря Авг 24, 2016 8:48 pm
Върнете се в началото
Профил