Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Продавам си колата - Легаси седан 2005 3.0 H6 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 39
Автомобил: Legacy '05 седан H6
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
180 000 км, всички екстри за модела.
Цена за форума - 9000лв.

Колата е напълно обслужена и готова за каране.
Поддържана е при Краси в Субару ленд.

Контакти на л.с или 0888 010 565

Прикачени файлове:
p5.jpg
p5.jpg [ 545.49 KiB | Прегледано 2373 пъти ]
p4.jpg
p4.jpg [ 586.41 KiB | Прегледано 2373 пъти ]
p3.jpg
p3.jpg [ 580.61 KiB | Прегледано 2373 пъти ]
p2.jpg
p2.jpg [ 557.94 KiB | Прегледано 2373 пъти ]
p1.jpg
p1.jpg [ 729.04 KiB | Прегледано 2373 пъти ]
Вто Дек 06, 2016 4:06 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 855
Автомобил: Subaru Outback B14 3.6
Рейтинг: 578
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега, покажи малко снимки на салона - седалки, тапети на врати.

Вто Дек 06, 2016 4:20 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Ще, ще, ама като ми остане време да я закарам да я измият отвътре :)

kerekovski написа:
Колега, покажи малко снимки на салона - седалки, тапети на врати.

Вто Дек 06, 2016 4:23 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 36
Автомобил: Subaru OUTBACK 2005 2.5 MT
Рейтинг: 4
Нов фен
Отговори с цитат
Дай малко инфо какво има, какво няма, какво си и правил , сменял...защо я продаваш...и снимки де но за тях си занеш ;) :beer: :good:

Сря Дек 07, 2016 12:40 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2115
Автомобил: Subaru legacy 2,5 АТ 01GX limited
Рейтинг: 384
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
pfenix написа:
Дай малко инфо какво има, какво няма, какво си и правил , сменял...защо я продаваш...и снимки де но за тях си занеш ;) :beer: :good:

ROFL защо я продаваш и пазиш ли си фактурите от ремонтите са ми двата любими въпроса , които всички мнителни субару купувачи обичат да задават и чакат задълбочен и отговорен отговор, който разбира се подлагат на съмнение :D

Мили купувачи , никой не е длъжен да ви се обяснява защо иска да си продава колата и вие да сте в ролята на съдник дали може или не , ако колата е прецакана , наясно сте никой няма да ви го каже ей така .
Фактурите пък също никой не е длъжен да си пази заради вас , защото вие нито ги усребрявате нито сте данъчни да ги проверявате , а и в повечето случаи частите са купувани с отстъпки и без никакви счетоводни документи, така че малко повече усещане и такт във въпросите ви няма да са излишни, ку мъ разбирате начи ;) .

Нищо конкретно към тебе бъдещ колега , но си поредния, който пита защо си продаваш колата. :D

Сря Дек 07, 2016 8:23 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Продавам я, защото си купих друга.
Да, пазят се всички фактури от Краси, най-вече защото колата се води на фирма.
Последно, преди 3 месеца съм сменял ролка и обтегач на външния ремък.
Краси има досиета на всички коли при него.

Сря Дек 07, 2016 9:52 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 36
Автомобил: Subaru OUTBACK 2005 2.5 MT
Рейтинг: 4
Нов фен
Отговори с цитат
quietriot написа:
pfenix написа:

ROFL защо я продаваш и пазиш ли си фактурите от ремонтите са ми двата любими въпроса , които всички мнителни субару купувачи обичат да задават и чакат задълбочен и отговорен отговор, който разбира се подлагат на съмнение :D

Мили купувачи , никой не е длъжен да ви се обяснява защо иска да си продава колата и вие да сте в ролята на съдник дали може или не , ако колата е прецакана , наясно сте никой няма да ви го каже ей така .
Фактурите пък също никой не е длъжен да си пази заради вас , защото вие нито ги усребрявате нито сте данъчни да ги проверявате , а и в повечето случаи частите са купувани с отстъпки и без никакви счетоводни документи, така че малко повече усещане и такт във въпросите ви няма да са излишни, ку мъ разбирате начи ;) .

Нищо конкретно към тебе бъдещ колега , но си поредния, който пита защо си продаваш колата. :D

Въпросите ми са съвсем адекватни според мен, все пак не купувам тостер за 2 лв от мол Богоров. НЕ СЪМ питал за фактури и ДА - това е неадекватен въпрос, който НЕ съм задал! ;) Относно какво е сменил - естествено, че ме интересува - частите за суби не за като за гореспоменатия миксер по 50 стотинки парчето и човек трябва да си прави сметката до колкото е възможно. Не очаквам да ми каже, че след 500км ще блокира двигателя но много съвестни съфорумци честно си пишат какво "потропва" и какво "почуква" и какво ще трябва да се сменя скоро. По въпроса - "защо я продава" - чисто любопитство. Обокновенно хубавите коли трудно ги продават освен ако не ги сменят за по - нови или по - читави. Това, че питам не задължава човека да ми отговори - Благодаря за отговора впрочем ;) Мен са ме учили - "Ако не знаеш - питай, ако не можеш - ходи си!" И затова питам. Ако съм наранил нечии чувства с въпросите си искрено се извинявам, те са с опознавателна цел. :beer:
 4

Чет Дек 08, 2016 12:57 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2115
Автомобил: Subaru legacy 2,5 АТ 01GX limited
Рейтинг: 384
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Написах че не към теб коментара ;-) а е генерален.

Изпратено от моят C6902 с помощта на Tapatalk

Чет Дек 08, 2016 4:52 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 13
Автомобил: Legacy H6 3.0 AT `04
Нов фен
Отговори с цитат
Здравей колега,
Продава ли се все още автомобила?

Сря Яну 11, 2017 10:28 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 35
Автомобил: Subaru Legacy 2.0 MT
Нов фен
Отговори с цитат
quietriot написа:
pfenix написа:

Това пък съвсем не е вярно, в частта за фактурите. Относно "защо се продава колата", действително въпроса е глупав и освен глупав отговор друго трудно може да се очаква. Но когато се споманават някакви баснословни ремонти (не коркретизирам тази обява), за сменени хиляди неща, е съвсем друго, когато са подкрепени с доказателство? Да не говорим, че в някои случаи, т.нар. "фактури" вършат работа и на гаранционна карта, тогава пък хептен собственика не пази фактурите заради купувачите, а заради себе си и също е нормално да ги има.

Пон Яну 16, 2017 11:54 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Продадена

Вто Яну 17, 2017 1:16 pm
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.