Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)?
| Автор |
Съобщение |
|
Vmax
|
|
И от коя автокъща си купи читава кола?
|
|
|
|
| Нед Яну 08, 2017 8:42 pm |
|
|
|
misho_skul
Автомобил: Outback 3.0 H6 2007
Рейтинг: 0
|
Vmax написа: И от коя автокъща си купи читава кола? Няма да кажа, защото ще се счете за реклама  Имам 3 мотора, купувани от хора. Предната ми кола беше по схемата "наш човек в автокъща". Сега взех от автокъща, както и доста мои приятели си купиха от автокъщи коли. Да не разказвам за един от тях, който си взе "уникалното" Ауди от човек, което на 2та седмица му изхвърли маслото през ауспуха. Според мен всичко е въпрос на качествена преценка и добра информираност от страна на купувача... а и малко късмет.
|
|
Последна промяна misho_skul на Нед Яну 08, 2017 8:55 pm, променена общо 1 път
|
|
| Нед Яну 08, 2017 8:52 pm |
|
|
|
Vmax
|
|
Преценката кое е реклама или не е на модераторският екип.
Посочи коя е автокъщата, за да застанеш зад твърдението си че има вариант за читава кола - на доста кандидат-колеги ще им е от полза подобна информация.
|
|
|
|
| Нед Яну 08, 2017 8:54 pm |
|
|
|
misho_skul
Автомобил: Outback 3.0 H6 2007
|
Vmax написа: Преценката кое е реклама или не е на модераторският екип.
Посочи коя е автокъщата, за да застанеш зад твърдението си че има вариант за читава кола - на доста кандидат-колеги ще им е от полза подобна информация. От къщата на Ляпчев, в Младост. Колата беше с изключително запазен салон и видимо състояние. Тестовете в СубаруЛенд потвърдиха същото и за двигател, ходова част и липсата на ръжда. Съдействаха ми за КАТ, а и продавача ми смени за негова сметка изгорял габарит. Дали ще се окаже качествена или не, времето ще покаже.
|
|
|
|
| Нед Яну 08, 2017 9:02 pm |
|
|
|
Vmax
|
|
Искренно се надявам да си попаднал на читава кола.
Моят Форестър е от там, макар и не аз да съм го купувал, но се наложи ремонт на двг. Колата си е на реалните километри, с много запазен салон, но с двг за ремонт. За мен не беше драма, защото е тунинг проект, а и колегата от който го купих беше обслужил доста неща и то грамотно при Краси.
Миналата година Октомври - Ноември търсих кола и гледах там 3 Легаси спек Б + един Аутбек 2006-7 3.0л Легаситата бяха с изгърмели централни дифове, а уж едното беше на 70 000км, а Аутбека беше в състояние в което не бих седнал в него...
За момента ти си единственият с положителен отзив за тях, дано така и да останеш във времето.
|
|
|
|
| Нед Яну 08, 2017 9:16 pm |
|
|
|
RASHEV
Регистриран на: Сря Дек 15, 2010 7:22 pm Постове: 420 Местоположение: София
Автомобил: SUBARU outback AWD 2,5 2010
Телефон: 0888 609 755
Рейтинг: 39
|
misho_skul написа: Vmax написа: Преценката кое е реклама или не е на модераторският екип.
Посочи коя е автокъщата, за да застанеш зад твърдението си че има вариант за читава кола - на доста кандидат-колеги ще им е от полза подобна информация. От къщата на Ляпчев, в Младост. Колата беше с изключително запазен салон и видимо състояние. Тестовете в СубаруЛенд потвърдиха същото и за двигател, ходова част и липсата на ръжда. Съдействаха ми за КАТ, а и продавача ми смени за негова сметка изгорял габарит. Дали ще се окаже качествена или не, времето ще покаже. Собственика на автокъщата е Иван внася от Швейцария проверени и заделени за него коли от сервиз на Субару,моята я купих от автокъща в Горубляне зад газ станцията при "У" -образното кръстовище, момчетата бяха много точни и акуратни.
|
|
|
|
| Пон Яну 09, 2017 9:25 pm |
|
|
|
xargs
Регистриран на: Вто Авг 05, 2014 4:23 pm Постове: 264 Местоположение: София
Автомобил: Outback 3.0 2006
Рейтинг: 238     
|
Аз не съм толкова категоричен като Vmax по-отношение на автокъщите - намират се, но с много гледане. Специално то AWDCars, не мога да кажа че бях впечатлен - май с Vmax сме гледали едни и същи коли, та може и затова да са ни еднакви впечатленията. Както и да, ако сега търся такава кола, бих ги огледал, нищо че предните са били гадни. Може пък този път да има някое скрито съкровище 
|
|
|
|
| Пон Яну 09, 2017 9:36 pm |
|
|
|
Vmax
|
xargs написа: Аз не съм толкова категоричен като Vmax по-отношение на автокъщите - намират се, но с много гледане. Специално то AWDCars, не мога да кажа че бях впечатлен - май с Vmax сме гледали едни и същи коли, та може и затова да са ни еднакви впечатленията. Както и да, ако сега търся такава кола, бих ги огледал, нищо че предните са били гадни. Може пък този път да има някое скрито съкровище  Тия двете ме издразниха, защото като хвана някой да ме лъже и то нагло, просто го зачерквам като опция за каквото и да е. Ако не греша и на Валадарес му бяха спретнали сапунка уж с кола на 160хкм, а тя се оказа на 300+ Сигурно има шанс човек да не попадне на къса клечка... Човек като тръгне да търси кола, избора се оказва много ограничен, особено за Субару - аз така и не намерих.
|
|
|
|
| Пон Яну 09, 2017 9:55 pm |
|
|
|
sofuserbg
|
|
| Вто Яну 10, 2017 5:54 pm |
|
|
|
jrussev
Регистриран на: Чет Ное 24, 2016 12:44 pm Постове: 8 Местоположение: Варна
Автомобил: Outback 2.5 АТ 2003
Рейтинг: 24
|
|
| Сря Яну 11, 2017 1:02 pm |
|
|
|
lovetz
Автомобил: Субару Аутбак 2005 H6
Рейтинг: 22
|
Кожен салон 
|
|
|
|
| Сря Яну 11, 2017 1:44 pm |
|
|
|
shavo
Регистриран на: Сря Мар 11, 2015 11:18 am Постове: 75 Местоположение: Габрово
Автомобил: KIA Sportage 1.6T AWD GT,A6 3.0TDI
Рейтинг: 50 
|
Салона е кожен, моя е същия. Обърната кожа, алкантра, велур или като там му се казва...... 
|
|
|
|
| Сря Яну 11, 2017 10:45 pm |
|
|
|
jrussev
Регистриран на: Чет Ное 24, 2016 12:44 pm Постове: 8 Местоположение: Варна
Автомобил: Outback 2.5 АТ 2003
Рейтинг: 24
|
Да, така е. След два-три телефонни разговора и допълнителни снимки, ситуацията изглежда обещаващо  Ако някой е виждал колата или знае нещо, за човека продаващ я (Радостин Георгиев), ще съм мнооого благодарен да сподели информация. След проверка в гугъл по номера излезе, че телефона за контакт е същия, както на този магазин за авточасти: https://avto-chasti.alle.bg/Някой може да има наблюдения за коректност 
|
|
|
|
| Чет Яну 12, 2017 2:02 pm |
|
|
|
giovanisapone
Регистриран на: Пет Яну 13, 2017 9:59 pm Постове: 9 Местоположение: Добрич
Автомобил: Toyota Land Cruiser
Телефон: 0888457358
|
|
| Нед Яну 15, 2017 10:26 pm |
|
|
|
ico_tech
|

Малко инфо за този търговец: - доста дръпнати момчета. Информация от тях не чакай. Трябва да отидеш с човек, който е запознат със Субару и той да я огледа на място. Сервиза който ползват се намира на около км надолу по Ляпчев и общо взето можеш да огледаш колата отдолу. Колите като цяло са ОК (визирам само Субару в салона), но винаги се спестява инфо ако може. - не очаквай сериозна отстъпка, освен ако не откриете проблем и то съществен. - тест на колата лично от тебе не е възможен (поне при мен не беше) - колата идва с временен поименен талон и може да се кара само от човека на на салона, независимо от написаното в обявата. Т.е. ти или твоя придружител ще трябва да диагностицирате окачване и автомат от пасажерското място. - в този салон не признават банковата система - всичко се плаща в брой - в случая една торба с пари. - Питай за вторият комплект гуми. Правят се на ударени и ако се пазариш много просто няма такъв комплект - отива при друг клиент като "подарък".
