Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Филтри за купе - след кои години го има? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 353
Автомобил: Субару Легаси 2,2 1996; Аутбек 2,5
Рейтинг: 16
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Интересува ме след кои години се слагат филтри на купетата, които спират миризмите отвън на пушеци, особено зад някой камион? Мислех, че моята има, ама тцъ. Ако някога доживея да си взема още една, това може да е от значение.

Сря Ное 02, 2016 9:57 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1179
Автомобил: Subaru Forester XT
Рейтинг: 706
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Няма такъв филтър, който спира миризмите :) Фини частици да, но миризми.. само активните филтри, а там отиваме на друг клас автомобили. Просто си пускам вътрешната циркулация дори като минавам през прах.

Сря Ное 02, 2016 10:12 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 353
Автомобил: Субару Легаси 2,2 1996; Аутбек 2,5
Рейтинг: 16
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Е знам, че има такъв филтър за купе, реших, че и миризмите спира, явно само по-едри частици, а другото съм си го изфантазирал. То и аз пускам на вътрешна циркулация, ама понякога се усеща, вчера ми замириса на цигари, привсе че отвън миришеше на кюмюр, явно грешен превод е станал.

Сря Ное 02, 2016 12:22 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема