Здравейте колеги!
Първо ще се извиня на админ-ите,ако тази тема не е за тук ...моля преместете я или я изтрийте!
Живея в Шотландия от няколко години,преди три години си купих Импреса 2.0 GX,нищо не разбирах,а и сега не мога да кажа че знам много за тези невероятни коли.Колкото повече чета тук,толкова по незнаещ се чуствам
Както и да е ....след като я карах почти две години,я продадох...чакахме второ дете и както се сещате не беше типичната семейна кола.Искам само да ви кажа,че за времето през което я имах...се влюбих в марката Субару и всички вие знаете какво има в предвид
Зарекох се,че ще си купя някой ден кола със малко повече кончета под капака(без значение ,че тук парите за застраховки данъци и т.н. са доста сериозни)....и ето ме отново в семейството от вече три седмици
Търсих нещо подобно доста време ,а и да си призная когато отидох да я гледам...не смятах че ще я купя

,нооооо се ми останаха очите в нея.Та да си дойдем на думата,купих я от дилър който не гледаше на нея със очите,които аз я гледах,взех я със един кашон пълен с фактури със всичко,което е вложено като пари и труд по тази кола...пълна сервизна история.
Намерих адреса и номера на собственика и естествено му звъннах

поговорихме си доста за колата и се оказа,че той също е болен от същата болест като всички нас
Колата е с монтирана Продрайв изпускателна система,ремапната е и в момента 280к.с.
Ремап-ът е правен в тунинг сервиз,за мой късмет близо до мен,от човек който е един от най-добрите в цяла Великобритания.
Чакам в момента за свободна дата,да му я закарам и да направя една диагностика и динотест.
Ще кача няколко снимки на и на старата.Надявам,че ще я харесате и ще ви радва така,като аз се радвам на хубавиците в този форум
Колеги имам много да уча,така че моля пишете на какво трябва да обърна внимание.Искам да карам тази кола доката аз й омръзна,защото тя няма да ми омръзне
П.П.Жена ми вече я мрази,каза ми че прекарвам повече време с колата