Отговори на тема стр <  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 157  >
 Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)? 
Автор Съобщение

Постове: 469
Автомобил: Форестър 2.0 SG,06,Тойта Aурис 1.33
Телефон: 0894647025
Рейтинг: 251
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
През почивните дни,ще отида да я огледам/наи вероятно в събота/

Чет Яну 19, 2017 7:58 am
Върнете се в началото
Профил

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
за TRONTO
Огледах автомобила преди малко
Плюсови: 1.отвън изглежда много добре
/предната броня е боядисвана,но от професионалист/
/има една малка 6 см едва забележима резка на 5-та врата/
2.дисковете са без ръб
3.запали/разбира се с помощта на бутер/,мотора работи много добре,после мина и сама на газ/както си мо е реда/ и работеше пак много добре/без изграене на оборотите/
4.отдолу няма течове
5.няма изгнило/от Италия е/

МИНУСИ:
1.ЧЕРЕН ауспух/...все пак колата е на газ/
2.има само 1 ключ /това лично за мен е голям проблем/
3.маслото е черно като катран
4.гумите са за боклука
5.вътрешен интериор-
а/подлакътника -кожата е набрана
б/кормилото е доста изтрито
в/в долната част на корите на предните врати са надрани,явно при качване или слизане от обувките

това е ,ако искаш да я пробваш-няма да има проблеми/така ми казаха/

Пет Яну 20, 2017 1:50 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 955
Автомобил: Subaru Outback, MT
Рейтинг: 443
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
dimitrov 1969 написа:
1.ЧЕРЕН ауспух/...все пак колата е на газ/
...
3.маслото е черно като катран

Газта мие ауспуха така, че чернилката не е от нея, най-вероятно си похапва масло. Явно са я забатачили и кой знае от кога не е сменяно маслото, вероятността да са спекли маслените сегменти е голяма.

Пет Яну 20, 2017 1:53 pm
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
Аз неправилно се изразих,исках да кажа че ауспуха не трябва да е толкова черен ,ако колата е на газ
Моят ауспух също не е бял,но като мина 300 км.само извън градско си промена цвета към по светъл отенък
 15

Пет Яну 20, 2017 2:26 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте бъдещи колеги, казвам бъдещи, тъй като все още не притежавам Субару, НО категорично ще купя!! Моля някой ако има информация за http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1f1o1c моля да я сподели.
Иначе търся Legacy/Outback (задължително 3.0 автомат) или компромисен вариант Forester 2.5XT, отворен съм към всякакви предложения. Ако последното изречение не е за тук моля да ме извините.
Желая ви лек ден

Сря Яну 25, 2017 3:55 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 42
Автомобил: Outback H6 2006 bat Bubi edition
Телефон: 0885306791
Рейтинг: 29
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
boyanangelov написа:
Здравейте бъдещи колеги, казвам бъдещи, тъй като все още не притежавам Субару, НО категорично ще купя!! Моля някой ако има информация за http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1f1o1c моля да я сподели.
Иначе търся Legacy/Outback (задължително 3.0 автомат) или компромисен вариант Forester 2.5XT, отворен съм към всякакви предложения. Ако последното изречение не е за тук моля да ме извините.
Желая ви лек ден

Здравей колега. И аз търся в момента Outback H6 3.0.
Колата която гледаш се намира в Бургас. Преди коледа се чух с човека който я продава. Доста усложлив и разказа подробно за колата, но определено не обича да пише (както си личи и по описанието на обявата).

Първо се появи във фейсбук групата на 20 декември ( с доста повече снимки), малко по-късно и във мобиле.
Започна от цена 12 500, в последствие свали на 12 000, сега е 11 700.

Аз чакам да дойде до София за да я гледам, момчето каза че я продава защото се е наложило да смени работата и му идва скъпо.

Внесъл я е някой за него преди по-малко от година.
По негови думи е оправил салона, направил е реглаж на преден и заден мост и е сменил накладки отпред.
Отзад също са за смяна (купил е, навярно от по-евтините на пазара), както е за смяна и датчик на ABS на задно ляво (ако не се лъжа) колело.
Друго май не е правил, мисля че е обслужил и масла и филтри, но не съм 100% сигурен.
Колата не е карана на газ.
Твърдеше че километрите са реални, не знам как би могъл да го провери.

Това което не ми харесва на мен:
- Колата е с летни гуми, никъде по снимките не видях марка, само дот (началото на 2016). Което предполага че са не особено добра марка.
Във всеки случай аз бих имал едно на ум с летните гуми в това време ако я тествам.
- Няма щора за багажника.
- Снимките са ужасни и нищо подробно не се вижда (поне от мен)
- Не е сменял масло на скорости или на диф, каза че я е взел без да гледа особено и не я е водил в сервиз.
"Напълно обслужена пълно каско гражданска и преглед" - каското и гражданската изтичаха януари, предполагам ги е подновил за 3 месеца. Прегледа и той изтичаше след 2-3 месеца. Спомена дати, но не ги помня точно.

Аз определено смятам да гледам колата ако дойде в София за продажба, но задължително сервиз преди покупка.

Най-добре се свържи с човека, той ще ти разкаже всичко
Влез и в групата SUBARU CLUB BULGARIA и я намери, там има повече снимки.

Ще съм благодарен на обратна връзка ако имаш някаква информация :)

Поздрави и успешно търсене

Сря Яну 25, 2017 5:14 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 14
Автомобил: Subaru Forester 2
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,

Продадох си импрезата и сега търся нещо по голямо и пак да е високо :)
Разглеждам коли от 2 седмици та се чудех дали някой има инфо за следните обяви.

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1gwgmn

Според Вас дали въобще е възможно да се намери такъв модел за под 10К?

Съб Яну 28, 2017 5:11 pm
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
Може и аз да не разчитам добре сервизната книжка на тази от Франция,но тя за 4 год е минала 134 000 км,а за последните. 6 год едва 50 000.Изключително съмнително е.

Съб Яну 28, 2017 5:30 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 14
Автомобил: Subaru Forester 2
Нов фен
Отговори с цитат
На мен ми се вижда, че на другата страница пише 174 000 през 2014.
Но това няма как да го хвана, пък и 200 000к километри за правилно поддържан мотор си е нищо.

Днес гледах тази от 7900, отдолу имаше малко ръждица, таблото ми се стори захабено и скоростите влизаха трудно, възможно ли е това със скоростите да е от студа? Продавача нямаше против да отидем на сервиз.

Съб Яну 28, 2017 8:34 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 283
Рейтинг: 75
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1h67xb

Струва ли си?

Съб Яну 28, 2017 11:18 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 283
Рейтинг: 75
Отговори с цитат
Или http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1h67xb ?

Нед Яну 29, 2017 12:42 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 18
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, нов съм във форума, в момента търкалям един ситроен Ксантия, но скоро става на 23 години и е редно да го изпратя на заслужен отдих =D> Та оглеждам се за нова семейна кола и понеже едно от най-важните условия е да бъде просторна и комфортна, взех да заглеждам Субару Аутбек, по препоръка на приятел. Другата причина, която накланя везните в полза на Аутбек, е здравината на модела. Въпросът ми е дали някой е имал взимане-даване с Katrin Auto Center http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 6153482708
Другата кола, която ми хвана окото, е тази http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 4696682032
И тази също: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 0000010334
Далеч съм от всички /в Бургас/ и ако някой случайно вече е оглеждал тези коли, ще съм благодарен за информация.
Благодаря и бъдете здрави!

Чет Фев 02, 2017 3:29 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 853
Автомобил: Subaru Outback B14 3.6
Рейтинг: 578
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Привет,

Първата е съмнително евтина за фейслифтова, бих я подминал.

