Отговори на тема
 Изгаснаха всички копчета 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 73
Автомобил: Outback H6 2008.
Рейтинг: 19
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравейте на всички, получи се нещо много интересно. Имах 2-3 бутона, които не светеха и съответно реших да извадя, и сменя крушки. Намерих една тема тук в която беше много добре обяснено какви крушки и как се сменят.
До тук добре, ноо след като смених 2 крушки на единия бутон за подгрев на седалките. Монтирах го обратно и........всичко изгасна!
Сега не ми свети нито един бутон! ROFL
Таблото ми свети, дисплея на радиото и климатика светят. Но нито един бутон не свети - ха ха, майстор.
Дайте идеи от къде, какво може да е?
Видях нещо като модул под ръчната, може ли нещо да се е извадило (гадая) и да е прекъснало захранването?

Поздрави :beer:

Пет Апр 08, 2016 8:37 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 3414
Автомобил: wilderness outback
Телефон: 0877 40 43 30
Рейтинг: 613
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
провери си бушоните първо, после и димера на таблото, да не си ги намалил случайно.

Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"

Пет Апр 08, 2016 11:10 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 73
Автомобил: Outback H6 2008.
Рейтинг: 19
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Проблема е оправен. Горяха ми бушони за осветлението на копчетата. Оказа се, че крушките са неподходящи. Намерих каквито трябва, смених крушки, нов бушон и готово.
Ако някой се интересува, мога да кажа от къде съм намерил крушките.

Поздрави :beer:

Вто Апр 12, 2016 8:52 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 292
Автомобил: B12 Outback H6 2003
Рейтинг: 211
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колеги, днес в движение ми изгаснаха дисплея и всички копчета на радиото. Самото радио работи но не приема команди от копчетата. Гасих и палих колата и пак си е същото. Предполагам че панелът отпред е свързан с електрониката отзад с някакъв кабел, който може да се е скъсал или да се е откачила буксата. Предпочитам да закарам колата в сервиз вместо да се мъча сам, защото нямам време. Много неработещи неща станаха по колата и искам ако могат да ги остранят наведнъж: имам изгорели крушки по таблото и копчетата, радиото не свети и не приема команди, имам проблеми с клапите и/или климатика (поти се много стъклото на вътрешна циркулация независимо че е пуснат климатика), вентилатора е шумен.

Имате ли идеи дали панела може да се свали? Всякакви съвети ще са полезни, събота и неделя ще чета ръковото. Сега съм малко на зор, защото радиото е пуснато малко по силно и ме дразни а не мога да го изключа.

Поздрави на всички

Пет Яну 13, 2017 10:05 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 255
Автомобил: Subaru Outback H6.0 2001
Рейтинг: 172
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ето тук има как изглежда разглобено радиото, ако можеш да се ориентираш https://www.subaruclubbg.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=20947#p246953
Иначе И при мен в един момент ми изчезна подсвеката на едната част на бутоните на радиото но се оправи само. Ако след като го удариш, не се оправи, значи си трябва разглобяване

Пет Яну 13, 2017 11:04 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 239
Автомобил: OUTBACK 2.5 2001г, OUTBACK 3.0 2002
Рейтинг: 44
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Инересува ме, тук има ли светлини и как да ги сменя, при мен нищо не свети, а имам спомен, че в началото да светеше, но след едно оставяне на колата в сервиза на Митака, нямаше светлина, а долния край всякаш беше упражнена сила.

Изображение

Пет Яну 13, 2017 1:46 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 38
Автомобил: Subaru Outback AT
Телефон: 0887287618
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
thebrainless написа:
Инересува ме, тук има ли светлини и как да ги сменя, при мен нищо не свети, а имам спомен, че в началото да светеше, но след едно оставяне на колата в сервиза на Митака, нямаше светлина, а долния край всякаш беше упражнена сила.

Изображение

при мен свети само бутона avto ето темичка със снимки

viewtopic.php?f=37&t=17803&start=0

Пет Яну 13, 2017 9:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема