Колеги, имам проблем. След смяна на накладки, биалетки и тампони на стабилизираща щанга миналото лято от март тази година ми се появяваше периодично едно тресене при на натискане на спирачката ( като при определени случаи дори е като на удар на желязо звука), на не е постоянно. В смисъл имах следният случай:
Бях тръгнал за преглед и по пътя така затряска, че дори спрях да видя да не падне нещо от колата. Като пристигнах на прегледите изгасих колата и след 5 мин. като я запалих все едно не се е появявал такъв проблем. И при майстор я карах, казах му да провери спирачните апарати дали има нещо да се сменява, но майстора каза всичко си е ОК. Свалял ги апаратите, раздвижвал ги е. Проблема си остана, дори сега има едно постоянно леко прихлопване (след раздвижването от майстора). Тресенето си е пак периодично. Днес си смених биалетките, но хлопането си остана. Ако някой колега се е сблъсквал с такъв проблем нека пише, просто да даде насока какво да проверявам. Знам че си трябва преглед в сервиз от белия списък, но нямам възможност за момента, защото нямам друг автомобил. Мерси предварително на отзовалите се.