Трябва да сменям амортисьорите и тука влязох в приключение .... трябва да разбера дали старите ми имат нивомат за да знам какво да поръчам като нови . Доколкото разбрах ако искам да сложа обикновени трябва да сменя и пружините ? или бъркам ? прилагам снимка ако може да ми кажете дали тези са обикновени или с нивомат.
Аутбек 2007 благодаря
Прикачени файлове:
14192067_10209755050943437_1853286705941459751_n.jpg [ 74.17 KiB | Прегледано 787 пъти ]
Снимай отдолу - тези с нивомата имат една тумбеста топка на края - няма как да ги объркаш. Тези амове са доста здрави попринцип .. как реши ,че са за смяна? Последно като проверявах(преди 2-3г.) бяха по 780лв бройката. Ако слагаш обикновенни се сменят и пружините. При мен преди време проблема се оправи с смяна долните тампони - поръчват се от mimo13 по размер и смяна на макферсона отгоре. Ако нямат омаслено най-вероятно са здрави.
Интересното е че в Германия отзаде само са и сложили тези подложки ... и не разбирам или амортисьора е наистина заминал и е била клекнала или прижините са омекнали .