Отговори на тема
 Висящ Лагер Форестър 2008 
Автор Съобщение

Постове: 37
Автомобил: subaru forester 2.0 2008
Рейтинг: 35
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Преди време бях писал тема че при движение се чува един жужащ звук който очевидно е нещо свързано с трансмисията, и според майстора този шум е от висящият лагер на кардана.До колкото съм чувал , такъв лагер отделно като резервна част не се предлагал а вървял заедно с кардана , но там цената е сериозна.Ако някой се е сблъсквал с този проблем,ще съм благодарен на информация , какви варианти са възможни и има ли все пак вероятност да се смени само лагера.Просто е невероятно ,че трябва да сменям целият кардан заради един лагер.

Съб Окт 22, 2016 10:51 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 955
Автомобил: Subaru Outback, MT
Рейтинг: 443
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
С каква скоростна кутия си?

Нед Окт 23, 2016 9:05 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 98
Автомобил: subaru outback 2.5 AT
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Аз моят го пратих в Кубрат смениха ми и каре кръстачка направиха и балабс . по спомен ми излезе към 90 лв

Нед Окт 23, 2016 9:09 am
Върнете се в началото
Профил

От звездите одобрен
Отговори с цитат
Колега,с петстепена ръчна скоростна кутия е .Има и. лост за бавни скорости,те всички с ръчни са така.

Нед Окт 23, 2016 10:16 am
Върнете се в началото
Профил

От звездите одобрен
Отговори с цитат
Коя е тази фирма в Кубрат,и дали те ще ми сменят с тяхна резервна част или аз трябва да си осигоря лагера.

Нед Окт 23, 2016 10:19 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 955
Автомобил: Subaru Outback, MT
Рейтинг: 443
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Max4 написа:
Колега,с петстепена ръчна скоростна кутия е .Има и. лост за бавни скорости,те всички с ръчни са така.

А твоя майстор как я слуша? Слушалки? В час ли е със Субару? Според мен едва ли е висящия лагер на кардана, по скоро са лагерите в опашката на кутията. Като спече виско муфата, прецакват се и лагерите в опашката. Не си писал от къде си, за да те насочим към някой разбиращ. Да не стане после, сменихме висящия лагер, ама жуженето си остана...

Нед Окт 23, 2016 1:40 pm
Върнете се в началото
Профил

От звездите одобрен
Отговори с цитат
От Русе съм.Виското го рециклирахме и смених съч
меният лагер към него плюс двата ролкови конусни лагера на двата вала към виското и шумът си остана.Въртяхме я на платформа и казаха ,че шума идвал от висящият лагер.Ще пробвам и второ мнение за по сигурно.

Нед Окт 23, 2016 2:32 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема