Отговори на тема стр <  1, 2
 Фарове за мъгла без габарити (независими) 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 255
Автомобил: Legacy III '99 SW 2.5L 156bhp AT
Телефон: 0885078788
Рейтинг: 45
От звездите одобренОт звездите одобрен
Отговори с цитат
Идеята на дневните светлини е да те забелязват. Защото дори и през лятото от маранята може да започнеш да изпреварваш и да не видиш колата отсреща, на мен ми се е случвало да тръгна да изпреварвам и да не видя кола отсреща и да се наложи да се откажа от маневрата.

Въпросът е как ще те забелязват по добре и колко светлина е необходимо за да те забележат, дори и в най-светлият и горещ ден, когато хоризонта се размаже от маранята. Фаровете за мъгла са ниско и тази светлина също би могла да се размаже или ако е склон да я видиш с една идея по-късно.

За сега не ме е дразнела кола, която кара с фарове за мъгла през деня, само вечер ме дразнят.

Сря Авг 24, 2016 10:01 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 955
Автомобил: Subaru Outback, MT
Рейтинг: 443
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
kener написа:
Колега с един модул за 18лв решаваш проблема. Нагласяш го на 30-40% на късите светлини и нямаш ядове.

Vami написа:
Къде ги намирате тия модули с проценти за 18лв?

kener написа:
Колега Vami това е модела-HIDBG-01 В момента цената е 20лв

Ако е за модул без регулиране, има и по ефтини, но ставаше дума за такъв с проценти. При B13 30% на дългите се виждат много по отдалеч, отколкото 100% на късите и изобщо не заслепяват дори и ако забравиш да включиш фаровете и е тъмно. Имат и предимството, че крушките на късите изкарват много по-дълго, докато изгорят. Консумацията на енергия също не е за пренебрегване при процент е три пъти по-малка. Друг е въпроса "нашите тикви" какво са гласували в закона...

Сря Авг 24, 2016 10:14 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 4381
Автомобил: SF5 S turbo/Mazda RX8/E84 18d
Телефон: нула89669393четири
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
kerekovski написа:
Колко струва тоя технотест и струва ли си изобщо?

За мен - да. Спестил ми е бая главоболия. Тогава ме таксуваха 30лв по ей тая таблица: http://technotest.bg/resources/TSENORAZPIS.pdf

Сря Авг 24, 2016 8:44 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2