Отговори на тема стр <  1, 2, 3
 Размер на джанта за Outback 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 218
Автомобил: Subaru Outback 2.5 AT 2002
Рейтинг: 245
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ако предните дискове са ти 294мм няма да влзенат.Пробвал съм на Outback 2002 15" джанти и дърво,опират в апаратите.Иначе гумите са точния размер отговаря на 215/60 16 и 215/55 17.

Вто Сеп 13, 2016 8:32 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 179
Автомобил: Outback 3.0 H6 2004 + Vialle LPi
Рейтинг: 68
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Не съм сигурен колко са, но колата е Outback H6, така че предполагам са най-големите за модела - ако това са 294мм. Иначе четох по чуждите форуми, че Forester Steel Wheels не пасвали на Outback 4 Gen - нямам идея тогава защо ми ги дадоха тия джанти/гуми с колата и откъде са изкопани... евентуално ако накладките са по-изтънели може би са пасвали? Така или иначе тия дни може да сваля едната джанта и да пробвам да ги напасна отпред - тогава ще се разбере със сигурност :).

Вто Сеп 13, 2016 8:59 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 27
Автомобил: Subaru Outback 3.0 2007
Рейтинг: 87
Отговори с цитат
Знам, че това е до стила на каране и за всеки влак си има пътници, но за мен дори да ставаха 15 джанта на B13 H6 е безумие ако ще излиза на шосето. А ако няма да излиза, защо тази кола? Нямаш просвета, за да уползотвориш тези гуми в условията за които са направени. Цена, разход, стабилност, сцепление - всичко е по-лошо на толкова висока гума.

Пак казвам това е моето мнение, което е изцяло зависимо от условията, в които ще експлоатираш автомобила.
 1

Пет Сеп 16, 2016 2:51 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 179
Автомобил: Outback 3.0 H6 2004 + Vialle LPi
Рейтинг: 68
Отговори с цитат
Ами имам джантите, а и са с гуми.. единия чифт са от 2015, така че щях да взема още 1 чифт същите и да съм ОК за зимата. Днес пробвах да ги сложа - не стават, опира в апарата при въртене, предполагам са ползвани с някакъв фланец, но не знам струва ли си да слагам фланци... най-вероятно ще гледам да ги продам и да си взема някакви 16-ки за зимата.

Пет Сеп 16, 2016 5:18 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2, 3