Отговори на тема
 Още един Форестър във форума :) 
Автор Съобщение

Постове: 15
Автомобил: Forester 2.0x '05
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте на всички, от близо месец съм горд собственик на Субару Форестър 2.0Х МТ 2005г.
След няколко години въздишане по модела, последвани от 3-4 месеца чакане, един приател да ми донесе (което не можах да дочакам), вдигане на бюджета неколкократно, след това поне месец търсене надлъж и шир из родината ни.... ето това е резултата:
http://sixsixone.snimka.bg/automobiles/subaru.925467.37386397
http://sixsixone.snimka.bg/automobiles/subaru.925467.37386400

За това кратко време изминах около 3500км и съм много, много приятно очарован от държанието на автомобиля във всички ситуации и терени.

До тук съм сменил гумите (тъй като беше със зимни), предните амортесьори + маншони и пружини, биалетки + заварка на единия носач, следват задните след дни и т.н.
От първи собственик е, масло на ДВГ и ремъци бяха тъкмо сменени.

Имам много въпроси и ако може, ще ги задавам тук... ще се уча в движение, та не ми се сърдете за незнанието...

Поздрави и безавариино на всички

Пет Сеп 09, 2016 10:08 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 158
Автомобил: Forester SH 2.5X Premium 2011, AT
Рейтинг: 109
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Честито колега!
Със здраве да си я караш, много приятни емоции с нея и да те слуша. :good:

https://www.facebook.com/Promachines.tools.bg/

Съб Сеп 10, 2016 8:52 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 640
Автомобил: Forester 2.5XT '06AT;Outback B13 H6
Телефон: O8985O54I4
Рейтинг: 346
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Поздравления и много безаварийни километри и хубави емоции с марката!
:beer: =D>

Съб Сеп 10, 2016 2:29 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря Ви!

Дали случайно има някой съфорумец от/или около Варна, който да е с газов инжекцион? Тъй като искам да монтирам такъв (поради икономически причини) и ще ми е много полезно да хвърля един поглед, как е изпълнен. Най-вече, място за пробиване на колекторите и място на изпарителя са ми интересни.
Също изчетох доста теми по въпроса и не успях да определя марка фаворит, май всичко опира до читави монтаж и настройки?

п.п. Заден аморт. самонивелиращ беше заменен с такъв втора ръка (че смяна на всичко отзад щеше да изяде газовата уретба). Разстоянието до калника се промени с около 6-7см и се изравни с другата страна :bow:

Пон Сеп 12, 2016 5:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 636
Автомобил: Outback 2.5AT'03 ; Forester 2.5XT;
Телефон: 0885022272
Рейтинг: 514
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
[quote="sixsixone"]Благодаря Ви!

Също изчетох доста теми по въпроса и не успях да определя марка фаворит, май всичко опира до читави монтаж и настройки?

Именно..всяко газово си има и преимущества и недостатъци спрямо другите , но е най-важно качеството на монтажа, възможността за настройки и не на последно място ,колко му работи главата на "настройчика"....Обърни се към Ивайло Цочев, след като си от Варна ...има и тема

Вто Сеп 13, 2016 7:09 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Може би, не се изразих правилно, не търся монтьор/газаджия, а просто поглед в двигателния отсек на автомобил Субару, за да съм 100%, че съм избрал максимално добрите места за съответните компоненти.

В крайна сметка, ако много ме домързи може и да ползвам услугите на г-н Цочев ;)

Надявам се все пак някой да откликне скоро

Вто Сеп 13, 2016 11:37 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
http://sixsixone.snimka.bg/automobiles/subaru.925467.37416768

Колеги, от къде си купувате такива крушки? (Проверих на 2 места и нямаха, не са и зареждали такива, до сега)
Лошото е, че и магазина на Субару, който знаех, вече не е там...

Нед Сеп 18, 2016 12:15 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема