Здравейте колеги, дойде време да продам верния форко, за да си купя Аутбек.Екстри:
Автопилот
Ел стъкла и огледала
Обогрев на седалките
Бавни скорости
Подгрев на предното и задното стъкло
Панорамен шибидах
Халогени
ABS
Теглич
Гражданска платена наведнъж до 06.2017
Прегелед до 06.2017
Колата я купих 2013 , на километража пишеше 83000 км.
От тогава грубо съм правил следните интервенции по нея.
83500 Пълно обслужване( Пистови,ангренажни ремъци ,масла скорости диференциал и филтри и преден десен лагер на главина)
86000 Монтаж на ГИ Романо при Ленков с бутилка на мястото на резервната и зареждачка до тая на резервоара ( Първоначално правеше магарии, но след реглажа направен от PradaBG не съм имал никакви ядове, регистрирана е в кат като Bifuel с техническия преглед минава и прегледа на газовата)
87000 Смяна на задни пружини с усилени каяба ( малко беше виснала след монтажа на газовата)
110000 Смяна на свещи и кабели, предни накладки, спирачна течност и реглаж на клапани
130000 Пълно сервизно обслужване при DIDO Garage ( Ангренаж, Масла, филтри, антифриз)
130000 Сменени задни амортисьори с Каяба
07.2016 сменен акумулатор с Bosh Silver с гаранция 2 год
Отделно на всеки 10000 км се обслужват редовните масла и филтри
Това лято затъмних и задните прозорци, че много печеше на кучето

)
Колата има забележка на задната дясн броня ( спукана е )
Към колата давам два комплекта гуми с Джанти 205/70/15
Зимни Генерал ДОТ 2013 на стоманени джанти
Летни Dunlop Grandtrek AT3 ДОТ 2015 на лети джанти ( Малко шумни, но прекрасни на кал

)))
Колата ме е возила много по България, Европа и Балканите без да ми прави каквито и да е проблеми

Има сили за още много обиколки ( Обещал съм и да я водя до Италия, но се надявам следващия собственик да изпълни обещанието)
Цена: 5499 BGNТелефон За контакт :0884377209 МиткоИзвинявам се но в момента нямам снимки на интериора на колата в добро състояние е без изхабено и скъсано.
Утре ще я поизчистя вътре и ще я снимам.
Ако имате въпроси звънкайте ще преговаряме нещо

)