martin7937 написа:
Сега си прочетох писанията, ама то големи глупости съм писал, чак се чудя как си ме разбрал. Така и не разбрах защо в този форум човек не може да си едитва мненията като минат 30 минути.
Днес попаднах на тези клипове, първо на единия, а след това и на другия. Имах спокоен ден в офиса и ми остана време да почопля. Иначе полза да се скатавам няма, просто сме се разминали.
Имам два комплекта полуоски - моите, които са на колата и с които нямам проблеми, проверявани са и в сервиз в Пловдив за рециклиране на карета. И друг, който си купих наскоро - пак минаха през въпросния сервиз, само дето са от кола на под 100к и определено ще запазя за себе си, а настоящите потеглят към пазара.
Не намирам нишо глупаво в написаното, но както и да е тресенето почна преди 3 години, следбедна смяна зимни летни гуми, тогава реших, че летните са проблема, но смених какво ли не, без карета и тампони отпред и си го има, но не постоянно, а чат пат, като със зимните гуми е осезаемо по слабо, ще го хвана накрая, пи метода на изключването, на 15 годишна кола което и да смениш не е загуба и му е време дет се вика.
Sent from my C6902 using Tapatalk