Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Купувам 16" оригинални алуминиеви джанти за Outback B13 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 853
Автомобил: Subaru Outback B14 3.6
Рейтинг: 578
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Търся да закупя 4 или 5 броя от следния модел 16" оригинални алуминиеви джанти за Outback B13:

Изображение

Предполагам, че офсетът (ET) трябва да е като на 17"-ките, а именно 48. Бекът ми е с H6 мотор и 17" джанти в момента, но предполагам няма да има никакъв проблем тези 16"-ки да му паснат (ако някой има информация за това, нека да сподели). За контакти - пишете в обявата или ЛС (достатъчно често гледам форума), и за всеки случай ще оставя телефон:
нула-осем-осем-седем-2231-нула-пет.

Пон Авг 22, 2016 9:01 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 212
Автомобил: Outback '03 B12 EJ251 E-4AT
Рейтинг: 182
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
ЕТ е 48, но са 6.5J спрямо настоящите ти, които са 7J. Ето тук можеш да видиш визуално разликите: http://www.willtheyfit.com
Провери какъв диаметър са предните ти дискове. Тези 16-ки са съвместими с двубутални спирачни апарати и дискове 294 мм. Ако твоите дискове са по-големи навярно няма да паснат.

Пон Авг 22, 2016 1:28 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Според ТОЗИ каталог дисковете излизат такива: 26300SA001 (294 мм в диаметър), а дори нямах идея, че предните ми апарати са двубутални, пак такива излизат според каталога. Джантите излизат по-тесни, наистина, но идеята ми е да сложа зимни гуми на тях (също по-тесни от летните, които са 225, съобразени с размерите, посочени в книжката и на шофьорската колонка). Не знам в такъв случай, какво се случва с резервната гума, при положение, че тя е като летните ми 225/55/17, а зимните мисля да са 215/60/16 (каквото си пише в книжката де). Дали изобщо и колко км, на каква позиция и с каква скорост бих могъл да я карам тази резервна гума, която е с размера на летните?

Пон Авг 22, 2016 3:40 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 955
Автомобил: Subaru Outback, MT
Рейтинг: 443
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Най-добре сложи 215/65/16, тогава разликата ще е по-малка, а гумата е по-масов размер, от там цената малко по-ниска. Доста колеги карат на Outback B13 с този размер и твърдят, че никъде не опират. А и като гледам при мен колко много място остава, съм почти сигурен, че е така.

Пон Авг 22, 2016 4:17 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Благодаря за съвета, най-вероятно точно това ще направя. А джантите все още се търсят ;)

Вто Авг 30, 2016 8:10 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Все още се търсят :)

Сря Сеп 21, 2016 7:32 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Закупени и пробвани - пасват идеално! Вече не търся ;)

Пон Окт 03, 2016 7:50 am
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.