Втората - слушана е чалга в нея, бих я подминал също. Изброени са екстри, които ги няма в тоя модел.

При третата също са изброени екстри, които колата ги няма. Отделно нов внос с газ (отнася се за първата и третата) не ми се струва добра идея да се купува.

Успех с търсенето ;)

Чет Фев 02, 2017 4:04 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Legacy / Outback B13 нямат фабричен парктроник, а гледам, че е писан парктроник, датчици не се виждат на бронята (има и някакви електромагнитни скрити по принцип, но не са читави и не вярвам някой да й е сложил такива. Legacy / Outback B13 излизат серийно с VDC (аналог на ESP - стабилизиращата програма/система) само при 3.0 H6 мотора. При 2.5 се среща рядко след 2006-та година, но тогава си има и бутон за изключване, какъвто на сините и на двете няма. Отделно, че и двете сини са модел 2004, обявени са като 2006-та, не е невъзможно, но това застояване не е добре. Или пък много са излъгали.

Двете сините нямат мултифункционален волан, нямат подгрев на предно стъкло (има само на самите чистачки), B13 няма сензор за дъжд, няма и датчик за светлина, нямат Bluetooth handsfree, нямат и блокаж на диференциала, не са с ел. усилвател на волана, с две думи накликали са екстрите гьотере към едно.

Чет Фев 02, 2017 4:21 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Ужас :-~ За пореден път се убеждавам, че бг автоджамбазите са 90% за бой ](*,) Благодаря за инфото! Ами продължавам с търсенето :beer:
Сега гледам тази ;) http://m.mobile.bg/details/11484495808085350

Чет Фев 02, 2017 4:34 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
С тази електронна програма за стабилизиране ESP (или както е на Субару - VTD) се оливат. И тази няма такова нещо, няма и система за защита от пробуксуване, система за подпомагане на спирането, адаптивни светлини и спойлери и блокажи и ел. седалки (най-много тази на водача да е ел). Фаровете не са с ксенон (поне неоригинален), няма система за измиване. И тук са лъгали, та лъгали.

Чет Фев 02, 2017 4:55 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
kerekovski написа:
С тази електронна програма за стабилизиране ESP (или както е на Субару - VTD) се оливат. И тази няма такова нещо, няма и система за защита от пробуксуване, система за подпомагане на спирането, адаптивни светлини и спойлери и блокажи и ел. седалки (най-много тази на водача да е ел). Фаровете не са с ксенон (поне неоригинален), няма система за измиване. И тук са лъгали, та лъгали.

Лека корекция: VTD и VDC (сега няма да превеждам) обикновено при субару вървят заедно.
Подгрева на чистачките е в предното стъкло все пак.
За другото няма спор

Чет Фев 02, 2017 6:23 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
И последно за днес това http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 0876240802 :bow:

Впрочем някой запознат ли е с тази автокъща HMG AUTOMOBILE? Ето какво пише за тях: Разполагам и с други налични СУБАРУ. Дългогодишен постоянен внос от Германия на автомобили и части от марката. Сервиз СУБАРУ. Възможен бартер САМО за СУБАРУ.

Там предлагат между другото този екземпляр http://www.auto.bg/pcgi/details.cgi?adv ... s=81f8fwj1

Чет Фев 02, 2017 6:38 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 517
Автомобил: Outback H6 '01
Рейтинг: 66
Отговори с цитат
HMG AUTOMOBILE? viewtopic.php?f=10&t=5132

Чет Фев 02, 2017 10:26 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Понеже попрочетох, че май вариантът с фабрично газово не е много за предпочитане, започнах да се оглеждам за чист бензин, а по-нататък евентуално ще му мисля за газифицирането. Някой имал ли е вземане-даване с тази автокъща http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?ac ... 7628214996 Колата е сравнително старичка и на бая километри, но пък ако са реални, още по-добре.

Пет Фев 03, 2017 9:29 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 157  >