Отговори на тема
 Права тръба или (Straight Pipe) 
Автор Съобщение

Постове: 23
Автомобил: Subaru Legacy 2.5 Limited
Телефон: 0894358646
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги отварям тази тема защото не намерих подобна.Изкам да ви попитам дали някой е правил следното нещо (права тръба ) става въпрос за генерацията на колата.Цялата ми идея е да изкарам крайното гърне и да удължа генерацията с права тръба за по добър звук (Спортен) нещо като този клип https://www.youtube.com/watch?v=9tF_TuT ... 62t1h9zi-p .Звукът е уникален, на колата е инсталирана цяла генерация от колекторите до края.Дали би се получил подобен ефект ако се махне крайното гърне и се удължи с тръба.Става въпрос за Легаси 2.5 (156).Като цяло искам така да модифицирам тръбата че да мога да я свалям лесно за да мога да връщам оригиналното гърне като ми се надуе главата.

Пет Окт 07, 2016 7:05 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 255
Автомобил: Legacy III '99 SW 2.5L 156bhp AT
Телефон: 0885078788
Рейтинг: 45
От звездите одобренОт звездите одобрен
Отговори с цитат
Звучи като разгонен тасманийски дявол :D

Отиди и се консултирай с хората от КРАФТ на Цветан Лазаров. ;)

Сря Окт 12, 2016 1:18 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 23
Автомобил: Subaru Legacy 2.5 Limited
Телефон: 0894358646
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Имам Развитие по темата скоро ще пустна клип за да добиете представа за звука (Уникален е )

Чет Окт 13, 2016 6:02 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1886
Автомобил: Impreza3.3 Impreza H6T Subaru SVX
Рейтинг: 622
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
За уникалността сме сигурни, че е така. Едва ли има друго Субару звучало като твото. На този 2.5 колектора му е с много изравнени хедъри и звука на турбо боксер е далеч от него. Единствено Легаси 1-ва генерация има най- готиния колектор, който е направен точно с тази цел да звучи с якия RUMBLE.
Моята Импреза също е с права тръба с проходно гърне, но е с равни дължини на колектора и звука е ужасен.
Мен ми харесва, защото е уникален :D

Чет Окт 13, 2016 7:40 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
Отговори на тема