Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Протектор за багажник Outback '04 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 179
Автомобил: Outback 3.0 H6 2004 + Vialle LPi
Рейтинг: 68
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравейте,

Търся да закупя протектор за багажника на Subaru Outback 2004. Заинтересован съм само в OEM части - било то гумена стелка за пода или от тези разлистващите се, където покриват и страниците/задните седалки. Ако никой не предлага, ще съм благодарен и на информация от къде мога да ги закупя в България, че доставката е малко скъпа от Англия. Да поясня, че закупих варианта, който се предлага в БГ сайтовете от Rezaw Plast но не ми харесва нито как пасва, нито материала, от който е направен.

Поздрави.

Чет Сеп 22, 2016 12:30 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 790
Автомобил: VA STI
Рейтинг: 563
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега продава втора въка леген тук.
subaruparts.bg и oemjapanparts.com са твоите магазини за части, а иначе доставката от Англия е ~2,50лв/1кг., колко пък толкоз да е скъпа ...

Чет Сеп 22, 2016 1:16 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 179
Автомобил: Outback 3.0 H6 2004 + Vialle LPi
Рейтинг: 68
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ами намерих само няколко, и имаха доставка от рода на 10+ паунда само до Англия :) от там още ще се плати и до София, после еконт до Стара Загора - транспорта ще стане бая :). Мерси за включването, спомням си, че бях гледал такъв протектор из форума, но не можах да намеря темата - точно тази, която посочи горе е - ще пиша на колегата.

П.П. - вече не търся, темата може да бъде изтрита/заключена.

Чет Сеп 22, 2016 3:20 pm
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.