|
Страница 1 от 1
|
|
Новата година с нова кола
| Автор |
Съобщение |
|
ctamat
Автомобил: Outback 2009 2.5 AT
Рейтинг: 15
|

Здравейте, Вече съм с първото си Субару.........Аутбек 2009 - 2,5 АТ 92.000 км Comfort Швейцарка, благодарение на Бат Буби и екипа му. Колата дойде, като новогодишен подарък точно преди Нова Година и вече я търкалям по заснежените улици с кеф. Чаках дълго, или поне така ми се стори, тъй като хванах сезона, а и човек като си намисли да има Субару, му се струва че времето тече бавно, но има защо - колата си е в отлично техническо състояние, гледана и сервизирана както трябва, два комплекта гуми - Бат Буби се оказа коректен във всяко едно отношение - комуникация, съвети, разбира какво искаш и най-вече това, което исках наистина дойде. Единственото нещо, което много исках, но не се получи е шибидах, всичко останало: цвят, техническо състояниекоето, екстри си отговаря на моите изисквания и предполагам на тяхното качество на работа. Благодаря! Колата вози прекрасно, стегнато, стабилно и сигурно, а с моето семейство направо се преродихме, при положение, че минаваме от малка Тойота към този автомобил. Не съм засичал с точност разхода, тъй като карам доста смесено, но следващите пари ще ги дам на пролет за ГИ, като по съвет на Бат Буби съм се ориентирал вече към газификатор в София За сега толкова. Надявам се дълго време да ни служи вярно. Още веднъж Благодаря на Екипа и продължавайте по пътя, който сте си начертали!
|
|
|
|
| Пон Яну 23, 2017 4:07 pm |
|
|
|
ctamat
|
|
Добавям и малко снимки...
|
|
|
|
| Пон Яну 23, 2017 4:14 pm |
|
|
|
fixallot
Регистриран на: Пет Фев 06, 2015 8:08 pm Постове: 640 Местоположение: Бургас
Автомобил: Forester 2.5XT '06AT;Outback B13 H6
Телефон: O8985O54I4
Рейтинг: 346       
|
Поздравления и много безаварийни километри! Радвай се на придобивката и те очакваме на форумните срещи. Цитат: И ако си чел известно време, знаеш че без снимки не вярваме, така че качи някоя друга да го видим и твоя звяр.  Ех изпревари ме със снимките 
_________________ A simple act of caring creates an endless ripple that comes back to you.
|
|
|
|
| Пон Яну 23, 2017 4:14 pm |
|
|
|
Vmax
|
|
Честито и безаварийни км!
|
|
|
|
| Пон Яну 23, 2017 5:14 pm |
|
|
|
PitM
Регистриран на: Вто Ное 02, 2010 6:57 am Постове: 595 Местоположение: София
Автомобил: 2011 Subaru Outback 2.5i CVT Ltd.
Рейтинг: 178   
|
Честито! Това е 2010-та бе men!?  IV-то поколение...
|
|
|
|
| Пон Яну 23, 2017 11:57 pm |
|
|
|
bat bubi
|
Коце, със здраве да си я ползвате и безброй незабравими моменти и приятни изживявания с нея. Вие вече имахте един незабравим момент с нея де Модела се води 2010, но реално по номер на рама е края на 2009, от когато започва производството му реално. 
_________________ BORN TО RIDE … UNTIL I DIE
|
|
|
|
| Вто Яну 24, 2017 9:30 am |
|
|
|
ctamat
|
Бат Буби ме изпревари с коментара за годината на модела ...  , но благодаря за пожеланията! Като навъртя киломерти ще подам информация за модела, двигателя, CVT, до колкото мога да бъда обективен/субективен, тъй като до момента съм нямал Субару.
|
|
|
|
| Вто Яну 24, 2017 12:19 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|