За модела: това е последната година, в която този двигател се продава в Европа въобще. Моделни години 2013/2014 няма. Както са посочили колегите колата е рядко срещана и трябва да си подготвен за изненади. Този двигател е един от най-добре констриураните от Субару, но както всеки боксер не обича продължителна работа във високи обороти. Ако мислиш да летиш по магистралите с 200 това не е твоята кола. Разхода в града е висок, но едва ли ще те стресне след LC. Газифицира се най-успешно с течна фаза и предлага доста "мазно" движение за хора, които не са състезатели и не се правят на такива. Системата за задвижване е 5 степенен автомат с пера на волана и ръчен режим. Разпределението е 55 % отзад/ 45% отпред, като елетронно управляем многодисков съединител може да трансферира момент към предния и задния мост в зависимост от сцеплението им. Колата се предлага със система SI драйв осигуряваща три режима на работа на комплекса двигател-трансмисия. Двигателя е тих и не трябва да има вибрации, при палене на студено обаче звука му е особен и леко смущаващ с по-ясно изразен металически звук (трудно е да се обясни). Ауспусите трябва да са чисти и без мазни петна.
Успех.
_________________ Legacy GT, Subaru Impreza 2.0
|
|
|
|
| Пон Яну 16, 2017 10:21 am |
|
|
|
lostrider
|
От известно време заглеждам тоз' : http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=gwz2qh  Не ме притесняват няколкото жулнати пластмаси, притеснява ме цената.  Възнамерявам да го огледам тази или следващата седмица, но понеже си нямам понятие от Субару, а и не съм супер вещ с колите, ще съм благодарен на някой и друг коментар от колега във форума. Ако си паснем с тоя белчо, ясно е, че ще бъде прегледам в сервиз. 
|
|
|
|
| Пон Яну 16, 2017 11:35 am |
|
|
|
marrrrto
|
|
| Вто Яну 17, 2017 11:24 pm |
|
|
|
Tronto
Телефон: 0878439788
|
Добър ден, колеги. Спрял съм се на този модел http://www.mobile.bg/11473431834002720 може ли за съвет на кратко, какво мислите. мн се чудя дали да търся със вече инсталирана LPG или аз да свърша тази работа. Благодаря предварително
|
|
|
|
| Сря Яну 18, 2017 4:13 pm |
|
|
|
dimitrov 1969
Регистриран на: Пон Май 23, 2016 5:27 pm Постове: 469 Местоположение: Сливен
Автомобил: Форестър 2.0 SG,06,Тойта Aурис 1.33
Телефон: 0894647025
Рейтинг: 251     
|
|
Нa тази км. са истински!Преди 1 седмица го писах в тази тема! Ако си отдалече и ако искаш - утре мога да отида да я огледам.
|
|
|
|
| Сря Яну 18, 2017 4:27 pm |
|
|
|
Tronto
Телефон: 0878439788
|
dimitrov 1969 написа: Нa тази км. са истински!Преди 1 седмица го писах в тази тема! Ако си отдалече и ако искаш - утре мога да отида да я огледам. От София съм. Ако минаваш от там ще ти бъда благодарен да и хвърлиш един поглед, но само за нея да се разкарваш....
|
|
|
|
| Сря Яну 18, 2017 6:50 pm |
|
|
|