Отговори на тема
 ЗАДНИ АМОВЕ И ПРУЖИНИ ФОРЕСТЪР 2001 ТУРБО 
Автор Съобщение

Постове: 41
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги ! Предстой ми смяна на задни амове и от форума разбрах, че по-евтиният вариант е да се сложат амове KYB + други пружини (различни от оригиналните) за да не висне задницата. Може ли някои да ми даде каталожните номера на съответните пружни които трябв да се вземат ? Амове намерих: Заден десен газов амортисьор KYB #MT030267 и Заден ляв газов амортисьор KYB #MT030268. Моля тези които са минали по този път да споделят за да бъда сигурен какво купувам. Колата е форестър сф5 2001г турбо. Благодаря !

Чет Сеп 29, 2016 12:26 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 399
Автомобил: subaru forester s-turbo
Телефон: 0888959253
Рейтинг: 220
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ами вземи си и пружини Каяба комплект . Те ги водят усилени , щото са по-дебели 15-16 мм. Аз ги взех от склад комплект за около 400-420 лв. Може би е малко по-твърда возията ( не мога да определя щото моите бяха заминали ) заради усилените пружини , но задницата се одърви :D и влезе в нормите . И да не забравиш ударни тампони , щото сигурно са си утишли твоите . Съветвам те да не хвърляш една камара пари за " оригинални " ударни . Вземи си от Голф 3 задни . Накъсяваш ги колкото трябва и разпробиваш отвора за стеблото , щото на Гоуфу е по-малък отвора . Това става при стругар с подострена тънкостена тръба ( отвътре ) мисля 22 мм. трябва да е , че бургията повлича полиоретана и нестава . Двата ударни на Монрое за 15 лв. комлект . Дано съм бил полезен .
 2

Чет Сеп 29, 2016 4:13 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 351
Рейтинг: 151
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Да не отварям нова тема - има ли подсилени задни амортисьори за фори 2003 125к.с?

Чет Сеп 29, 2016 8:25 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря за инфото ..... надявам се накрая колата да не е с виснала задница :D

Пет Сеп 30, 2016 9:32 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
marian_de написа:
Ами вземи си и пружини Каяба комплект . Те ги водят усилени , щото са по-дебели 15-16 мм. Аз ги взех от склад комплект за около 400-420 лв. Може би е малко по-твърда возията ( не мога да определя щото моите бяха заминали ) заради усилените пружини , но задницата се одърви :D и влезе в нормите . И да не забравиш ударни тампони , щото сигурно са си утишли твоите . Съветвам те да не хвърляш една камара пари за " оригинални " ударни . Вземи си от Голф 3 задни . Накъсяваш ги колкото трябва и разпробиваш отвора за стеблото , щото на Гоуфу е по-малък отвора . Това става при стругар с подострена тънкостена тръба ( отвътре ) мисля 22 мм. трябва да е , че бургията повлича полиоретана и нестава . Двата ударни на Монрое за 15 лв. комлект . Дано съм бил полезен .

Колега амовете+пружините ли си ги взел за 420 защото аз търся и никои не ги предлага комплект а по отделно и затова ме е страх да не взема пружини като оригиналните и да висне задника.

Пет Сеп 30, 2016 1:51 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 399
Автомобил: subaru forester s-turbo
Телефон: 0888959253
Рейтинг: 220
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Имаш ЛС , колега . Да не стане реклама .

Пет Сеп 30, 2016 7:25 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема