Отговори на тема
 навигация аутбек 
Автор Съобщение

Постове: 6
Телефон: 0878483148
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, имам познат в Нова Зеландия , който си е купил аутбек 2004г Н6. Има проблем с навигацията, която е на японски и иска да я промени на английски. Ако някой може да помогне ще му спестим доста пари.
Иначе да си поставя и моето питане.Много ми харесва аутбек 2007-2008 фейслифтовия. Интересуваме колко често(на какъв пробег ) дефектират гарнитурите на главите. Кой мотор е за предпочитане 2.5 или 3 литровия. и голяма ли е разликата между скоростните кутии ,по-малкия мотор има бавни ,което лично на мен много ми се нрави.

Нед Ное 06, 2016 6:13 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 44
Автомобил: Субару Аутбак 2005 H6
Рейтинг: 22
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Иване , Иване...На твоето питане, отговорите са поместени поне на стотина страници тук.
Четене му е майката. И ако все пак го направиш, освен че няма да си толкова :-~ ,ще научиш много .
:beer:

Нед Ное 06, 2016 11:22 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 6
Телефон: 0878483148
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Най-големия проблем на форумите ! Ще трябва да изчетеш 20 теми , в които само един от написалите мнение е в час какво пише. Ще разгледам. Топло посрещане, поздрави.

Сря Ное 09, 2016 5:44 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 659
Автомобил: VAZ 21023,OB 05MY 2,5i
Рейтинг: 57
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
По скоро да потърси из австралийските форуми. Тук се карат предимно европейки и американки.

А за твоето питане си иска четене, без да се обиждаш но не става с 4 изречения.
viewtopic.php?f=5&t=22301

Сря Ное 09, 2016 6:30 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2448
Автомобил: STI
Телефон: 0886119703
Рейтинг: 729
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
ivanblg написа:
Най-големия проблем на форумите ! Ще трябва да изчетеш 20 теми , в които само един от написалите мнение е в час какво пише. Ще разгледам. Топло посрещане, поздрави.

Колега ,тук в този Форум не е така,специално за всички новобранци и задаващи едни ,и същи въпроси има тема ,,Пътеводител за новодошли и често задавани въпроси.След лек преглед ще разбереш колко е мъдра темата ,а после когато опознаеш колегите ще разбереш ,че тук цари приятелска обстановка и в спорове се раждат верните отговори които ще прочетеш наготово. :beer:

Сря Ное 09, 2016 7:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема