Отговори на тема стр <  1, 2
 Outback 2004 съвместимост на двигателите 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 581
Автомобил: Forester 2,5 ХТ
Телефон: 0885000003
Рейтинг: 116
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Бека е купен от мен опитвам се да бъда максимално полезен.Не съм скрил нито една подробност от манипулациите по автомобила.Преди покупката колата беше прегледана щателно от механици на колегата.Но ето ,че поради някаква причина мотора е счупен не се смятам по никъкъв начин за виновен за случилото се но все пак съм склонен да съдействам с каквото мога.

Сря Окт 19, 2016 11:49 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 14
Автомобил: outback3
Рейтинг: 36
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Някой от колегите поиска да Ви държа в течение на темата и конкретния случай.Е имаме факт ,който дава обяснение на случилото се с иначе здравия двигател на 80 000 км. Днес при оглед на мотора("изтропалия") се видя ,че блока на мястото където се отваря е лепен с черен силикон.Фабрично излизат със сив на цвят такъв.Тоест блока е отварян за нещо.Това е факт.От тук нататък дали продавача е знаел или не мога да коментирам.Той се свърза преди два дни с мен да ми предложи някакъв вариант.Аз в момента съм в процедура на разваляне на сделката и възстановяване на сумата.Оказа се ,че съм в правото си да претендирам подобно нещо.
Все пак той не губи почти нищо.

Чет Окт 20, 2016 12:45 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Относно силикона след 2000г.агрегатите излизат с черен силикон на блока и сив на периферията.

Нед Окт 23, 2016 12:02 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 14
Автомобил: outback3
Рейтинг: 36
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Здравейте,отново.Понеже темата ,която отворих " съвместимост на двигателите" се измести доста, искам да внеса последни уточнения за двигателя,отварянето му преди покупката и съмненията ми за покупката и продавача след повредения двигател.
Според човека ,който го демонтира двигателя не е отварян.Състоянието му (или това ,което е останало от него)е отговарящо на километрите за които е обявен.С две думи нещата са такива каквито Дарин беше казал.Тук е момента да се извиня на човека ,ако по някакъв начин съм го засегнал или компрометирал,което не съм искал да правя без да имам доказателства.Със силикона просто ме бяха заблудили други хора,но се оказа ,че е така.В момента сме в контакт с него и той се опитва да ми съдейства с намирането на двигател.Пак повтарям ,че не намирам вина в него за случилото се с този мотор.С това изчерпвам темата.
 36

Нед Ное 06, 2016 5:30 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Радвам се ,че купувача е изяснил причината за проблема който възникна.При мен винаги всичко е подплатено с качество и коректност.Дано за напред да не се случват повече такива неща.Ще се постарая да бъда максимално полезен на Людмил относно решаването на проблема.

Пон Ное 07, 2016 10:26 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2